Yarbay
01 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme
Toplam: 222 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Tüm Gönderilerde, sadece oluşturulan konuların yer alması.

Eskiden, yazdığımız eski gönderileri "tüm Gönderiler" kısmında görebiliyorduk. Şimdi sadece önceden açtığımız konular çıkıyor.
İzmir'de %100 kusurlu bulunan kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden bisikletçi Zeynep Aslan'ın davasında şoföre "iyi hal" indirimi ile 5 yıl 6 ay ceza verildi.

Bir insan hayatı bu kadar ucuz olabilir mi? Bu bir trafik kazası değil cinayettir. Bisiklet üzerinde kaporta olan insana karşı, üst ceza limiti 9 yıl olan trafik kazası kategorisinden nasıl yargılanabilir?

Şehir içinde yakıt ve araç masraflarından dolayı günlük işlerimde bisiklete biniyorum, yol bisikleti ile 150km'yi bulan sürüşler yapıyorum; ancak bu haberleri okudukça kendimi bisikletle trafikte hayal ederken bile korkuyorum artık.

https://www.yeniasir.com.tr/izmir/2021/09/28/izmirli-bisiklet-sporcusu-zeynepin-olumune-neden-olmuslardi-verilen-cezalar-belli-oldu

Market adını malum sebeplerden dolayı paylaşmıyorum, resimleri bırakıyorum. Yorumsuz...

"Yerli Tohum Ceviz" but Made in California :)
İyi sallandık
Hayırlı olsun herkese, vergi dahil fiyatları da var Fiyatlar güzel duruyor.

Örnek:https://m.newegg.com/global/tr-en/platinum-gray-lenovo-ideapad-330-81d2005cus-mainstream/p/N82E16834850877
Garantisi biteli sadece 3 ay olmuş G4'ümün ekranı kasadan resmen bağımsızlık ilan etti. LG Türkiye kullanıcı hatası diyor. Tuğla gibi kapla kullanıp gözüm gibi baktığım telefon bile bu hale geldi. LG alırsanız müşteri memnuniyetini unutun.

LG G4 ekranı kendiliğinden kasadan ayrıldı, LG kullanıcı hatası dedi

Merhabalar, benzinli E36 göstergesi arıyorum ancak malum sitede İzmir içi bulamadım. Yer önerilerinizi bekliyorum
E85 (ethanol) ülkemizde yaygınlaşmadığı ve benzin fiyatlarının da malum olduğu ülkemizde sahibi böyle güzel bir sanat eserini satışa çıkarmakta haklı sanırım

Bilmeyenler için; Motor E60/E63 kasa M5/M6'dan.

S85 şehir içi tüketim: 25lt/100km
Şehir dışı: 17lt/100km

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e36-s85b50-swap-v10-506hp-612426970/detay

Şöyle güzel bir videosunu da bırakalım:

Siz nasıl söylüyorsunuz
Silinebilir.
Hakkında
Forum İmzası:

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
OnePlus 3T
Operatör
TurkTelekom
ISS
Superonline
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.658
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 219.125 (Bu ay: 527)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.701 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.