Şimdi Ara

Sex Drive Tarzı Aileyle Beraber İzlenmeyecek Tarzda Bir Film Tavsiye Edebilirmisiniz ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
3
Favori
10.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde Cinsel İçerik ve Argo Bütün filmlerde var mesela Titanicte bile Geminin Otoparkındada cinsellik var ama bahsettiğim şey bu değil Filmin kendisi Cinsel ve Argo olmalı genelde asıl komedi benim için bu oluyor yoksa başka birşeyler güldürmüyor Sex Drive (Skor Peşinde) Filmin her sahnesine güldüm her dakkasında mutlaka cinsel ve argo birşeyle karşılaşıyorsunuz varmı bildiğiniz bu tip tavsiye edebileceğiniz film ben yoktur herhalde diyorum yardımcı olabilirseniz.

Orijinalden alıntı: Hakan Kaya

Genelde Cinsel İçerik ve Argo Bütün filmlerde var mesela Titanicte bile Geminin Otoparkındada cinsellik var ama bahsettiğim şey bu değil Filmin kendisi Cinsel ve Argo olmalı genelde asıl komedi benim için bu oluyor yoksa başka birşeyler güldürmüyor Sex Drive (Skor Peşinde) Filmin her sahnesine güldüm her dakkasında mutlaka cinsel ve argo birşeyle karşılaşıyorsunuz varmı bildiğiniz bu tip tavsiye edebileceğiniz film ben yoktur herhalde diyorum yardımcı olabilirseniz.

geyik muhabbeti

Orijinalden alıntı: dreamaster

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Kaya

Genelde Cinsel İçerik ve Argo Bütün filmlerde var mesela Titanicte bile Geminin Otoparkındada cinsellik var ama bahsettiğim şey bu değil Filmin kendisi Cinsel ve Argo olmalı genelde asıl komedi benim için bu oluyor yoksa başka birşeyler güldürmüyor Sex Drive (Skor Peşinde) Filmin her sahnesine güldüm her dakkasında mutlaka cinsel ve argo birşeyle karşılaşıyorsunuz varmı bildiğiniz bu tip tavsiye edebileceğiniz film ben yoktur herhalde diyorum yardımcı olabilirseniz.

geyik muhabbeti

Geyik Muhabbeti,Hall Pass (Açık Çek) nedense pek sevmedim ama öneri için sağol

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • _____________________________
  • bi yaşıma daha girdim herkes aileyle izlenecek film isterdi sen ilksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

bi yaşıma daha girdim herkes aileyle izlenecek film isterdi sen ilksin

Yukarıdaki diğer arkadaşların tavsiyeleri için sağolun listeye ekledim izleyecem malesef aile hayatı olmadığı için stüdyo evde yatak , masa , bilgisayar , buzdolabı , mikrodalga fırın bu kadar bi eğlence işten sonra bu tip filmler işte
  • Ali G Indahouse, Bad Teacher,

Aklıma gelirse editleyeceğim.

• Bowfinger

• beyler ben konuyu anladım sex drive hoşuma gitti ve geyik muhabbeti buda fena değil sebebi şu genç işi olacak diğerlerinde filmlerde 34-44 yaş arası kişiler seviyeli espirileri var ben bunları sevmiyorum anlatmak istediğimi anlamışmısınızdır ?

Orijinalden alıntı: Ed Wood

hey fena gözükmüyor teşekkürler bunuda izleyeceğim sağolasın dostum süpersin

Orijinalden alıntı: last_uk

Skor peşinde yi Amanda Crew için 5 kere izledim zamanında

Evet Güzel kız gerçekten ama Göz Altına Siyah Kalem sürdüğü için çekici geliyor bende öyle hissediyorum bence onun dışında makyajsız hali pek güzel değil yaşıda ilerledikçe , birde saçını toplamış hali yakışmamış ama filmdeki hali güzel gerçekten...

Sex Drive Tarzı Aileyle Beraber İzlenmeyecek Tarzda Bir Film Tavsiye Edebilirmisiniz ???

Orijinalden alıntı: last_uk

Skor peşinde yi Amanda Crew için 5 kere izledim zamanında

Filmin bir sahnesinde amandanın arabanın su deposuna işediği sahne aklıma geldi oyş bana birşeyler oluyor oyyyyyyyyyyyyyyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.