Şimdi Ara

Sol'un almanyası karışıyor. Protestolar, grevler, sol devlet adamlarına linç girişimleri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almanya'da yoğun protestolar başladı. Tarım işçilerinin kredilerini kesip, bu paraları ukrayna'ya meclise bile sormadan gönderen sol hükümet, aşırı tepki ile karşılaştı. Tarımcılara destek, Alman nakliyecilerden geldi. 5 gün boyunca benziliklere herhangi bir yük taşımayacaklar. çünkü tarım işçilerinin elinden ucuza benzin/mazot hakkı da alındı. hem fiyatlandırma baskısı yemekteler, hem ucuz benzin hakları ellerinden alındı, hem de düşük faizli kredi hakları ellerinden alındı!

Diğer yandan iç hatlarda 5 gün kadar sürecek grevler başlıyor. tramvayların yanı sıra otobüslerin de katılması bekleniyor. zamanında almanya'da okuyamayanların şöför olup 2500 markla başladıkları iş dalı, sol ve sol ürünü merkez sağ DEMOKRATlarının almanyasında 1700 eurolara kadar düştü.

sağlık personelleri de grev hazırlığına gidecekler gibi. aldıkları düşük maaşların iyileştirilmesini istiyorlar.

öte yandan bugün SPD başkanı ve Almanya başbakanı Scholz; halk tarafından yuhalandı, hakarete uğradı.
    FPD vekili, yahudi kökenli ve ekonomi bakanı Habeck ise konuşma yapacağı sırada, bir gurup çiftçinin standı yıkması ile konuşmasını iptal etti ve mağudur edebiyadı yapıp bu yapılanı "demokrasiye darbe" olarak nitelendirdi.

son olarak çıkan haber: 2015 yılı ile 2022 yılları arasında Almanya'da mülteci kaynaklı 8500 civarı tecavüz vakası gerçekleşmiş! Yahudi güdümünde ana akım medya bunları haber yapmıyor!

Evet, sol koalisyonun nezlinde almanya nerelerden nerelere geldi.

------------------
    23 aralık güncellemesi:

Alman solcularının vekili yeni bir kanunu, meclise taşımak için kolları sıvadı. Yeni kanun bir vergi kanunu. Bu sol liberal akla göre: Özgürlüğün bir bedeli varmış! yeni ürettikleri "naylon vergisi" ve "gaz yağı vergisi" yetmemiş gibi, şimdi de insanların kazançları olan gelirlerine çökme derdine düşmüşler.

Tamam ben de islamcı kafayı sevmiyorum. ama unutmayın! şu islamcıları ve pkklıları yıllarca kemalist rejimlere karşı besleyen yine bu aklın ürünü liberal sol alman politikaları idi. özellikler yeşiller adında olan yapı. gizli iktidar ortağı! Almanya'nın canına ot tıkamış RAF gibi bir örgütü kuran yapı. RAF bizim PKK'nın almanya versiyonudur.

Milletini, ailesini, çocuğunu ve nesillerini düşünen, seven : şu akıldan uzak dursun.

-----------------------------
    13 Aralık 2023 Güncellemesi:

Sol'un almanyası karışıyor. Protestolar, grevler, sol devlet adamlarına linç girişimleri ...

Almanya'da İKTİDAR SOL KOALİSYON 2024 mali krizi için çözümü buldu. YENİ VERGİLER ve MEVCUT VERGİLERE ZAMLAR! Plana göre:

-17 milyar euroluk kısıntı hedefi var.

-2024 ocak ile birlikte Ukrayna'ya 8 milyar euro yardım var.

- Eğer gerekirse (yahudi güdümünde amerikan efendileri talep ederse) Ukrayna için ek borçlanma yapılacak.

- İki yeni vergi daha geliyor. Plastik ambalaj vergisi ve Gaz Yağı vergisi.

- Yeşil enerjiye yatırım fonundan 2027 yılına kadar kullanılması için verilen önceki mebladan 45.000.000.000 (milyar) euro kesinti yapılacak (yani sol hükümet ek koyacak).

- Elektrikli otomobiller için vergi kıyağı geri alınacak

- 2018 de merkelin son döneminde; KARBONDİOKSİT vergisi çıkarılmış ve %8 olarak belirlenmişti. son 2 yılda %35 bandına dayanmıştı. Yeni zam ile Krabondioksit vergisi %45 seviyesine çekilecek.

(ee hani liberal solcu Grüne ve SPD, doğayı korumak için öncelik alacaklardı? nükleer santralleri bu yüzden kapatmışlardı? noldu liberal solcularım, gerçek dünya, sol kitaplarından çok mu farklıymış!)

- Trenlerde süresiz grevler geliyor.

Hem iklim desteğini kes hem de vatandaşa vergi yükle! bu nasıl akıl?

12 milyon mülteciyi besleyeme, ama parasını çalışan ödesin?

Türkiye'den doktor mühendis alma, hepsine köpek çek, ama trenlerle gemilerle arap, zenci , afgan, paki vs sorgusuz sualsiz ülkeye doldur.

Allah gelişmiş medeniyetleri, SOL akıldan korusun (amin).

---------------------------

Almanya'da solun patlattığı ekonominin suçlusu 4 sene önceki corona döneminden kalan kredilermiş. Bunun da çözümü ek vergiler olarak bulunmuş. Bu sene sol hükümet ukrayna'ya 18 milyar dolar para gönderdi. Bir 8 milyar dolar daha gönderecekler. Ama suçlu korona yardımı, çözümü ise Çalışan EMEKÇi halk sağlıycak.

Allah insanı sol, islamcı hükümetlerden korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Ocak 2024; 0:41:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar da bize benziyorlar..Sol'un almanyası karışıyor. Protestolar, grevler, sol devlet adamlarına linç girişimleri ... 

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

son cümleyi bu yüzden yazdım. aynı parelelde ilerleyen akıllar.

• keşke bizm tüm ellikiyi almanya ya bağışlasak ve almanya da yaşayan bu sol hareketten rahatsız olanları bizim ülkeye alsak.

bence bu takasla amerika yı bile sollarız.

• inş birgün yine aşırı sağ akıl yönetir almanyayı

en başta Türkler olmak üzere afro almanlara bazı kamu hizmetlerde kısıtlamalar getirir sağlıkta, vergide, iş hayatında fln...bir almanla bir türkün eşit tutulmadığı günler görelim hatta biçoğunun deport edildiği

o zaman sağ iktidarın tiryakisi olursunuz öpersiniz sağ iktidarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 18 Kasım 2023; 14:13:59 >
  • bu eleştirdiğin solcular senin rusyanın adamları. Onların ürünü batıdaki ajanları. Bunları eleştirip Rusları savunuyorsun. Sputnik gerçekten bambaşka çalışıyor

• Türkiye'den alman ekonomisine laf atmakda özellikle bitti yok oldu gibi keskin ve uç şeyler söylemek bilemiyorum

Insana sormazlar mi alman ekonomisi yok olduysa Türkiye ekonomine ne olmuştur?

Neyse Almanya tü kaka Türkiye uçuyor diyerek bitirelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internette ülke yönetme oyunu var. orada hesap açın oyunu oynayın bakalım vergileri artırmadan iş yapabiliyor musunuz. kendiniz deneyyin

• sormazlar mı? "hani bu ülke 300 milyar dolar yıllık fazla veriyordu" ? 3 senede ne değişti? yani 3 senede sol koalisyonun gelmesi dışında ne değişti?

@Proprietor sana da soruyorum bu soruyu. umarım cevaplarsınız.

Vallahi gittim fazladan peynir aldım, tavuk aldım, et aldım dolapta stokladım.

tavuk eti ( bacak ) yaz boyunca gaz fazlası mazlası diye 7 euroydu. ekim başı 8 oldu. şimdi 9-10 olacak. ama maaşlara zam? sol koalisyonlar tamamı ile başarısızlıktır. boş yere siyasal romantizim rüzgarıdır. gerçeklikle alakaları yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Kasım 2023; 20:7:45 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Aynen Almanya bitti boşver ekonomi falan kalmamış yok olmuş gel Türkiye'ye yaz boyunca 70 liraya aldığın şey kış gelince bakalım ne olacak

Azıcık utanmaniz olsun ya burada her gün herşeye zam geliyor bunlara yılda 2 kere geldi mi o ekonomi yok oldu battı

Biz ne yapalom Türkiye'de Türkiye'deki ekonomi neyim nesi onu açıkla eğer Almanya'nın ki yok olduysa Türkiye'nin kine ne diyeceğiz?

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

verebildiğin cevap bu mu?

• yok edilmiş alman ekonomisini görmek isterdim, oldukça heybetli olmalıSol'un almanyası karışıyor. Protestolar, grevler, sol devlet adamlarına linç girişimleri ... Sol'un almanyası karışıyor. Protestolar, grevler, sol devlet adamlarına linç girişimleri ... 

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Benim sorduğum soruya sen cevap verdin mi ki benden cevap istiyorsun?

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

sanırım yazdıklarımı okumadan birşeyler yazıyorsun. oysa ben cevabımı son satırda yazmıştım ana mesajımda dikkatini tekrar cezbederse. veya zahmet etme buraya o kısmı tekrar koyayım;

Alıntı

metni:
    "Allah insanı sol, islamcı hükümetlerden korusun."

gönlün oldu mu? olduysa eğer senden mantıklı bir cevap alabileceğimi umuyorum.

• Covid salgınının etkisi yadsınamaz tabii ama bundan tüm Dünya etkilendi sadece Almanya değil. Bunlar da bizimkiler gibi bahane arayıp faturayı başkalarına kesmeye çalışmış. Halbuki asıl sorun hatalı politikalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Kasım 2023; 23:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Allah aşkıne ne covid salgını? 190 milyar euro fazla vermiyor muydu bu alman ekonomisi ne oldu o fazlaya bremın?

sol aklın seni sokacağı yol budur.

nasyo sosyalizm; gelişmiş milletlerin tek çıkar yoludur.

• 13 Aralık 2023 Güncellemesi:

YENİ GÜNCEL HABERLER!

Almanya'da İKTİDAR SOL KOALİSYON 2024 mali krizi için çözümü buldu. YENİ VERGİLER ve MEVCUT VERGİLERE ZAMLAR! Plana göre:

-17 milyar euroluk kısıntı hedefi var.

-2024 ocak ile birlikte Ukrayna'ya 8 milyar euro yardım var.

- Eğer gerekirse (yahudi güdümünde amerikan efendileri talep ederse) Ukrayna için ek borçlanma yapılacak.

- İki yeni vergi daha geliyor. Plastik ambalar vergisi ve Gaz Yağı vergisi.

- Yeşil enerjiye yatırım fonundan 2027 yılına kadar kullanılması için verilen önceki mebladan 45.000.000.000 (milyar) euro kesinti yapılacak.

- Elektrikli otomobiller için vergi kıyağı geri alınacak

- 2018 de merkelin son döneminde; KARBONDİOKSİT vergisi çıkarılmış ve %8 olarak belirlenmişti. son 2 yılda %35 bandına dayanmıştı. Yeni zam ile Krabondioksit vergisi %45 seviyesine çekilecek.

(ee hani liberal solcu Grüne ve SPD, doğayı korumak için öncelik alacaklardı? nükleer santralleri bu yüzden kapatmışlardı? noldu liberal solcularım, gerçek dünya, sol kitaplarından çok mu farklıymış!)

- Trenlerde süresiz grevler geliyor.

Hem iklim desteğini kes hem de vatandaşa vergi yükle! bu nasıl akıl?

12 milyon mülteciyi besleyeme, ama parasını çalışan ödesin?

Türkiye'den doktor mühendis alma, hepsine köpek çek, ama trenlerle gemilerle arap, zenci , afgan, paki vs sorgusuz sualsiz ülkeye doldur.

Allah gelişmiş medeniyetleri, SOL akıldan korusun (amin).

• Bizdeki sağcılarda ekonomiyi batırdı,bütçe eksi bakıye ile çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağı solu mu kaldı Allah aşkına. Liberal - Serbest piyasa Ekonomisi dışında model mi var dünyada. Sağmış, Solmuş geçin bunları, hepsi aynı..

• Aynen yok olan ekonomi
    Almancı dedem ve amcam geldi
    Amcamin araba bmw x1 kızına da merso a180 veya üstünü alacak
    Dedemde opel corsa kizina da almis bmw
    Telefonlar canti iphone dedemde bile samsung s serisi
    Montlar en klas marka
    Ayakkabilar hakiki deri en klasından

Ama sorunca EVEVE ALMANYA BİTTİ EVEVE SEN GELME

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.