Şimdi Ara

Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkında

Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkında
    Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkındaSeçim 2023twitter
    “Canan Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkında: Sakine Cansız PKK kurucularından biridir. Avrupa’nın orta yerinde infaz edilmiştir Her ne olursa olsun hiç kimsenin infaz edilmesi yapılan işin yanlış olduğunu söylememe engel değil”
    https://twitter.com/secimtr2023/status/1661464995379519490?t=TPFWe_6Y1H-Lt8_UzGnjTg&s=19

kılıçdaroğlu'nun babala tv yayınında, seyircilerin arasında oturan chp istanbul il başkanı kaftancıoğlu, öldürülen pkk'lı sakine cansız'ı savunduğu tweet kendisine hatırlatılınca, cansız'ı bir kez daha savunmuş.

bu kadın, kılıçdaroğlu'nun istanbul temsilcisi. ve bu savunmayı bir kez daha, bu sefer kılıçdaroğlu'nun bizzat yanında yapıyor. pkk'nın siyasi uzantısı hdp'nin desteğine muhtaç olan kılıçdaroğlu ve chp'liler ise kuzu gibi saygıyla kendisini dinliyor!

• neredeyse bütün ülkeler tarafından tanınan bir terör örgütünün, bakın herhangi bir üyesi de değil, kurucu üyesinin (yargısız!) infaz edildiğini iddaa eden zattır. 40.000'in üzerinde insanımızın hayatına mal olan bir terör örgütünün kurucu üyesinin yargılanması gerektiğini düşünmüyorum.

bu terör örgütü öğretmen öldürdü. çocuk öldürdü. en büyük şehirlerimizde bomba patlattı. en acımasız yöntemlerle halkı korkutmaya, yıldırmaya çalıştı.

ben bu örgütün herhangi bir kurucu üyesinin yargı aşamasını çoktan geçtiğini düşünüyorum. ha devlet çıkarıdır diri yakalarsınız bazısını sizin merhametinize kalmış. ama infazına karşı çıkmak bu ülkenin verdiği şehitlere hakarettir. bu kadın ne konuştuğunu bilmiyor ve chp'ye de zarar veriyor. umarım en yakın zamanda uzaklaştırılır.

unutulan bir konu var ve daha önemli

pkk terör örgütü sadece eli silahlı askerlerimizi değil.. doğu ve güney doğu da öğretmenlik yapan ve sosyal hizmetlerin farklı dallarında görev yapan insanlarımızı da öldürmüştür

ayrıca.. kendilerine yataklık yapmayan, maddi ve iaşe konularında destek olmayanları da öldürmüştür. hemde güya hak ve hukuklarını savundukları kürt kökenlileri

eğer kürtlük bir suç ise farklı dönem ve yıllardaki sayısız bakan ve başbakanların unsuriyetleri kürt iken sorun yok. bu ülke içinde zenin olurken sorun yok.. kendi memleket ve beldelerine yatırım yapmazken sorun yok.. ama devlet kürtçe eğitim vermediği için sorun var

peki soruyorum. hangi ülkede azınlıklara özel bir eğitim verilip ülke genelinde o dil ile yüksek lisans veya sosyal hizmetlerde görev yapılmasına izin verilmiyor

en basit örnek.. california veya miami bölgesinde ispanyolca bilmeyen azınlıktan sayılması gereken bir bölgede devlet veya özel eğitim kurumları halen ing olarak eğitim vermesini bölgede yaşayan latinler ellerine silah alıp kendi ana dilimizde eğitim verilmesi ve özerklik .. gibi saçma bahaneler ile ülke genelinde terör yapmıyorlar ?

bizim gibi 3. dünya ülkeleri ki aslern ilk medeniyet olan alan da, bu tür dil din ırk halen genel temel bir sorun gibi silahlı çatışma konusu olması da ayrıca garib.

pkk terör örgütünden daha fazla kadınlara zarar veren başka bir örgüt mü var?

12-13 yaşında genç kızları dağa kaçırıp, orada istismar edip, bir de kullanıp işleri bittikten sonra Türk ordusunun üstüne salıp adeta ölüme gönderen bir örgütten bahsediyoruz.

Ama bunların feministliği de, kadın hakları savunuculuğu da yalan dolan.

terör örgütünün çocuk ve kadın istismarı ile ilgili şu raporu bir okuyun:

https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/IcSite/strateji/deneme/YAYINLAR/%C4%B0%C3%87ER%C4%B0K/PKK_COCUK_almanca.pdf

DHKPCanan kadınlık hislerimle hareket ettim diyor. Pkk tarafından öldürülen kadın öğretmenler ve çocuğu ile birlikte öldürülen kadın vatandaşımız için paylaşım yapmış mı. Tabi ki yapmadı. Sakine Cansız için neden hassas?

Binbir kılığa girdiler oy için. Bu numarayı bu tiyatroyu "TÜRK HALKI" yemeyecektir.

Ayrılıkçı ve ırkçı olan kürt halkının ne dediği umrumda değil. Özerklik de verilmeyecek katillere özgürlük de. Üniversitelerdeki pkk sempatizanlarına da artık fırsat verilmeyecek.

Kılıçdaroğlu ve CHP için neler neler söylemiştin Ümit Özdağ,ne oldu da masaya oturdun. Sana şerefsiz diyen Demokrat Parti başkanını masadan atabildin mi?

Çözüm sürecinin planlayııcısı Davutoğlu ile nasıl aynı masaya oturdun.

Bu ülke için en önemli düşmam en önemli sorun pkkdır ve destekçileridir, sonra mültecilerdir. Sığınmacıları mültecileri öne çıkararak pkk destekçilerini unutturmaya çalıştınız.

Yahu şu pembe hayal dünyasından uyanın artık.

Aktivistmiş nasıl aktivist bu? Aktivist oduğunu bir tek pkklı kadınlar öldüğünde hatırlıyor.

Aşağıda attığı tweet var.

"3 devrimci kadın, devrimci olduğu için öldürüldü" demiş.

Terör örgütünün azılı katilleri ne zamandır "devrimci" oldu?

Ağız değiştiriyor, laf ebeliği yapıyor. Ama ne olduğunu gizleyemiyor.

Kenan Kırantwitter
    “Canan Kaftancıoğlu, terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız, Leyla Sönmez ve Fidan Doğan'ın öldürülmesine ilişkin şu paylaşımda bulundu: "Üç kadın sözünü uzak, resmi, sıradanlaştırıcı buluyorum. 'Üç devrimci kadın' denmeli. Devrimci oldukları için öldüler."”
    https://twitter.com/kenan_kiran/status/1170011911141900289

Bu kadının savunulacak bir tarafı yok. Kendi partisini aşağı çekmekten başka bir işe yaradığı yok.

• neredeyse bütün ülkeler tarafından tanınan bir terör örgütünün, bakın herhangi bir üyesi de değil, kurucu üyesinin (yargısız!) infaz edildiğini iddaa eden zattır. 40.000'in üzerinde insanımızın hayatına mal olan bir terör örgütünün kurucu üyesinin yargılanması gerektiğini düşünmüyorum.

bu terör örgütü öğretmen öldürdü. çocuk öldürdü. en büyük şehirlerimizde bomba patlattı. en acımasız yöntemlerle halkı korkutmaya, yıldırmaya çalıştı.

ben bu örgütün herhangi bir kurucu üyesinin yargı aşamasını çoktan geçtiğini düşünüyorum. ha devlet çıkarıdır diri yakalarsınız bazısını sizin merhametinize kalmış. ama infazına karşı çıkmak bu ülkenin verdiği şehitlere hakarettir. bu kadın ne konuştuğunu bilmiyor ve chp'ye de zarar veriyor. umarım en yakın zamanda uzaklaştırılır.

• Bu kadını CHP göndermediği sürece oy felan alamazzzz bu kadar basit

Terörist lan adı üstünde bak düşman değil terörist sana pusu kuran , sana sabah selam verip akşam ateş edip öldürmeye çalışan ne kadın hakkı ne erkek hakkı?

Bu kadını oldum olması sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 25 Mayıs 2023; 8:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutulan bir konu var ve daha önemli

pkk terör örgütü sadece eli silahlı askerlerimizi değil.. doğu ve güney doğu da öğretmenlik yapan ve sosyal hizmetlerin farklı dallarında görev yapan insanlarımızı da öldürmüştür

ayrıca.. kendilerine yataklık yapmayan, maddi ve iaşe konularında destek olmayanları da öldürmüştür. hemde güya hak ve hukuklarını savundukları kürt kökenlileri

eğer kürtlük bir suç ise farklı dönem ve yıllardaki sayısız bakan ve başbakanların unsuriyetleri kürt iken sorun yok. bu ülke içinde zenin olurken sorun yok.. kendi memleket ve beldelerine yatırım yapmazken sorun yok.. ama devlet kürtçe eğitim vermediği için sorun var

peki soruyorum. hangi ülkede azınlıklara özel bir eğitim verilip ülke genelinde o dil ile yüksek lisans veya sosyal hizmetlerde görev yapılmasına izin verilmiyor

en basit örnek.. california veya miami bölgesinde ispanyolca bilmeyen azınlıktan sayılması gereken bir bölgede devlet veya özel eğitim kurumları halen ing olarak eğitim vermesini bölgede yaşayan latinler ellerine silah alıp kendi ana dilimizde eğitim verilmesi ve özerklik .. gibi saçma bahaneler ile ülke genelinde terör yapmıyorlar ?

bizim gibi 3. dünya ülkeleri ki aslern ilk medeniyet olan alan da, bu tür dil din ırk halen genel temel bir sorun gibi silahlı çatışma konusu olması da ayrıca garib.

• pkk terör örgütünden daha fazla kadınlara zarar veren başka bir örgüt mü var?

12-13 yaşında genç kızları dağa kaçırıp, orada istismar edip, bir de kullanıp işleri bittikten sonra Türk ordusunun üstüne salıp adeta ölüme gönderen bir örgütten bahsediyoruz.

Ama bunların feministliği de, kadın hakları savunuculuğu da yalan dolan.

terör örgütünün çocuk ve kadın istismarı ile ilgili şu raporu bir okuyun:

https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/IcSite/strateji/deneme/YAYINLAR/%C4%B0%C3%87ER%C4%B0K/PKK_COCUK_almanca.pdf

• kadın adli tıp uzmanı böyle düşünmesinde şaşılacak bir şey yok

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikirleri benimle taban tabana zıt olsa da net bir kadın. Atatürk'ün kurduğu partide yönetici olabilecek biri mi tartışılır. Son paylaştığı video:

Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkındaCanan Kaftancıoğlutwitter
    “Haydi kardeş sandıklara… #Yaparsınİstanbul”
    https://twitter.com/Canan_Kaftanci/status/1661694890843987973?s=20
  • eksik paylaşmışsınız!

Güçlü devlet ve devletin güvenlik güçleri yakalar,

hukuk karşısında suçu neyse kaç yılsa cezası olarak hapishanede yatırır. 

Sakine Cansız denilen kişi Avrupa'nın orta yerinde,

gayet de lüks bir apartmanda veya yerde yine o dönemki haberlere bakarsanız göreceksiniz, benim söylediğime benzer bir şekilde iktidar yöneticilerinin söylediği gibi

Avrupa'nın ortasında infaz edilmiştir.

her şeyin esası adalettir.

Her ne olursa olsun, her kim olursa olsun,

hiç kimsenin ama hiç kimsenin infaz edilmesi en azından benim için

bir kadın olarak benim gibi düşünmese bile yanlıştır.

arapların bizim ülkemizde infaz yapması, örnek olarak kabak gibi ortada duruyor!

• Upla upla fahrettin prim verecek sana Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkında 

• ayrıca,

kültür bakanlığı tarafından, bu teröristin kitaplarına bandrol verilmesini

neden konuşmuyorsunuz?

• Kılıçdar sağolsun CHP'nin içi böyle Atatürk ve cumhuriyet düşmanlarıyla doldu.

• Kaftancıoğlu klasik chp zihniyeti ve siyasetçisini temsil ediyor. Yakışıyor o partiye.

• Kilicdaroglu şu tiplerden bir arindiramadi partisini
    İddia ediyorum şu kadının chpye kazandırdığı 1 tane bile seçmen yoktur.Aksine kaybettirdigi binler yuzbinler var.
    Görmüyor musun bunu ya
    Çekeceksin kenara biz senle çalışmak istemiyoruz diyip koparacaksin ipini .
    Bu nedir ya boyle

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
  • en iyisini yaptı.

malesef ki onun astıklarının torunu tombalağı, şuan ülkemizi yönetiyor!!!

• DHKPCanan kadınlık hislerimle hareket ettim diyor. Pkk tarafından öldürülen kadın öğretmenler ve çocuğu ile birlikte öldürülen kadın vatandaşımız için paylaşım yapmış mı. Tabi ki yapmadı. Sakine Cansız için neden hassas?

Binbir kılığa girdiler oy için. Bu numarayı bu tiyatroyu "TÜRK HALKI" yemeyecektir.

Ayrılıkçı ve ırkçı olan kürt halkının ne dediği umrumda değil. Özerklik de verilmeyecek katillere özgürlük de. Üniversitelerdeki pkk sempatizanlarına da artık fırsat verilmeyecek.

Kılıçdaroğlu ve CHP için neler neler söylemiştin Ümit Özdağ,ne oldu da masaya oturdun. Sana şerefsiz diyen Demokrat Parti başkanını masadan atabildin mi?

Çözüm sürecinin planlayııcısı Davutoğlu ile nasıl aynı masaya oturdun.

Bu ülke için en önemli düşmam en önemli sorun pkkdır ve destekçileridir, sonra mültecilerdir. Sığınmacıları mültecileri öne çıkararak pkk destekçilerini unutturmaya çalıştınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 25 Mayıs 2023; 18:43:26 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.