Şimdi Ara

Karayip Korsanları 2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdemgtr

Yani yabancı dilde çakmadımıza göere aksandan hiç analamyız sanki adam trakya ve ya karadeniz şivesiyle konuşmuyoya ingilizce aksanı yapıyo ben hiç bi şey anlamam şahsen gözüm altyazıda kalır.

ben türkçe dublajlı izledim çok beğendim.hele jacki ilk filmde olduğu gibi yine MUrat Şen seslendirmiş harika olmuş yine.
    ama ama hani böyle aksanını anlamazsın ama ses tonu böle çok çok güzel gider onu dil bilmesende anlarsın ya işte johnny deppinki öyle bişi...
    yani ingilizce bilmesende altyazılı izlemeni öneririm....

Orjinalden alıntı: @ke®

Arkadaşlar şimdi karar verme zamanı türkçe dublaj iyimi kötümü?

Ne olursa olsun filmin orjinal dili ne ise o kalmalıdır bence ne kadar iyi olursa olsun dublaj kalitesi asla orjinalı gibi olmaz nokta
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • bence oldukça güzel bir filmdi izlemeyenler mutlaka izlesin
  • Hiç beğenmedim bayat espriler ve ucuz hikayeler.. SOPİLER Hele o kumsala oturmuş geminin 2 çapulcu tarafından sandal misali çekilmesi yokmu? SOPİLER
    İğrenç bi film.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • Ben de gidecektim ama filme giden 2 arkadaşım seninle aynı fikirdeler.oOyüzden vazgeçtim.Ben zaten ilkini de beğenmemiştim.Ama ikincisi bu kadar çok izlenip beğenilince iyi birşey sanmıştım.Ama beğenen arkadaşlara da saygı duyuyorum tabiki.Herkesin zevki farklı normal olarak.
    quote:

Orjinalden alıntı: denoo

Hiç beğenmedim bayat espriler ve ucuz hikayeler.. SOPİLER Hele o kumsala oturmuş geminin 2 çapulcu tarafından sandal misali çekilmesi yokmu? SOPİLER
    İğrenç bi film.
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED

• bence süperdi... ztn johnny depp olayı bitirmiş.. o olmasa berbat bi flim olurdu.. bn ztn flimi sırf johnny için izledim.. ve süperdi..
  • Arkadaşlar çok büyük beklentiyle gitmenizi tavsiye etmem ilki daha güzeldi sadece komedi gibi olmuş efekler güzel ama filmi ilkinin önüne taşıyamaz bence inş. yolda ki 3 hayal kırıklığı yaratmaz onu bekliyoruz şimdi

Orjinalden alıntı: bad_hero

Arkadaşlar çok büyük beklentiyle gitmenizi tavsiye etmem ilki daha güzeldi sadece komedi gibi olmuş efekler güzel ama filmi ilkinin önüne taşıyamaz bence inş. yolda ki 3 hayal kırıklığı yaratmaz onu bekliyoruz şimdi
    bence tam tersine filmin zayıf yanı efektleriydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıcıkkk -- 11 Ağustos 2006; 17:24:03 >
  • ilk filmi dahi izlemediğim halde iki hatunun gazına gelip gittim ama pişman oldum açıkçası! Daha kötü olan; kızların sinema biletlerini de benim almış olmamdı.. :( Türk filmlerini aratmayan sahneleri ve benzer replikleriyle bazen "ıyy" dememe sebep oldu. Güzel olan tek şey, gözlerimi alamadan izlediğim Keira Knightley olsa gerek!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRTaNiuS

ilk filmi dahi izlemediğim halde iki hatunun gazına gelip gittim ama pişman oldum açıkçası! Daha kötü olan; kızların sinema biletlerini de benim almış olmamdı.. :( Türk filmlerini aratmayan sahneleri ve benzer replikleriyle bazen "ıyy" dememe sebep oldu. Güzel olan tek şey, gözlerimi alamadan izlediğim Keira Knightley olsa gerek!..
    senin sinema anlayışın biraz sığ olsa gerek!!

Orjinalden alıntı: gıcıkkk

Sen beğendin veya birileri beğendi diye ben de beğenmek zorunda mıyım?! Bazı film eleştirmenleri bile çocukça sahneleri olduğunu söylüyor zaten, ben de bunları sevmedim işte, ne var bunda?! Alla alla..
  • bende filmi beğenenlerdenim.ama herkes sevmeyebilir neden sevmiyosun senin sinema anlayışın yok mu gibi laflar söylemek gereksiz çünkü kimse birbiriyle aynı değil biri beğenir biri beğenmez...

Orjinalden alıntı: MoRTaNiuS

quote:

Orjinalden alıntı: gıcıkkk

Sen beğendin veya birileri beğendi diye ben de beğenmek zorunda mıyım?! Bazı film eleştirmenleri bile çocukça sahneleri olduğunu söylüyor zaten, ben de bunları sevmedim işte, ne var bunda?! Alla alla..

sığ olduğunu düşündüğüm tarafın daha ilk filmini izlemeden gittiğin bi devam filmi hakkında 'sadece keirayı görmeye değer gibi bi yorum yapman... bu filmlerde emek var sonuçta...

• Karayip Korsanları 1 güzeldi, 2 side güzeldir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $_$ -- 15 Eylül 2007; 1:39:22 >$ -- 15 Eylül 2007; 1:39:22 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • tercih etmekle olmuyo ki ama.Keira sen devam et cnm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.