Şimdi Ara

Yeni Star Trek dizisi Starfleet Academy'nin ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Star Trek dizisi Starfleet Academy'nin ilk fragmanı yayınlandı
    Paramount çatısı altında hayata geçirilen modern Star Trek işleri, serinin hayranlarını pek memnun etmemiş olsa da bir şekilde kendi izleyici kitlesini oluşturmayı başardı. Bu da aynı ekibin çok sayıda diziye imza atmasına olanak sağladı. Üstelik bu dizilerin sayısı giderek artıyor. Önümüzdeki yılın başında, Star Trek: Starfleet Academy adını taşıyan yeni bir dizi daha başlayacak. Şu sıralar ABD'de gerçekleşen Comic-Con sırasında bu diziyi tanıtan Paramount, diziden ilk fragmanı paylaştı.

Star Trek: Starfleet Academy, adından da anlaşılacağı üzere, Yıldız Filosu Akademisi'nde geçiyor ve Akademi'de eğitim alan genç subay adaylarına odaklanıyor.

Ayrıca Bkz.Ağustos ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi

Star Trek: Starfleet Academy, 2026'nın İlk Yarısında Yayınlanacak

Hikâyenin merkezinde genç karakterler yer aldığı için, oyuncu ekibi daha çok adını pek duymadığımız genç oyunculardan oluşuyor. Kerrice Brooks, Karim Diane, George Hawkins, Bella Shephard, Zoe Steiner, ve Gina Yashere, oyuncu kadrosunda yer alan bu genç isimleri oluşturuyor. Ancak onların yanında Paul Giamatti ve Holly Hunter gibi sinema dünyasından tanıdığımız iki usta oyuncu da yer alıyor.

Modern Star Trek'in başındaki isim olan Alex Kurtzman, Starfleet Academy'nin yaratıcı ekibinin de başında yer alıyor. Kurtzman diziyi Noga Landau (Nancy Drew) ile birlikte hazırladı.

Kaynak:https://theplaylist.net/star-trek-starfleet-academy-teaser-holly-hunter-paul-giamatti-star-in-new-paramount-series-coming-next-year-20250726/

• star trek'in oyle bir icine ettiler, cizgisinden oyle uzaklatirdilar ki ici bos b tipi ucuz aksiyon filmlerinde farki kalmadi. artik hic bir serisini takip etmiyorum.

• darkaura kullanıcısına yanıt
    Valla ben takip etmeye çalıştım ve Star Trek Discovery ile uğraşmaya değmediğine karar verdim. Zaten bende ipin ucu kaçtı. Ne StarWars evrenini ne de Star Trek evrenini artık takip edemiyorum. Sıralama, zamanlar, hepsi için metin okumak ona göre izlemek çok zor geliyor belli bir yaştan sonra.

• Animasyon olsa daha iyi olurdu bence, Star Trek: Prodigy fena değildi çünkü. Biraz daha ciddi ele alınacak bir senaryo ile güzel animasyon dizi çıkar...

• Eski dizileri harikaydı yeni dizileri ne yazık ki garip kararlar almaya başladı, bir bölümde Dünya federasyondan ayrılıyor dünyanın ordularını yüzbaşı kontrol ediyor falan eski tadı yok olmaya başladı, artık senaryo yazarken eskilere de bakmıyorlar hep birbiriyle çelişen mantık hataları ile dolu senaryolar yazılıyor, neredeyse her senaryo kendine spock ekliyor ama her biri birbirinden farklı tamam çok içerik çıksın izleriz ama az biraz kaliteli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Kitabını yazmışlar "Go woke, go broke" diye ama hala gidip wokizm'in kutsal üçlemesini (holy trinity) yapmışlar yine (zenci, asyalı, meksikalı DEI oyuncular) yaratıkları bile DEI yapmışlar

Yeni Star Trek dizisi Starfleet Academy'nin ilk fragmanı yayınlandı

• Next Generation benzeri, özüne dönen uzun soluklu bir yapım gelse keşke, Discovery ile iyice batışa geçtiler maalesef. Seyretmeye tahammül edemediğim tek Star Trek yapımıdır. Star Trek: The Motion Picture gibi bayık bir filmi bile bıkmadan defalarca seyreden biri olarak yazıyorum. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet.. bir tek Star Trek ergen romantik komedi dizimiz eksikti, tamamlandı.

yahu zaten özensizce çekilmiş bir sürü star Trek dizisi var. Bir de akademsini çekmek niye? Star Trek demek uzayın bilinmeyen noktalarına gitmek demek. üç beş tane Ergen'in akademi maceraları demek değil. Kurtzman.. içine edene kadar bırakmayacaksın bu işi anladık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.