Yavuz neden değil sonuçtur. Tahta geçmeden çok daha önce maalesef ( Turkler arasinda) mezhep tabanlı kışkırtma yapılıyordu yoğun olarak. Osmanlinin Doğu toprakları ciddi derecede karıştırılıyor İran Turkleri ( Safeviler ) tarafından. Sonuç olarak iki tarafta Türk ol.asina karşın mezhep savaşı uğruna birbirimizi kırdık zaten j dönem Din - Turklugun veya milletin daha önünde olan bir kavramdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Nisan 2023; 14:45:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Japonya'da Kürt Kaçak-Mülteci Sorunu Japonlar Ayaklandı (3. sayfa)

-
-
Araplar ve Hindistanlılar da öyle.
Nereye gitsem bu iki ırk her zaman sorun çıkartıyor. Yurtdışındayım şuan , buralarda en nefret edilen ırklar bunlar.
İnsanlar yol değiştiriyor görünce . Hiçbiri kurallara saygı da duymuyor
-
Japon'ları bile şu şekilde çileden çıkarmak özel başarı, tebrik etmek lazım.
-
Vay japonların haline şimdi orada kürdistan kurmak isterler biz 1000 yıldır burdaydık burası bizim topraklarımız derler ikinci resmi dil kürtçe olsun derler.Nereye gitse problem çıkarıyorlar.
-
Herkes gibi vergisini verende patladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında güney doğu Anadolu ve ırak'in kuzeyi Türkmen topraklarıydı, fazlasiyla Türkmen nüfusu vardı ama abd yaptığı politikalarla bu coğrafyayı kürtleştirdi. Kimse bilmiyor ama ırak"in saddam döneminde saddam'ın baskısından kaçan kürtler Türkiye'ye göç etmeye başladı ve Türkiye de ki Kürt nüfusu 90'lardan sonra artmaya başladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam selahattin demirtaş
-
Kürtler demiyorum genellemiyorum !!!!!
bölücü yani milliyetçi yani kürdistan hayali ile yanan bu doğrultuda yol alan bütün kürtler
ortadoğu, anadolu, mezopotomya ve dünyanın genelinde en büyük problemlerden biridir
adamlar iran, türkiye, ırak, suriye den toprak koparıp devlet kuracağız kafasındalar eğer abd ve israil olmasa
kürt nufusu bölgede en geç bir sene içinde bu kürdistan hayali ile yok olur nufusu ise yüzde 70 azalır
sadece ıraklı araplar abd gitse barzani ve talabani ailesini komple kazığa oturtmak için bekliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2023; 18:59:48 > -
Yok artık
Bak benim bahsettiğim bunun gibi çocuklar okulda mahallede bir yerde bizim kültürümüzü almışlar büyüklerin yanlışını kendisi kendi kendine görüyor.
Bunu devam ettirmemiz lazım.
Japonları bile derken? Japonlar ağır milliyetçidir, komşusunun vs. yabancı olmasını istemezler. Dışlarlar. Japonları siz anime karakterleri gibi mi sanıyorsunuz :)
-
Evet Japonlar bile. Bir düzenin içinde yaşadığınız, onlar gibi kurallara uyduğunuz sürece size karşı durduk yere bu sosyal medyadaki tavrı takınacaklarını düşünmüyorum. Evet anime karakterleri gibi sanıyorduk, aydınlattın bizi 2 cümlende sağol. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yorum yapsak tatlı su solcularımız ve din kardeşimiz diyen sağcılarımız saldırıya geçecek ama gerçekler acıdır bazı ırklar o kültürde yetişenler eğitilmez gittikleri yerde düzeni bozarlar huzursuzluk çıkarırlar hiç bi halta yaramazlar.
Farkındaysanız kaçak kendini yurtdışına atan her kürt pkklı kesiliyor hepsi pkk propagandası yapıyor bir tane doğru düzgüne rastlamadım.
-
“Suriye'liler de öyle"
Buna karşılık bu çocuğu atarak neyi amaçladınız anlayamadım
Suriye'liler Kürt'lerden daha masum? Suriye'liler masum?
Dünü ne çabuk unuttunuz... Bazı şeylerin önüne geçiyorsa demek
Ortadoğu'nun virüsleri
bunlar akılanmaz
-
kürtler karadeniz hariç her yerde örgütleniyor mubarek... bir karadenizli olarak..
doğu karadeniz
doğu anadolu
güney doğu
bu yörenin insanları nereye ayak bassa orda ot bitmiyor..
-
Japonya'da nasıl inşaat işine girmişler hemen
-
2018 ve 2019 da kısa süreli orada bulundum
Malesef ne kurallara uyuyorlardı nede saygı duyuyorlar dı bana karşı dahi
Çok basit bir örnek vereyim
Sigara icme noktası dışında olan alanda ki bu alan baya kalabalık bir alan shibuya hızlı ve öfkelide gördügünüz yerde elemanlar gelmiş semt oturuşu yapıp sigara içerken onları uyaran milletin üzerine yürüdüler
birde laf atıyorlar gelen geçene
Kusura bakmayın ama tipleri kafanızda canlandırırsanız ne demek istedigi mi anlarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Nisan 2023; 22:0:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bunun baya uzun bi geçmişi var zamanında birileri buraya kaçıp önce yeğenleri sonra eş dost kim varsa bir şekilde içeri aldırıyor kaçak Göcek
bu arada yaptıkları işler genellikle inşaat sektörü yıl olarak hatırlamıyorum ama inşaat sektöründe adam lazım oluyor ve eş dost kim varsa buraya birden giderek bu işlere hakim oluyorlar
sonrasında birde döner işi var ki dönerin burada döner ile alakası yok
ben turistik geziler sonrası kalıcı olarak düşünürken oraya zamanında kaçan bir arkadaşa sorduğumda çok affedersiniz ama doğulu olmadığım için adam açık açık yardımcı olmadı
orada bulunduğum sürede adamlara selam veriyorum neden buraya geldin diyor kendi içlerinde zaten bir çatışma var bunun sonucunda iyice ortalığa yayıldı
benim orada gördüğüm oradaki kurallara uymak yerine kendi kurallarımızı yazalım kafası var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Nisan 2023; 22:5:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X