Şimdi Ara

Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
5
Favori
5.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EKŞİDE BAŞLIKTA YAZANLAR;

tweetteki iddiaya(?!) göre kawaguchi kentine yerleşen ilgili vatandaşlar, pasaport ve kimliklerini imha edip iltica veya geçici sığınma talebiyle kalıp mevzu üzerine mevzu çıkarmışlar.

floodun devamındaki capsler doğruysa* durum çekik gözlüler tarafından dehşetle karşılanmış.

hatta faşist bir japon ezeli düşmanları çinlilerle aynı kefeye koyup kürtlerin yollanmasını bile istemiş.

ülkenin bir numaralı problemi bu olarak nitelenmiş bir de bak sen utanmazlara.

halbuki kadim kürt toprakları olan okinawa ve kanto bölgelerinde gereken yapılmalı.

kardeş ülke japonya'yı ve japonyalıları bu konuda hassasiyete davet ediyoruz.

TWİTTER LİNKİ ;

Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar AyaklandıKissinjirtwitter
    “Japonların yorumları;”
    https://twitter.com/kizzenjoyer/status/1651262010917634053

JAPONLARIN KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ ; ( ADAMLAR RESMEN BEZMİŞ ANLADIĞIM KADARI İLE )

• Ben suriyeliler afganlar gelmeden önce de bu ülkenin kendi yerleşik tiplerinde problem vardı derken bunu kastediyordum işte.Hiç yabancı gelmedi bana bu haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar avrupa sanıyor herhalde orayı avrupa çok şımarttı

• Japon değil Japonyalı ! Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı  Ayak bastıkları tüm topraklarda huzursuzluk çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKŞİ'de sabah gördüm başlığı, görür görmez kahkalar attım. Ulan adamlar resmen evrendeki similasyonun bug'ı, virüsü. Gittikleri her yeri karıştırıyorlar. Yakuzalarla mücaadelelerinde başarılar dilerim ne diyelim Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı 

• Sadece 2-3 bin Kürt sığınmacıyla bunlar oluyorsa 5-10 milyon Kürt sığınmacının yol açacağı infiali düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Nisan 2023; 11:2:53 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

haberde 10-15 bin diyordu yanılmıyorsam normalde orda bahsedilen nufusun

kısa sürede japonlar vize uygulamasına geçecektir diye düşünüyorum

• Bu kürtler gittikleri her yerde sorun yaratıyorlar. Bi ara Polonya'da da buna benzer tartışmalar vardı. Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı 

• HeraldOfDİSASTER kullanıcısına yanıt

Bu tipler böyle pislikleri Türkiye pasaportu ile yaptığı süreci bırakın Avrupaya vizesiz girmeyi, 3. dünya ülkeleri bile bize vize koyar.

• Adamlar bir kaç ayda çözmüşler biz onlarca yıldır bunları medeniyetle tanıştıramadık. Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı 

• HeraldOfDİSASTER kullanıcısına yanıt

Ha 3-5 bin ha 10-15 bin. Sonuçta 120 küsür milyon nüfuslu ülkede binlerle ifade ediliyor. Daha bu kadar az nüfusunla elin ülkesinde böyle terör estiriyorsan senin için yapılacak olan bellidir. Bence hiçbirinin gözünün yaşına bakılmamalı, sınır dışı edilmeli. Sorun büyümeden yok edilmeli.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt
    gurultulu vahsi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konudaki tiplere bak ya japonyayı okuyo Türkiyedeki bizim insanımızı aşşağlıyo

Ermeni asıllı kürt asıllı boşnak asıllı her neyse...

Bu ülke bir yerlere gelecekse

asırlardır anadoluda birlikte yaşadığımız, şu anda da ülkedeki her ilde her ilçede aynı apartmanda yaşadığımız, kimseden farkı olmayan herkes gibi vergi veren herkes gibi bu ülke için askerliğini yapan insanları sırf sayımız onlardan daha fazla diye azınlık olarak görmediğimiz ötekileştirmediğimiz zaman, birlikte olabildiğimiz zaman

gelecek. işte o zaman Avrupanın çok önüne geçebiliriz.

yolda otobüs bozuluyo bozulan otobüstekileri gelen başka otobüse aktarıyolar, yeni binenlere tip tip bakıyolar... Ya siz niye böylesiniz

Genç nüfusumuzun büyük avantajını hala kısır tartışmalarla harcıyoruz zaman kaybediyoruz nüfusumuz yaşlanıyor. Çok çalışarak doğru adımlar atarak Avrupayı yakalama şansımız var ve heba ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 27 Nisan 2023; 11:28:49 >

• Ahaha resmen içimizdekileri döküyorlar.

adamlar saf ırk üniter yapıda bu durum

kendi kültürlerine ve insanına çevreye saygı göstermeyen tip olduğu anda

vucudun bağışıklık sisteminin patojeni tanıyıp harekete geçtiği gibi duruma el koyuyorlar

burada yaşayacaksan kurallara uyacaksın diyor dağda yetişmiş bayırda sulanmış gibi hareket edemezsin diyor

japonic adlı youtubecu defalarca trafikte 60 km hız sınırını aştığı için ya da motorunu 5-10 cm dışarı park ettiği için ceza yedi bezdim dedi japonyadan ayrıldı

daha öncede TC bize kötü davranıyor vs... muhabbeti çevirip sığınma istemiş bir kaç Kürt kabul görmüşler

bir kadına tecavüz etmişti o elemanlar

yukarıda olayın resimleri var haberde

ilk zaman Türkleri doğrayalım diyorlardı olay olunca

durumu ortaya çıkınca olayı yapanların

Türkler üzerinde ki imaj az düzeldi

yatıştı ortalık tabi bunu yapanlara ne oldu bilmiyorum büyük ihtimal yakuza hapishanede kesmiştir biryerlerini

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Kimsenin kürtleri aşağıladı yok ayrıştırdığıda yok

ama TAAAAAAA

Osmanlıdan beri defalarca ardı ardına bastırılmış

bir A4 kağıdı liste şeklinde dolduracak kürt isyanları dolu Bu toprakların tarihi

bunları sebeplerini yaptıklarını konuşunca ırkçılığa kayıyor konuda saçma sapan atışmalar oluyor

sonra elinde Moderatör yada yönetici yetkisi olan bir kullancı gelip konuyu kapatıp gidiyor

sanki büyük iş yapmış gibi

Irkçılık falan değil olay bu Avrupada da böyle Türkiyenin Doğusunda da böyle nereye giderlerse gitsinler böyle adamlar olumsuzluklarını aşiret, çete, gurup halinde çözmek gelenek

yaptıkları olumsuzlukları bireysel değil gurup halinde yapıyorlar gittikleri yeride huzursuz edip

TÜRK KİMLİĞİ İLE GİTTİKLERİ İÇİN TÜRKLER YAPTI YAPIYOR OLARAK ANILIYOR HER YERDE

sırf kaçak kullanıdkları elektirik sebebiyle verdikleri tepkilerin aynısını ABD de yapsalar eleğe çevrilir alayı kendileride biliyor bunu

ama parası BATIDA üreten insana yıkılıyor bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeraldOfDİSASTER -- 27 Nisan 2023; 12:6:6 >

• Japonyalı halkı kınıyorum faşist tutumundan ötürü

Çok yakında foşik ilan edilirler. Dağdan inip bağdakini kovmak konusunda üstlerinde yok. İstilacı bir topluluk maalesef. Suriyeliler de aynı.

• Krone K kullanıcısına yanıt
  • yakuzanin devreye girmesini bekliyoruzJaponya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı 

adamlar nasil bi virusse artik nereye giderlerse gitsinler hastalik gibi cogaliyorlar ve hak talep ediyorlar

japonyada yemez serefsiz teroristler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.