Şimdi Ara

Amerika'da Hastane Dolandırıcılıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • New York'ta yaşıyorum. Yine bir fatura aldım postayla, daha ondeden yapmis oldugum bir saglik harcamasiyla ilgili, açtım baktım $424.00 dolar meblağ var ve breakdown da yok ne için olduğu sadece özet geçilmiş bir de tarih var sadece, hizmet tarihi. Ödeme yapmadan araştırdım, sigortamın EOB'sinden kontrol ettim ve sigortanın 80%'ini ödediğini gördüm. Hastaneye bir ihtar çektim, 1 gün sonra cevap geldi. Özür bile dilemiyorlar sadece düzelteceklerini ve yeni faturayı postayla alacağımı bildirmişler. Bu tür dolandırıcılıklar çok fazla oluyor burada. Amerika'da yaşıyorsanız benim yaptığım gibi ekmek fişinizi bile kontrol etmeye alışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 19 Haziran 2020; 23:33:49 >

• Siz hiç hastaneye gittiniz mi yoksa sizi dolandırmak için mi göndermişler?Ayrıca "breakdown" ne anlama geliyor?
  • Dostum bu forumda Amerika'da yaşayan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez Ama Amerika'da sağlık hizmetinin çok pahalı olduğunu duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam laboratuvar sonucuymuş, tahlil ücreti yani $424. Ama sigorta 80% karşılamıştı fakat yine de %100 ünü bana fatura etmişler. Dikkat etmesek hep böyleler, çok zarar ederiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMARIGAHA da saglik sikintili diye blyorUm xd XE

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trinity Health :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Trol. Spam folder'a gelen e-mail'den üretilmiş. Benim spam folder'e bunun gibi her ay onlarca mesaj geliyor. 'Ödeme yapmadan araştırdım' hehe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu troll olsa bile bu hastanelerin inanılmaz pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez. Biri kötü hissettiğinde emergency room, 911 falan deyince hemen kendine geliyor çünkü biliyor ki sadece ambulans çağırmak bile suburban area denilen bölgelerdeyseniz 200usd tutabiliyor + üstüne er ücreti eklenecek bunun. Bizdeki gibi başı ağrıyan acile gidemiyor en güzel yanı bu.
    Sigortanız yoksa işiniz çok zor.
  • Hocam valla acayip senaryo yazıyosunuz :D, sigortanın EOB'una bak istersen. Tam hurafesiniz yemin ediyorum :D

• sensaura kullanıcısına yanıt
    İyi de bu belgeyi şimdi gönderdin. Bu belgeyi ilk gönderide göndersen Trol demezdim. Unutmayalım: Konu dışında hayali olaylar hikayeler döşeyen birçok kişi var.

• Hocam ben ilk mesajda EOB'dan (Explanation of Benefits) bahsetmişim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Ağustos 2020; 22:57:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.