Şimdi Ara

Kaç Binde Rektifiye Ettirdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
32.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlarınızı Kaç Bin km de rektifiye ettirdiniz ve ne kadara rektifiye ettirdiniz
    örnek: Renault Clio 200.000 1500 tl bunun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

245.000'de su pompası durdu, sabah 7'de Kızılcahamam'a pikniğe gidiyordum, dağ havası çarpmış olacak ki gösterge dikkatimden kaçtı ve mutlu son, 9.000 TL (Range Rover 4.6)

Alıntıları Göster
    multijetin gözünü seveyim en hor kullanan bile 300 binden aşşağı rektifiye ettirmez
  • Bugüne kadar hiç rektefiye yaptırmadım ama arkadaşımın arabasını yazayım yeni rektefiye oldu.

Renault Kangoo Dizel 190.000 Km - 3500 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Bugüne kadar hiç rektefiye yaptırmadım ama arkadaşımın arabasını yazayım yeni rektefiye oldu.

Bence col erken olmus 200 bini bile gorememis. Taksici olup da 500 bin km de dizel Albea ya rektefiyesiz halen binen insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

quote:

Bugüne kadar hiç rektefiye yaptırmadım ama arkadaşımın arabasını yazayım yeni rektefiye oldu.

Bence col erken olmus 200 bini bile gorememis. Taksici olup da 500 bin km de dizel Albea ya rektefiyesiz halen binen insanlar var.

Kullanıma göre değişir. Kango ile aynı motora sahip araba kullanıyorum. Gösterge 140.000. Ama eminim 200.000 den daha fazladır km'si. Motoru hala saat gibi çalışıyor maşallah. Ama yetkili servis bakımlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

quote:

Kullanıma göre değişir. Kango ile aynı motora sahip araba kullanıyorum. Gösterge 140.000. Ama eminim 200.000 den daha fazladır km'si. Motoru hala saat gibi çalışıyor maşallah. Ama yetkili servis bakımlı.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_70606415/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70606415

pejo partner 1.9 d 323.000+

2300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 23 Mart 2013; 13:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hyundai Accent Admire 1.3 benzinli aracı yanlış hatırlamıyorsam 2007 yılındaydı 550.000 km de rektefiyeye sokmuştuk 1700tl ye çıkmıştı ve o kilometre ile Şahin parasına satmıştık. Ticari taksi idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 23 Mart 2013; 13:15:21 >

• Babamın eski arabasını rektefiye ettirip satmıştık.
    2006 t5 1.9 tdi 105 ps + yazılım vardı
    223.700 km de rektefiye olmuştu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek rektifiye sayılmaz ama albea 1.3 multijetin turbo ve enjektörleri 300 bin km de değişti.Sürekli eurodizel kullanıldı motorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Pek rektifiye sayılmaz ama albea 1.3 multijetin turbo ve enjektörleri 300 bin km de değişti.Sürekli eurodizel kullanıldı motorda.
    0
  • 152 bin km.

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

152 bin km.

152.000 çok az niye ettirdiniz ? ve araç ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

tofaş şahin 390bin km 2100tl

Çok tutmamış mı ya 2100 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

152 bin km.

Alıntıları Göster
    komsum 90 model mazda 626 aracını 350 bin km'de rektefiye ettirdi. 1250 TL

Ama keşke ettirmeseydim dedi. Çunku yakıtta azalma olmamış, çekişte de değişiklik yok. Boşa masraf yapmışım dedi. Japon arabaların motorları da çok saglam oluyor gerçekten.

90 model Honda Accord'u ile Amerika'da hiç arıza yapmadan 1 600 000 km yol yapan biri vardı. Youtube'a "million mile honda accord" yazınca bisuru videosu cıkıyor. Honda firması adama sıfır honda accord hediye etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: clsmntib02

komsum 90 model mazda 626 aracını 350 bin km'de rektefiye ettirdi. 1250 TL

Ama keşke ettirmeseydim dedi. Çunku yakıtta azalma olmamış, çekişte de değişiklik yok. Boşa masraf yapmışım dedi. Japon arabaların motorları da çok saglam oluyor gerçekten.

90 model Honda Accord'u ile Amerika'da hiç arıza yapmadan 1 600 000 km yol yapan biri vardı. Youtube'a "million mile honda accord" yazınca bisuru videosu cıkıyor. Honda firması adama sıfır honda accord hediye etmiş

Alıntıları Göster
    245.000'de su pompası durdu, sabah 7'de Kızılcahamam'a pikniğe gidiyordum, dağ havası çarpmış olacak ki gösterge dikkatimden kaçtı ve mutlu son, 9.000 TL (Range Rover 4.6)

• quote:

Alıntıları Göster
    95 Renault 9 Spring
    250.000 km'de rektifiye edildi, 1.200 TL civarında bir para gitti..
  • quote:

Alıntıları Göster
    multijetin gözünü seveyim en hor kullanan bile 300 binden aşşağı rektifiye ettirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 25 Mart 2013; 14:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    97 corolla
    224.000 km 2200 tl civarı
    daha çok giderdi de acemiliğimize geldi
    otobanda çıkışı kaçırıp 30 km ilerden çıktım
    4 viteste arabayı unuttum, sesini bile duymadım
    eve 2,3 km kala kucağa aldık makineyi
    sarhoş da değildim, yorgun da
    nasıl daldım ben de anlamadım
    nasip diyorum başka da bi şey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alininbiri

97 corolla
    224.000 km 2200 tl civarı
    daha çok giderdi de acemiliğimize geldi
    otobanda çıkışı kaçırıp 30 km ilerden çıktım
    4 viteste arabayı unuttum, sesini bile duymadım
    eve 2,3 km kala kucağa aldık makineyi
    sarhoş da değildim, yorgun da
    nasıl daldım ben de anlamadım
    nasip diyorum başka da bi şey demiyorum

ilginc viteste unuttunca motormu yiyor arac

• Renault 12'yi 315.000'de rektifiye ettik..

Maliyeti bilmiyorum.. 93 yılında babam ve arkadaşları yaptı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

152 bin km.

Piston yamulması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 25 Mart 2013; 21:42:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.