< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Ocak 2024; 0:41:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sol'un almanyası karışıyor. Protestolar, grevler, sol devlet adamlarına linç girişimleri ...

-
-
Ne kadar da bize benziyorlar..
-
son cümleyi bu yüzden yazdım. aynı parelelde ilerleyen akıllar.
-
keşke bizm tüm ellikiyi almanya ya bağışlasak ve almanya da yaşayan bu sol hareketten rahatsız olanları bizim ülkeye alsak.
bence bu takasla amerika yı bile sollarız.
-
inş birgün yine aşırı sağ akıl yönetir almanyayı
en başta Türkler olmak üzere afro almanlara bazı kamu hizmetlerde kısıtlamalar getirir sağlıkta, vergide, iş hayatında fln...bir almanla bir türkün eşit tutulmadığı günler görelim hatta biçoğunun deport edildiği
o zaman sağ iktidarın tiryakisi olursunuz öpersiniz sağ iktidarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 18 Kasım 2023; 14:13:59 > -
bu eleştirdiğin solcular senin rusyanın adamları. Onların ürünü batıdaki ajanları. Bunları eleştirip Rusları savunuyorsun. Sputnik gerçekten bambaşka çalışıyor
-
Türkiye'den alman ekonomisine laf atmakda özellikle bitti yok oldu gibi keskin ve uç şeyler söylemek bilemiyorum
Insana sormazlar mi alman ekonomisi yok olduysa Türkiye ekonomine ne olmuştur?
Neyse Almanya tü kaka Türkiye uçuyor diyerek bitirelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
internette ülke yönetme oyunu var. orada hesap açın oyunu oynayın bakalım vergileri artırmadan iş yapabiliyor musunuz. kendiniz deneyyin
-
sormazlar mı? "hani bu ülke 300 milyar dolar yıllık fazla veriyordu" ? 3 senede ne değişti? yani 3 senede sol koalisyonun gelmesi dışında ne değişti?
@Proprietor sana da soruyorum bu soruyu. umarım cevaplarsınız.
Vallahi gittim fazladan peynir aldım, tavuk aldım, et aldım dolapta stokladım.
tavuk eti ( bacak ) yaz boyunca gaz fazlası mazlası diye 7 euroydu. ekim başı 8 oldu. şimdi 9-10 olacak. ama maaşlara zam? sol koalisyonlar tamamı ile başarısızlıktır. boş yere siyasal romantizim rüzgarıdır. gerçeklikle alakaları yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Kasım 2023; 20:7:45 > -
Aynen Almanya bitti boşver ekonomi falan kalmamış yok olmuş gel Türkiye'ye yaz boyunca 70 liraya aldığın şey kış gelince bakalım ne olacak
Azıcık utanmaniz olsun ya burada her gün herşeye zam geliyor bunlara yılda 2 kere geldi mi o ekonomi yok oldu battı
Biz ne yapalom Türkiye'de Türkiye'deki ekonomi neyim nesi onu açıkla eğer Almanya'nın ki yok olduysa Türkiye'nin kine ne diyeceğiz?
verebildiğin cevap bu mu?
-
yok edilmiş alman ekonomisini görmek isterdim, oldukça heybetli olmalı
-
Benim sorduğum soruya sen cevap verdin mi ki benden cevap istiyorsun?
sanırım yazdıklarımı okumadan birşeyler yazıyorsun. oysa ben cevabımı son satırda yazmıştım ana mesajımda dikkatini tekrar cezbederse. veya zahmet etme buraya o kısmı tekrar koyayım;
Alıntı
metni:"Allah insanı sol, islamcı hükümetlerden korusun." gönlün oldu mu? olduysa eğer senden mantıklı bir cevap alabileceğimi umuyorum.
-
Covid salgınının etkisi yadsınamaz tabii ama bundan tüm Dünya etkilendi sadece Almanya değil. Bunlar da bizimkiler gibi bahane arayıp faturayı başkalarına kesmeye çalışmış. Halbuki asıl sorun hatalı politikalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Kasım 2023; 23:24:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah aşkıne ne covid salgını? 190 milyar euro fazla vermiyor muydu bu alman ekonomisi ne oldu o fazlaya bremın?
sol aklın seni sokacağı yol budur.
nasyo sosyalizm; gelişmiş milletlerin tek çıkar yoludur.
-
-
Bizdeki sağcılarda ekonomiyi batırdı,bütçe eksi bakıye ile çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağı solu mu kaldı Allah aşkına. Liberal - Serbest piyasa Ekonomisi dışında model mi var dünyada. Sağmış, Solmuş geçin bunları, hepsi aynı..
-
Aynen yok olan ekonomi
Almancı dedem ve amcam geldi
Amcamin araba bmw x1 kızına da merso a180 veya üstünü alacak
Dedemde opel corsa kizina da almis bmw
Telefonlar canti iphone dedemde bile samsung s serisi
Montlar en klas marka
Ayakkabilar hakiki deri en klasından
Ama sorunca EVEVE ALMANYA BİTTİ EVEVE SEN GELME
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- twitter ifşa
- irfan değirmenci gay
- emre ayan
- türev integral kalktı mı
- dab radyo nedir
- atatürk filmleri
- jaecoo 8
- mobil veri açılmıyor
- temu alışveriş limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X