Şimdi Ara

Adam Sandler'lı bilim-kurgu filmi Spaceman'den fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam Sandler'lı bilim-kurgu filmi Spaceman'den fragman yayınlandı
    Ünlü oyuncu Adam Sandler daha çok komedi filmleriyle tanınan bir isim olsa da zaman zaman farklı türlerde de dikkat çekici işler ortaya koyuyor. Uncut Gems ve Reign Over Me gibi filmlerdeki etkileyici performanslarıyla komedi dışında da son derece yetenekli olduğunu ispatlayan oyuncu, bu kez de bilim-kurgu türünde bir filmle izleyicilerin karşısıına çıkmaya hazırlanıyor. Adam Sandler'ın başrolünü üstlendiği bilim-kurgu filmi Spaceman (Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu), önümüzdeki ay Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Merakla beklenen Spaceman filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, bugün filmden ilk uzun fragmanı yayınladı.

Spaceman, 1 Mart'ta Netflix'te İzleyici ile Buluşacak

Jaroslav Kalfar'ın "Spaceman of Bohemia" adlı romanından uyarlanan film, Güneş Sistemi'nin sınırına tek başına bir göreve gönderilen Jakub (Adam Sandler)'u takip ediyor. Görevin altıncı ayına girilirken, Dünya'da bıraktığı eşinin geri döndüğünde gitmiş olabileceğini düşünmeye başlayan Jakub'un yardımına gemisinin derinliklerinde keşfettiği gizemli bir varlık koşuyor. Jakub, Paul Dano'nun seslendirdiği Hanuš adlı bu varlığın yardımıyla çok geç olmadan sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Ayrıca Bkz.Guy Ritchie imzalı Netflix dizisi The Gentlemen'dan ilk fragman yayınlandı

Adam Sandler ve Paul Dano'nun yanı sıra Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Lena Olin ve Isabella Rossellini'nin de rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Chernobyl dizisiyle çıkış yapan Johan Renck oturuyor.

23 Şubat'ta sınırlı sayıda sinemada gösterime girdikten sonra 1 Mart'ta Netflix'e gelecek olan filmden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak:https://collider.com/spaceman-trailer-adam-sandler/

• Herifin hiçbir işini sevmediğim halde yine de her işini izlemeye devam ediyorum :) :)

Neden diye sor, valla cevabım yok :D

• Fragmana göre bilim kurgu değil aşk filmi karısını özleyen bir adam netflix bilim kurgu filminde bile işi romantizme bağlamış helal olsun

• Böyle uzun yolculuğa gidecek olanlar bebeklikte bırakılmalı gemiye, gemi personeli (yaşlı olmalı )onları büyütecek, tabi sadece sistemden çıkmak bile bir nesil sürdüğü için gemi personeli yavaş yavaş ölse bile bu gençler yola devam edecek keşif yapacak dünya yaşamı ile ilgili bir fikri olmadığı için özlem yada kaygı durumu olmadan evreni keşfetmeye çalışacaklar ..Egerki dünyada doğmuş büyümüş olursa görev başarısız olur hep dünyayı özler geri dönmek ister...Bir bilim kurgu filmi de böyle olmalı bence çok daha mantıklı senaryo olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bildiğin Love.Death.and.Robots.S01E07

• uzay ilgimi çekiyor ama romantizm ve aşk üzerine ise iyi değil

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    passengers güzeldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cepten tıkladım izledim, Allahtan ekranı dikey bıraktım, fragmanın yarısında kapattım, o iri yarı örümcek ne öyle ya? insan izlerken kalp krizi geçirir.

• tahir40 kullanıcısına yanıt
    Ağzımdan aldın, orada da yine böyle örümcek yine böyle yalnız kalmış adama destek (!) çıkıyordu. Sağlam kafa açıyor bu ldr.

• Sevilmeyen ama en cok izlenen adam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nasa videolarından daha güzel

• garez41 kullanıcısına yanıt
    Yoo ben seviyorum valla güzel film yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamın komedi filmleri iyiydi de fragmandan çok merak uyandırıcı bir yapım gibi gelmedi, yine de çıksın mecbur izleyeceğiz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.