linki ; japonya'da kürt mülteci sorunu https://eksisozluk2023.com/japonyada-kurt-multeci-sorunu--7642340?a=popularEKŞİDE BAŞLIKTA YAZANLAR; tweetteki iddiaya(?!) göre kawaguchi kentine yerleşen ilgili vatandaşlar, pasaport ve kimliklerini imha edip iltica veya geçici sığınma talebiyle kalıp mevzu üzerine mevzu çıkarmışlar. floodun devamındaki capsler doğruysa* durum çekik gözlüler tarafından dehşetle karşılanmış. hatta faşist bir japon ezeli düşmanları çinlilerle aynı kefeye koyup kürtlerin yollanmasını bile istemiş. ülkenin bir numaralı problemi bu olarak nitelenmiş bir de bak sen utanmazlara. halbuki kadim kürt toprakları olan okinawa ve kanto bölgelerinde gereken yapılmalı. kardeş ülke japonya'yı ve japonyalıları bu konuda hassasiyete davet ediyoruz. TWİTTER LİNKİ ; ![]() JAPONLARIN KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ ; ( ADAMLAR RESMEN BEZMİŞ ANLADIĞIM KADARI İLE ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı

-
-
Ben suriyeliler afganlar gelmeden önce de bu ülkenin kendi yerleşik tiplerinde problem vardı derken bunu kastediyordum işte.Hiç yabancı gelmedi bana bu haber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar avrupa sanıyor herhalde orayı avrupa çok şımarttı
-
Japon değil Japonyalı !
Ayak bastıkları tüm topraklarda huzursuzluk çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EKŞİ'de sabah gördüm başlığı, görür görmez kahkalar attım. Ulan adamlar resmen evrendeki similasyonun bug'ı, virüsü. Gittikleri her yeri karıştırıyorlar. Yakuzalarla mücaadelelerinde başarılar dilerim ne diyelim
-
Sadece 2-3 bin Kürt sığınmacıyla bunlar oluyorsa 5-10 milyon Kürt sığınmacının yol açacağı infiali düşünemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Nisan 2023; 11:2:53 >
haberde 10-15 bin diyordu yanılmıyorsam normalde orda bahsedilen nufusun
kısa sürede japonlar vize uygulamasına geçecektir diye düşünüyorum
-
Bu kürtler gittikleri her yerde sorun yaratıyorlar. Bi ara Polonya'da da buna benzer tartışmalar vardı.
-
Bu tipler böyle pislikleri Türkiye pasaportu ile yaptığı süreci bırakın Avrupaya vizesiz girmeyi, 3. dünya ülkeleri bile bize vize koyar.
-
Adamlar bir kaç ayda çözmüşler biz onlarca yıldır bunları medeniyetle tanıştıramadık.
-
Ha 3-5 bin ha 10-15 bin. Sonuçta 120 küsür milyon nüfuslu ülkede binlerle ifade ediliyor. Daha bu kadar az nüfusunla elin ülkesinde böyle terör estiriyorsan senin için yapılacak olan bellidir. Bence hiçbirinin gözünün yaşına bakılmamalı, sınır dışı edilmeli. Sorun büyümeden yok edilmeli.
gurultulu vahsi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konudaki tiplere bak ya japonyayı okuyo Türkiyedeki bizim insanımızı aşşağlıyo
Ermeni asıllı kürt asıllı boşnak asıllı her neyse...
Bu ülke bir yerlere gelecekse
asırlardır anadoluda birlikte yaşadığımız, şu anda da ülkedeki her ilde her ilçede aynı apartmanda yaşadığımız, kimseden farkı olmayan herkes gibi vergi veren herkes gibi bu ülke için askerliğini yapan insanları sırf sayımız onlardan daha fazla diye azınlık olarak görmediğimiz ötekileştirmediğimiz zaman, birlikte olabildiğimiz zaman
gelecek. işte o zaman Avrupanın çok önüne geçebiliriz.
yolda otobüs bozuluyo bozulan otobüstekileri gelen başka otobüse aktarıyolar, yeni binenlere tip tip bakıyolar... Ya siz niye böylesiniz
Genç nüfusumuzun büyük avantajını hala kısır tartışmalarla harcıyoruz zaman kaybediyoruz nüfusumuz yaşlanıyor. Çok çalışarak doğru adımlar atarak Avrupayı yakalama şansımız var ve heba ediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 27 Nisan 2023; 11:28:49 >
-
Ahaha resmen içimizdekileri döküyorlar.
-
adamlar saf ırk üniter yapıda bu durum
kendi kültürlerine ve insanına çevreye saygı göstermeyen tip olduğu anda
vucudun bağışıklık sisteminin patojeni tanıyıp harekete geçtiği gibi duruma el koyuyorlar
burada yaşayacaksan kurallara uyacaksın diyor dağda yetişmiş bayırda sulanmış gibi hareket edemezsin diyor
japonic adlı youtubecu defalarca trafikte 60 km hız sınırını aştığı için ya da motorunu 5-10 cm dışarı park ettiği için ceza yedi bezdim dedi japonyadan ayrıldı
daha öncede TC bize kötü davranıyor vs... muhabbeti çevirip sığınma istemiş bir kaç Kürt kabul görmüşler
bir kadına tecavüz etmişti o elemanlar
yukarıda olayın resimleri var haberde
ilk zaman Türkleri doğrayalım diyorlardı olay olunca
durumu ortaya çıkınca olayı yapanların
Türkler üzerinde ki imaj az düzeldi
yatıştı ortalık tabi bunu yapanlara ne oldu bilmiyorum büyük ihtimal yakuza hapishanede kesmiştir biryerlerini
-
Kimsenin kürtleri aşağıladı yok ayrıştırdığıda yok
ama TAAAAAAA
Osmanlıdan beri defalarca ardı ardına bastırılmış
bir A4 kağıdı liste şeklinde dolduracak kürt isyanları dolu Bu toprakların tarihi
bunları sebeplerini yaptıklarını konuşunca ırkçılığa kayıyor konuda saçma sapan atışmalar oluyor
sonra elinde Moderatör yada yönetici yetkisi olan bir kullancı gelip konuyu kapatıp gidiyor
sanki büyük iş yapmış gibi
Irkçılık falan değil olay bu Avrupada da böyle Türkiyenin Doğusunda da böyle nereye giderlerse gitsinler böyle adamlar olumsuzluklarını aşiret, çete, gurup halinde çözmek gelenek
yaptıkları olumsuzlukları bireysel değil gurup halinde yapıyorlar gittikleri yeride huzursuz edip
TÜRK KİMLİĞİ İLE GİTTİKLERİ İÇİN TÜRKLER YAPTI YAPIYOR OLARAK ANILIYOR HER YERDE
sırf kaçak kullanıdkları elektirik sebebiyle verdikleri tepkilerin aynısını ABD de yapsalar eleğe çevrilir alayı kendileride biliyor bunu
ama parası BATIDA üreten insana yıkılıyor bunların
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeraldOfDİSASTER -- 27 Nisan 2023; 12:6:6 >
-
Japonyalı halkı kınıyorum faşist tutumundan ötürü
Çok yakında foşik ilan edilirler. Dağdan inip bağdakini kovmak konusunda üstlerinde yok. İstilacı bir topluluk maalesef. Suriyeliler de aynı.
-
yakuzanin devreye girmesini bekliyoruz
adamlar nasil bi virusse artik nereye giderlerse gitsinler hastalik gibi cogaliyorlar ve hak talep ediyorlar
japonyada yemez serefsiz teroristler
EKŞİ'de sabah gördüm başlığı, görür görmez kahkalar attım. Ulan adamlar resmen evrendeki similasyonun bug'ı, virüsü. Gittikleri her yeri karıştırıyorlar. Yakuzalarla mücaadelelerinde başarılar dilerim ne diyelim |
Bunlar eğitilmez gittikleri her ülkede sorun çıkarıyorlar.
|
Ben suriyeliler afganlar gelmeden önce de bu ülkenin kendi yerleşik tiplerinde problem vardı derken bunu kastediyordum işte.Hiç yabancı gelmedi bana bu haber
|
bunlar avrupa sanıyor herhalde orayı avrupa çok şımarttı |
Adamlar bir kaç ayda çözmüşler biz onlarca yıldır bunları medeniyetle tanıştıramadık. ![]() |
Sadece 2-3 bin Kürt sığınmacıyla bunlar oluyorsa 5-10 milyon Kürt sığınmacının yol açacağı infiali düşünemiyorum.
![]() |
yakuzanin devreye girmesini bekliyoruz adamlar nasil bi virusse artik nereye giderlerse gitsinler hastalik gibi cogaliyorlar ve hak talep ediyorlar japonyada yemez serefsiz teroristler |
kürde anime kızı yok |
Herkes gibi vergisini verende patladım |
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- drk aksesuar samsung mu
- zorunlu askerlik kalkacak mı
- serdar yeter
- wow türkiye
- canik tp9 sfx
- togg günde kaç araba üretiyor
- iphone kdv oranı
- disney plus üyelik iptali
- bina yıkım kararı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X