Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1018 (Bu ay: 0)
356151 gün 11 s. 58 dk. kaldı
İmamoğlu seçimleri alır..
Şu son ekonomi olaylarından sonra İmamoğlu İstanbulu garantiye aldı..
Merhabalar bazı uyanık kesimler kendi adamlarını küçük ilçe ve köylerde seçimi kazandırabilmek için kendi akrabalarına ikametgah aldırıyorlar.
Bu suç değil midir? Hiç orada oturmayan evi olmayan bir insanın orada oy kullanması normal midir? Şikayet edilirse sonuç ne olur bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba bende dahil birkaç kişi iade sorunları yaşamaya başlamış amazon Türkiye ayağında birşeyler dönüyor
https://forum.donanimhaber.com/amazon-com-tr-rezaleti--157704197#157704982
Kendim dava açıp kazandığım halde iade alamadım çok pis kokular geliyor....
Merhabalar bundan aylar önce bir ürün iadesi için amazon firmasına iade ettim fakat ürünüm iade edilmedi bende tüketici haklarına gittim dava beni haklı buldu fakat bu dava sonucuna göre hala 1 aydan fazladır ödeme alamıyorum amazon gibi firmalar tüketiciyi mağdur etmeye başladı internette bende duyuyordum fakat benimde başıma geldi. alışveriş yaparken dikkatli olun...
Altun Elektronik
Altun Elektronik | Profesyonel Bilgisayar, Laptop, Televizyon, Monitör Tamir ve Bilişim, Yazılım, Siber Güvenlik Hizmetleri Servisi
Yavaş yavaş insanlar mum radyo dinamo gibi şeyler stoklamaya başlamış 2024 yılındaki patlamada tüm elektrik sistemi çökecek
şuan sizde durumlar nedir?
İBB'nin adayı Selçuk Bayraktar ?
Ekşi sözlükte böyle birşey dönüyor. Hatta AKP'nin güle oynaya alacağı söyleniyor. Bu ekonomik darlıkta böyle birşey mümkün mü? sizce?
Ekrem İmamoğlu Muharrem İnce ve Ümit Özdağ'dır.
Daireler Ucuzlamaya Başlamış..
Emlak piyasası can çekişiyor resmen....
Lahmacunmuş Dönermiş eskisi gibi yiyiyor musunuz? Durumlar nedir?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.799
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 211.528 (Bu ay: 869)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.697 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic