< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 23 Ağustos 2022; 15:1:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmit'te bir kadın, şort giydiği için sokak ortasında sözlü tacize uğradı

-
-
namus bekçileri gelir şimdi.
bloklar için yerimizi alalım.
-
Sıkıntı yok. Video kaydıda var. Seçim sonrası kişisel alanıma müdahale ve hakaretten 5000 dolar tazminat davası açmalı. %100 kazanır.
Elaleme laf söyleyenlerin gözünün yaşına bakmamlı kimse. Bu azınlık hükümetine güvenip bu hareketleri sergiliyorlar. Kesebiliyorsanız cezasını anında kesin, yoksa seçim sonrası davalarla neyi var neyi yok alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yobazları seçimden sonra görmek lazım. Hepsi en baba laik demokratik bireyler olacak
Kadınları zorla çarşafa sokmaya calısıyorlar ama burası Pakistan değil
-
H. Kubilaytwitter
“Beden Abdest Almış Ne Fayda; Beyin Cenabet Olunca!..”https://twitter.com/sondarbeci/status/1562036099165339648 -
"
Mevzun düşürür saçmayı bir saçma adam var.
Manzûm sayıklar gibi manzûme sayıklar!
Zannım, mütekâid şuarâdan olacak ki:
Hiçbir yenilik yok herifin her şeyi eski.
Hâlâ ne sakaldan geçebilmiş, ne bıyıktan;
Âsârı da memnun görünür köhne kılıktan.
Hicrî, kamerî ayları ezber sayar amma,
Yirminci asır zihnine sığmaz ne muamma!
Ma'mûre-i dünyâyı dolaştıysa da, yer yer,
Son son, "Hadi sen, kumda biraz oyna!" demişler.
"
Aynı şairin "Bir Arıza"sından.
-
Disarida bilmem ne kadar abazanin cirit attigini bile bile bir kadinin bu ulkede sortla dolasmasinin girtlagina kadar borca batmis birinin karsisinda tomar tomar doviz saymaktan ne farki var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şort farketmez. burka da giyse adam içindekini yine taciz eder. kapalı cezaevi aracında gezdirilmesi gerekir kadınların. erkekler görmezse sorun kalmaz
-
Batı ve Arap kültürü arasında sıkışmış bir toplumun yansıması. Yarı çıplak giyinilmesini de çarşaf giyinilmesini de doğru bulmuyorum. Her şeyin aşırısı zararlıdır. Ayrıca batı kültürüne medeniyet diyenlerle Arap kültürüne İslamiyet diyenlerin hiç bir farkı yoktur. İki tarafta asimile oldukları kültürü savunuyorlar. Atalarımız eskiden ne çarşaf giyerdi ne de yarı çıplak gezerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 23 Ağustos 2022; 19:55:46 > -
Genelde bu tarz adamlar, ot gibi çocukluk ve gençlik geçirmiş oluyor. İçlerinde kadınlara karşı bir öfke oluyor. Zira zamanında hiç bir kız ona bakmamıştır, muhtemelen terslemiştir. Evliyse bile istemediği biriyle görücü usulü evlendirilmiştir. Bunlarda içlerinde hep eziklik olduğu için evlilik sonrası da asılabilirler başkalarına, onlarda terslediyse acayip gıcık olmuş durumdadır. Hatta kendi küçük aklınca, o kadınla dialog kurabilmenin yolu olarak dahi görmüş olabilir. Hatta hayalinde belki kadının dönüp, "çok sağol erkeğim, beni doğru yola döndürdün, ne vereyim sana" tarzında cevap vereceğini dahi hayal etmiş olabilir. :) Çok ezik oluyor bu tipler. Kadının şort boyu gayet normal ki, popo yanağına kadar bile açanı var, çevir kafanı başka yere yani. Niye bakıyorsun, ölçüyorsun, biçiyorsun. Ben özellikle yanaklarını açanlara kafamı çeviriyorum, çünkü onlarında derdi baktırtmak olabiliyor çoğunlukla. O hazzı onlara vermiyorum. Az artist olmak lazım. O kim ki ona bakayım tarzında olmak lazım. O bana baksın havalarında olmak lazım.
-
''Benim türbanlı bacımı mağdur ettiler''ciler bu bacımızı savunmuyor gördüğünüz gibi.
ibretlik.
-
Hiçbir kadın tarafından 'adam' yerine konmamanın vermiş olduğu eziklik duygusu ile sağa sola saldırır bu yaratıklar.Muhtemelen görücü usulü evlenmiştir. Evlenene kadar eli bir kız eline bile değmemiştir.
Sokaktaki kızlara laf atan bu tiplerin öldükten sonrasını nasıl hayal ettiklerini anlamak istiyorsanız şunu izlemeniz yeterlidir;
VeTürkiye TVyoutube
Sosyal medya çok 'huri' fantazisi gördü ama bu hocanınki gibisini hiç görmedi. Sinan Oğan'ın "Şu tarikatçı, sahte hocalardaki fantazilere bakar mısınız? Adam güzel ahlak dini İslam'ı anlatacağına kafayı hurilerle bozmuş...!" notuyla paylaştığı video olay oldu. Kim olduğu bilinmeyen hocanın, ev sohbetinde kendisini dinleyenlere yaptığı 'huri' tarifi yok artık dedirtti.https://www.youtube.com/watch?v=cAFP4iMAkD0&ab_channel=VeT%C3%BCrkiyeTV -
Akp zihniyeti işte tam da budur..
Kararsız Seçmen
Z Kuşağı gençler iyi görün bu Zihniyeti..
2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabistan olma modunda değilim. Videodaki kadın adına konuşmuyorum. Kapalı giyinende açık giyinende gram umrumda değil.
Yalnız kadınlar açık giyinme olayını aşırı abarttı. Sokakta sütyen tarzı birşey giymiş sadece üzerine ve altına siyah daracık mini tayt giyen tipik kizlar türedi. Normal taytta değil. Kan dolaşımını kapatacak derecede tayt giyiyorlar. Bütün arka hatları ve ön taraftaki cinsel organının bütün hatları görünmüş şekilde giyinmekte medenilik değil.
Bende istediğimi giyerim diyip sadece daracık slip mayo ile sokağa çıksam bütün heryerim meydanda olsa kadınlar bu durumdan rahatsız olmaz mı ? İnsan birazcikta giyinmesini bilmeli.
Ağızlarının paylarını alınca da terbiyesiz derler hemen :D Haddini bil ki haddini bildirmek zorunda kalmasın insanlar.
-
Bi düşünün bu adamın miami sahilinde oldugunu , geberip giderdi heralde
Nasıl bir Dünya nasıl bir kafa yaşıyorsa artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 23 Ağustos 2022; 18:5:47 >
hatta giymeseydi derlerdi.
giymeseidiciler den blokladıklarım hiç mi şaşmaz anam. bu benim katı kuralım.
evet zamanında türbanlı bacımızı mağdur ettiler doğru ama bunlarda senin bacın değil mi.
-
ilk cümlene koptum.
Arabistan olma modunda değilim. Videodaki kadın adına konuşmuyorum. Kapalı giyinende açık giyinende gram umrumda değil. Yalnız kadınlar açık giyinme olayını aşırı abarttı. Sokakta sütyen tarzı birşey giymiş sadece üzerine ve altına siyah daracık mini tayt giyen tipik kizlar türedi. Normal taytta değil. Kan dolaşımını kapatacak derecede tayt giyiyorlar. Bütün arka hatları ve ön taraftaki cinsel organının bütün hatları görünmüş şekilde giyinmekte medenilik değil. Bende istediğimi giyerim diyip sadece daracık slip mayo ile sokağa çıksam bütün heryerim meydanda olsa kadınlar bu durumdan rahatsız olmaz mı ? İnsan birazcikta giyinmesini bilmeli. |
![]() “Beden Abdest Almış Ne Fayda;
Beyin Cenabet Olunca!..” https://twitter.com/sondarbeci/status/1562036099165339648 |
Akp zihniyeti işte tam da budur..
Kararsız Seçmen Z Kuşağı gençler iyi görün bu Zihniyeti.. 2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR |
''Benim türbanlı bacımı mağdur ettiler''ciler bu bacımızı savunmuyor gördüğünüz gibi. ibretlik. |
Genelde bu tarz adamlar, ot gibi çocukluk ve gençlik geçirmiş oluyor. İçlerinde kadınlara karşı bir öfke oluyor. Zira zamanında hiç bir kız ona bakmamıştır, muhtemelen terslemiştir. Evliyse bile istemediği biriyle görücü usulü evlendirilmiştir. Bunlarda içlerinde hep eziklik olduğu için evlilik sonrası da asılabilirler başkalarına, onlarda terslediyse acayip gıcık olmuş durumdadır. Hatta kendi küçük aklınca, o kadınla dialog kurabilmenin yolu olarak dahi görmüş olabilir. Hatta hayalinde belki kadının dönüp, "çok sağol erkeğim, beni doğru yola döndürdün, ne vereyim sana" tarzında cevap vereceğini dahi hayal etmiş olabilir. :) Çok ezik oluyor bu tipler. Kadının şort boyu gayet normal ki, popo yanağına kadar bile açanı var, çevir kafanı başka yere yani. Niye bakıyorsun, ölçüyorsun, biçiyorsun. Ben özellikle yanaklarını açanlara kafamı çeviriyorum, çünkü onlarında derdi baktırtmak olabiliyor çoğunlukla. O hazzı onlara vermiyorum. Az artist olmak lazım. O kim ki ona bakayım tarzında olmak lazım. O bana baksın havalarında olmak lazım. |
Batı ve Arap kültürü arasında sıkışmış bir toplumun yansıması. Yarı çıplak giyinilmesini de çarşaf giyinilmesini de doğru bulmuyorum. Her şeyin aşırısı zararlıdır. Ayrıca batı kültürüne medeniyet diyenlerle Arap kültürüne İslamiyet diyenlerin hiç bir farkı yoktur. İki tarafta asimile oldukları kültürü savunuyorlar. Atalarımız eskiden ne çarşaf giyerdi ne de yarı çıplak gezerdi. |
Kocaeli de çok büyük yobaz topluluğu var. |
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- c35 beton
- evde kurusıkı bulundurmak
- arsa payı hariç inşaat maliyeti
- 25 yaşında hakim olunur mu
- gökhan füzesi menzili
- tesla model y
- byd türkiye fiyatı
- numara taşıma kaç gün sürer
- dhl ecom nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X