Şimdi Ara

Karayip Korsanları 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün izleme fırsatı buldum, bana göre son derece güzel olmuş, Johnny Depp in performansı yine mütiş, mimikler falan bitirmiş olayı 3. filmi merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rybczynski -- 24 Temmuz 2006; 1:15:30 >
  • bende bugün gitmeyi düşünüyorum
  • Ya film güzeldi de ,o turkish guard kılıklı adamalrın konuştuğu nedir öyle ya,ayıp yani. Türlçeyi yeni öğrenmiş rumlar gibi,yarı türkçe yarı tanzanyaca...
  • laz sanırım onlar karadenizli gemiciler
    bence film cok hostu
  • Valla bende karadenizliyim hiç öyle lazca duymadım,yönetmenin özensizliği,gece yarısı ekspresindeki sözde Türk hakimini hatırladım...
  • konuşanlar lazca değil,türkçeyi karedeniz şivesiyle konuşuyordu.normaldede karadeniz şivesine alışık olmayanlar için anlamak zordur.bende karadenizliyim.karadenizde her ilde hatta ilçede şive azbiraz fark eder.filmdeki konuşmalar bence gayet iyiydi.karedenizdeki gibi hızlı ve anlaşılmaz.
  • DAHA FİLMİ İZLEMEYE FIRSATIM OLMADI
  • 1. sinin yanında bir hiçtir bence
  • bence güzel filmdi ama çok soru isaretiyle bitti ve ilkiyle çok baglantili yani ilkkini izlemeden sakin gitmeyin
  • Gerçekten çok beğendim.Hele ilk 1 saatte resmen gülmekten yıkıldım.Devam filmleri eskiden berbat olurdu. Artık bu inanç yavaş yavaş kırılacak sanırım.
    Filmde Kaptan Jack ile Elizabeth'in diyaloglarına bayılıyorum.İlk filmde de yakıştırmıştım ama Jack'in kafasının hafiften kırık olması elektirik akımının kesilmesine yol açtı sanırım.
  • sadece johnny deep için seyredilmesi gereken film...
    ilk bölümde öldüm gülmekten...

3. filmi 4 gözlen bekliyoz..hemide captain barbosssa geri dönüyor...
  • filmde türkler varda ne dedikleri anlaşılmıyor..!
  • johnny deepin harika oyunculuğu için bile izlenir film biz geçen cuma gittik izledik bayıldık filme ya hele o yerlilerle olan sahneler müthiş komikti.sonra biraz iş aksiyona dönüyo ama mutlaka izlenmesi gereken bi film.
    ayrıca türkçe dublajda çok güzel olmuş Jack sanki türk gibiydi.bi ses bu kadar mı yakışır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Renesis

1. sinin yanında bir hiçtir bence
    hiç katılmıom... ilk filmi daha çok çocuklara göreydi bence. bu daha güzel ve daha komikkti
  • fena bir film sayılmaz...
  • Arkadaşlar bu film komedi filmi mi yoksa macera filmi mi?İlki bana göre çok vasattı ama bunu daha seyretmedim.Bu filmin kategorisi nedir?macera mı komedi mi?Ben ilkinden hiç hazetmedim ama bunu bayağı bir öven var.Tabi beğenmayen de var.
  • Arkadaşlar şimdi karar verme zamanı türkçe dublaj iyimi kötümü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

Arkadaşlar şimdi karar verme zamanı türkçe dublaj iyimi kötümü?

dublaj fena deildi fakat...

jack sparrow u johnny deep in aksanıyla birlikte izlemek daha keyifli geldi bana..
  • Yani yabancı dilde çakmadımıza göere aksandan hiç analamyız sanki adam trakya ve ya karadeniz şivesiyle konuşmuyoya ingilizce aksanı yapıyo ben hiç bi şey anlamam şahsen gözüm altyazıda kalır.

ben türkçe dublajlı izledim çok beğendim.hele jacki ilk filmde olduğu gibi yine MUrat Şen seslendirmiş harika olmuş yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: davis

bence çok güzeldiama filmin sonu bayaa şaşırttı beni

Evt fılmın sonunda bende şoke oldum.Fılm bence 10 uzerınden 9luk bı fılm ben cok begendım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.