< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kürde anime kızı yok |
![]() |
Her ne kadar cahil insanlara sahip olsakta Türklerin hiç yurtdışında böyle şeyler yaptığı görüldü mü? Ne söylersem ağır olacak, bir şey demiyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok garip bir millet gerçekten de ya. Barış barış diye ortalıkta dolanırlar gittikleri her yeri savaş alanına çevirirler Fransa zaten 2 ay önce boyunun ölçüsünü aldı Kürtler sokağa çıkıp arabalarını sopalarla dağıttı bunların. |
Peki adam ülkesini doğduğu toprağı aşağılayıp Avrupa da sığınma istediğinde zoruna gitmiyormu. Benim gidiyor çünkü beni töhmet altında bırakıyor ben Avrupaya gittiğimde adam diyorki siz kürtlere işkence ediyormuşsunuz bak bak hele. |
Kuzeye gerek yoktu Fırat'ın doğusuna geçmesek yeterliydi. Aslında Osmanlı için Fırat'ın doğusu önemsizdi ve geçmek gibi niyeti de yoktu zaten. Ama işte Safevi tehlikesinin ortaya çıkıp Fırat'ın batısına göz koyması bütün kaderimizi değiştirdi. |
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
|
Sorun hala kabile anlayışından çıkamamalarından kaynaklanıyor. Gittikleri yerlerde hemen gruplaşıyor, çevreye adapte olmak yerine çevreyi zorbalıkla kendi anlayışlarına göre değiştirmeye çalışıyorlar. |
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
|
Mehmet (Fatih) vizyonundan Selim (Yavuz) vizyonuna geçmeseydik en azından. Kayzerlikten halifeliğe dönmek sonun başlangıcıydı bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar.
|
"Bununlada bitmiyor, karakolda işkence gördüğünü söyleyip, Japonyaya 11 milyon yen tutarında tazminat davası açıyor. Şehirdeki bütün Kürtler olayın üzerine karakola gidip olay çıkarıyor, polise ve çevredeki göç karşıtı sivillere saldırıyor." şunların örgütlenmesinin %1 ini biz Türkler örgütlensek uzaya bile çıkarız... ben gerçekten haksızlığa uğrasam bildirsem 1 tane adam gelmez hakkımı aramaya... |
elimde ışınlama teknolojisi olsa habere konu olan tipler ve Suriyeliler, afganlar, pakistanlılar, ıraklılar, afrikalılar kısaca bütün AB ye geçmek isteyen unsurları toplar İSVEÇE boşaltırdım tek seferde bir kısmınıda fransaya aleme ibret olsunlar diye bütün NORDİC ülkeleri perişan olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2023; 13:42:54 > |
Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar.
|
japan kurdish refugee - Google'da Ara https://www.google.com/search?q=japan+kurdish+refugeeBunlar cikti : https://www.japantimes.co.jp/news/2022/07/12/national/kurdish-refugee-japan/ Japan recognizes Turkish Kurd as refugee https://english.kyodonews.net/news/2022/08/93675dd4ff0e-japan-recognizes-turkish-kurd-as-refuge.htmlEkside bahsedilen olay aslinda 2022 de sonlanmis... Secim arefesi baslanmis galeyana getirme argumanlari ... Baska bir ornek te Bulgaristan Turku bir dostum surekli Bulgaristan'a gider gelir benden de buyuktur ... Bulgaristan'da kendilerini Kurt olarak gosteren nice Turklerin de multeciligi aldigindan bahsediyor... Sanirim bu sekilde yapan Kurt kokenli olmayan Turkiye Turkleri de bircok ulkede revatca ... Bu haberde Turkiye'ye bir yaptirimi var midir ? Bildigim kadariyla yok ... Duyar kasmanin anlami nedir ? |
_____________________________ |
Afrikadan gitmek isteyenleri Fransaya Afganları ve Suriyelileri ABD ye Pakistan - Bangladeş den gelenleri İsveçe diğer gelenleride AB ülkelerine dağıt uğraşsın dursunlar adalarda hapsedilen göçmenleride sal gene AB içlerine doğru Ukrayna ve Ruslarıda onlarıda Almanya ya doldur Doğu Türkistandan gelenleride Güneydoğu Anadoluya koy Türk Nufusu artsın Kuzey Irakta ki Türkmenleride silahlandır destekle talabani ve barzaniye karşı ama isveç ve fransa ikilisi temel hedef güney amerikadan gelenleride fransaya bütün afrkiadan gelenleri 1/3 ü fransaya girmeli OHHHH missss kafa rahat ülke güllük gülistanlık olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2023; 14:5:18 > |
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |