"CHP bu kadını göndermeden oy alamaz." Arkadaş, AKP genel başkanının toplumda hakaret etmediği tek kesim AKP'liler kaldı, halen oy alıyor. Kimse asla oy vermem demiyor. İşbirliği yaptığı herkes ortadayken halen oy alıyor ama "Kaftancıoğlu gitmeden CHP oy alamaz.". Hadi oradan. |
Kaftancıoğlu, PKK terör örgütü kurucularında Sakine Cansız’ı savunduğu tweet hakkında (3. sayfa)

-
-
O işi en iyi yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu. Hiç ayrım yapmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bu kadının savunan, "Hdp Akp den daha vatanseverdir" diyen chpli görünümlü kişilerinde aslında kim olduğu belli, bunları ayıklamadan bu parti iktidar partisi olamaz hatta muhalafet partisi bile olamayacak duruma gelir.
-
Son up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekonomi bitik kredi kartım market alışverişi 6000 e dayanmış. Sakine bimnemne yok Canan bimnemne. Ulan ülkede PKK lıyı bırak kürtten çok Suriyeli var. Niye konuşmuyorsunuz Suriyelileri.
Onuda bırak İçişleri bakanı demedimi 150 terörist kaldı diye. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 26 Mayıs 2023; 21:5:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudan bağımsız ama şu ülkede lakabını sevdiğim iki kişi var biri bu Kanas Canan ikinciside Tuborg Selim
-
Babala yayınında Kılıçdaroğlu bence sakinliği ve mütevazı duruşuyla 5 puan kazanmıştır. (% 5 demiyorum)
Lakın bu arkadaş çıktı anneyim, kadınım, zart zurt girdi işin içine.
Kılıçdaroğlu çok güzel bir yayın yaptı, yanlış yaptım dediği, değiştim, insan gelişir dedi hatalarını kabul etti. Ki bence Türkiye'de bu pek görülmeyen bir erdemdir. Lakin ablamız çıktı aynı şeyi diyemedi.
Her anne için evladı aynıdır, annelik, kadınlık uzattı da uzattı.
Devlet nasıl yargılıyor? Fransa sığınma hakkı tanımış, Fransa'ya savaş mı açsaydı Türkiye? Bunu mu diyor?
Bir taraf ne güzel, pozitif bir enerji yayıyor diğer taraf zorla kendine küfür ettiriyor.
-
Ben CHP'ye yakıştığını düşünüyorum.
Diğer CHP'lilerin aksine en azından dürüst ve açık olarak söylüyor ne düşündüğünü.
-
Kaftancıoğlu'nu sevmem ama şunu söyliyim, siz tayyibe oy verin yarın pkk dan koruyacak bir ülke kalmayacak, işgal içerden...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X