Şimdi Ara

Jetta sahibi olanlar bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jetta 2-3 yıldır benim içimde bi hevestir ama son zamanlarda WWyi acaip kötülüyolar.Jetta kullanan deneyimli kişilerin yorumlarını merak ediyorum.
    Aynı şekilde bilgi sahibi olanlarda beni yönlendirirse sevinirim.

• doğru yerdesin burda birçok otomobil uzmanı seni birazdan bilgiye boğacak
  • Cetta
  • belki bir kaç adam çıkar
  • Trump yakında tüm Jetta'ları Meksika'ya geri postalayacakmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yalıtımını başarırsız buldum, c sınıfında kendisinden daha iyi araçlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

jetta'nın sorunu meksilka'dan gelmesi. alman yapımı diğer VW'ler ile kıyaslandığında işçilik kaliesi daha düşük. Vatanı Almanya'da dahi yılda 900 adet satan bir araç. Kardeşi Octavia'nın 22b filan sattığı pazarda.

ha kötü bir araba mıdır? değildir ancak jetta yerine octavia almak daha mantıklıdır. tabii bu arabayı amaç olarak gören ülkelerden böyledir. bizim ülkemizde VW olan her şey para eder. hem sıfırı hem ikinci eli. o yüzden çok tutulur.

kısaca aracınızdan soğumak için bir sebep yok,TDI motorlu araçsa Doğuş'un sunacağı çözümü de izlemekte fayda var. ha dizel octavia olsa da değişen bir şey olmazdı, aynı dizel makineyi kullanıyorlar. ama benzinli TSI ise güle güle kullanın aracınızı.

Şuan bankada para biriktiriyorum ilerde alacağım arabaya görede kredi çekicem işte.Jetta çok hoş gelmiştir bi kere sürmüştüm muhteşemdi yani.Octaviayı araştırmaya başlayayım o zaman ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

ben yalıtımını başarırsız buldum, c sınıfında kendisinden daha iyi araçlar var.

Mesela
  • Jetta yerine alternatif olarak octavia öneririm, bana daha ferah geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sirket arabasi 1.2 tsi trendline kullandim 2012 model.Donanim olarak cok kotu en az comforline alinmali.Ic mekan cok genis ozellikle arka koltuklar.Bagajda ayni sekilde genisti.1.2 tsi motor gayet iyi tasiyor arabayi.Cok performans beklemeyin ama.6 vites olmasi cok buyuk bir arti.4200 devirde 200 yapiyor arac.Yuksek hizlarda tedirginlik yaratmiyor ama cok guven vermiyor.Malzeme kalitesi cidden kotu.Kullandigim modelde esp yoktu.Frenlerini iyi bulmustum.Arabadaki en hosuma giden ve unutamadigim sey motorun asiri sessiz olmasiydi.Rolantide motor kapali gibi iceriye hic ses gelmiyordu.
  • Ww nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Ww nedir ?

Büyük ayrıntı tebrikler. xtanbuL
  • Jetta mi ? Emisyondan önce de çöplüktü, şimdi de çöplük !!! Jetta yerine git astra j bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Jetta mi ? Emisyondan önce de çöplüktü, şimdi de çöplük !!! Jetta yerine git astra j bak.

Octavia hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Jetta nedir ya adı bile fail
    Hyundai elentra al sen

• niye elentra
  • SATİSİ DURDURULAN ÇÖP BİR ARABA

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Jetta 2-3 yıldır benim içimde bi hevestir ama son zamanlarda WWyi acaip kötülüyolar.Jetta kullanan deneyimli kişilerin yorumlarını merak ediyorum.
    Aynı şekilde bilgi sahibi olanlarda beni yönlendirirse sevinirim.

2008 yılında sıfır olarak aldığım jetta hala eşim tarafından kullanılmaktadır. 1.4 motor benzinli 140 bg comfortline modeli. Sınıfına göre geniş ve konforlu denebilir. Performansı da gayet yeterli. Beğenerek almıştık. Ancak neyazikki 2-3 yıl içinde kapı kollarındaki kromajlarin soyulması deri direksiyon ve bazi yerlerde oluşan deformasyonlar canımı o zaman çok sıkmıştı. Sonra alıştık mecburen ve trafik yoğunluğunun ve park probleminin çok olduğu yerlere giderken olası sürtme vb durumlara karşı onu kullanıyoruz. Hiç değilse park ettiğimiz yere geri döndüğümüzde gördüğümüz ufak tefek hasarlarda canımız daha az sıkılıyor.

• VW nin klasik taktiğidir. Yap 4 temel motor 4 tane de temel şasi. Bu ikiliyi değişik varyasyonlarla ve aynı parçalarla süsle al san bir ton farklı marka adı altında temelde aynı araç. Mesela jetta golf ün notchback modelidir. Touran caddy nin minivanıdır. Passat ve superb aynı şasidir. Jetta ve octavia aynı baba ayrı anadan kardeştirler. Yani farklı markalarfa kesinlikle özgün tasarım ve parça kullanmazlar. Farlar ve stoplar hariç tabiki. O yüzden vw gruptan araba aldınızmı temelde aynı b.kun farklı renklerini seçmiş olursunuz. Hiçbir özgün birşey beklemeyin. Aynı kalitenin ve aynı parçaların içinde bulursunuz kendinizi. Vw grubun a yada b markası arasında değerlendirme yapmak gereksizdir. Eldeki paraya göre sınıfınızı ve farlarınızı seçersini sadece.

• İyice araştır dostum. Ben imzamdaki aracı almadan önce Jetta'yla Octavia arasında kalmıştım, şimdi iyi ki Jetta almamışım diyorum. Octavia çok daha üstün bir araç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.