https://www.odatv.com/guncel/almanyada-noel-pazarina-saldiri-cok-sayida-olu-ve-yarali-var-120077586
Magdeburg kentinde Noel pazarına saldırı düzenlenmiş.
Şuan için 11 kişi ölmüş 60 dan fazla yaralı var. Ölü sayısı çok daha artacak gibi duruyor.
Windows'da Yaşadığım Ses Sistemi Sorunu
Merhabalar, MSI 970 gaming anakart ve fx 6300 işlemcili eski bir sistemim var. kubuntu+windows şeklinde dual boot kullanıyorum
Bu sisteme bağlı pandemi zamanı binbir pişmanlıkla aldığım grundig marka ses sistemi windows'ta bir türlü düzgün çalışmıyor. Müzik açıyorum sadece anfi ve merkez hoparlörlerden iyi ses gelirken, diğer uydulardan çok az yada hiç ses gelmiyor.
defalarca kez format attım, her defasında farklı sürücüler denedim windows 10-11 arasında gittim geldim yok olmuyor.
Linux tarafında ise sorun yok. Müzikten bile 5 hoparlörlerden tam ses geliyor. Hatta eski bozulan ses sistemim x540'ın uydularını taktım daha iyi oldu. Dolby destekli filmlerde de efektler 5.1 olması gerektiği gibi çevresel sesi çok iyi veriyor. Fedora bu konuda bir tık daha iyi
Ama gel gelelim windows'ta ne film izlerken ne de müzik dinlerken bu mümkün değil. 5 kanalın yarısını kullanılamıyor.
Tıpkı linux dağıtımlarında olduğu gibi müzikte 5 hoparlörün tamamını kullanmak istiyorum.Windows tarafında uzamsal ses, hoparlör doldurma seçenekleri işe yaramıyor, ses sisteminin logitech x540'da olduğu gibi sesi dağıtan "matrix" modu yok
Ya linux dağıtımları ses sistemi konusunda çok başarılı, yada windows bu konuda gerizekalının önde gideni çözemedim.Sırf bu nedenle uzun süredir linux dağıtımları kullanıyorum
Windows'da 5.1 sesi hakkıyla almak için ne yapmalıyım
USS Wasp İzmir’e Demirlemesi
ABD Donanması’na bağlı Amfibi Hücum Gemisi USS Wasp, İzmir’e geldi. 1 Eylül’de İzmir Limanı’na demirleyen gemi, 5 Eylül’e kadar ‘liman ziyareti’ gerçekleştirecek
Gemi AV-8B Harrier ve MV-22’leri taşıyor
Haziran ayından bu yana USS Wasp ve eşlik eden gemiler Doğu Akdeniz’de bulunuyor. Üzerinde MV-22 tiltrotor tipi hava araçları ile AV-8B Harrier’lar bulunan uçak gemisi, İsrail’deki gelişmeler üzerinde Doğu Akdeniz’de dolaşıyor.
kaynak:
İçimizdeki düşmanlar dışardakilerden daha tehlikelidir. Kolpacı radikal kökten dinciler 1 haftadır Atatürk'ün askerleriyiz diyen teğmenlerle uğraşırken , yanı başlarına demirlemiş ABD gemisine tek kelam etmiyor , edemiyor.
Safi kötülüksünüz, yüzsüzsünüz. Kolpacısınız. Atatürk'e olan nefretiniz ABD'den bile fazla olduğunu biliyorduk bunu tasdiklediniz.
Düşmanı boş yere dışarda aramayın.
Geçen yılki seçimlerde iktidar değişmiş olsaydı" CEHAPE ÜLKEYİ AMERİGAYA PEŞKEŞ ÇEKİYOO" diye bir yerlerini yırta yırta bağırır, satılık troller ve kalemşörler boyalı basında demediğini bırakmazdı şeytanın uşakları .
Kökten dinciler bu ülkenin kanseridir.
Poyraz Net Mağduriyeti
Firmanın lisansını mı ne iptal etmişler. Ana konuda ki haber kilitli, forum başlığı kilitli. Yani hangi mantıkla ve gerekçeyle adminler iki konuyu da kilitlemiş.Haberim olmadı içerde kaldım. Poyraznet sitesine bile girilmiyor.Başka bir firmaya nasıl taşıyabilirim bu durumda?
edit:MH ile görüştüm lisans iptali gibi bir durum söz konusu değil dedi ve yine abone no vermedi.
Devam Zorunluluğu Olmayan Fakülteler?
Gençler merhaba . Bu defteri kapatalı iyıllar oldu ama bu sene tekrar balıklama dalayım diyorum
Bildiğiniz üzere ikinci öğretimi kaldırdılar ve ben Adana'da yaşıyorum. Aslında bilgisayar teknolojileri öğretmenliğini istiyorum ama ölü balıkmış bu bölüm.Yoksa ÇÜ de var
Malum 35 yaşa +1 eklediğimiz için kpss a öldü haliyle benim lisans'da KPSS-A'da(gerçi bu için yaş sınırı kaldırılacak deniyorda birşey çıkmaz maks seçim vaadi olur)
Hasılı benim için buraya girmek kadar çıkması da mesele ikinci öğretim kaldırılması çok kötü dükkanı kapatır akşam seansına giderim gençlerin arasına sıvışırım diyordum ama kaldırdılar.
Ya da bana atama ihtimali olan yada henüz ölü balığa dönmemiş ve devamsızlığı da takmayan herhangi bir üniversitede yada uzaktan öğretim bölüm önerebilir misiniz. Eski bilgileri çek etmek adına bomboş girip kpss den 73 almıştım. Azıcık sıkarsam 78 falan yaparım gibime geliyor bu aralıkta ataması olan örgün/uzaktan eğitim lisans var mı? Sanırım bu gurup KPSS-B oluyor
29 Haziran 2024 Kuşadası Orman Yangını
Alanya'da Trajikomik Erkek Yumağı
Oğullar baş vermiş,zarganalar yuvadan pörtlemiş,her sene itinayla devam eden Alanya'daki tas tıraşlı zargana sürüsü bu sene dünya gündemine oturmuş.
Değil kadın, dişi sinek dahi yaklaşsa tatsız şeyler başına gelebilir:)
Ulan insan bu kötülüğü kendine neden yapar .
Yavrum siz niye boylesiniz?
Sponsor reklamlarından kurtulamıyorum
Millet Bahçesi Projelerinin Durdurulması
81 ile 81 millet bahçesi projesi tasarruf tedbirleri kapsamında henüz tamamlanmayanlar durdurulmuş efendim.
Bir kek yiyip yuvarlanması nasip olmadı. .
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/millet-bahcesi-projeleri-durduruldu-5-ayda-2138-milyon-lira-harcanmis-801016h.htm
Hayatta COOLER MASTER SEIDON 120V olmak varmış, her yeri arızalı alanı çok satanı çok ,her yıl katlar fiyatını.... |
Son Giriş: 12 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.661
İkinci El Bölümü Mesajları: 192
Konularının görüntülenme sayısı: 246.703 (Bu ay: 6.799)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15.773 (Bu hafta: 14)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic