Şimdi Ara

DİYANETİN ÖZEL ŞİRKETLERE HACI GÖTÜRME İZNİ VERİRKEN MENZİLİ AYIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA BEYLER BABAM TURİZMCİ (ŞİRKETİMİZ VAR HAC UMRE GİBİ NEYSE KONUMUZA DÖNELİM

    MENZİL CEMAATİNİN SEMERŞAH TURİZM DİYE ŞİRKETİ VAR.

    HER SENE DİYANET HACIYA GİTMEK İSTEYENLERİN KESİNLİKLE %60 INI KENDİSİNE AYIRIYOR PARA KAZANMAK İÇİN LİBERAL DEVLET BU KONUDA LİBERAL DEĞİL KOMİK %40 IDA ÖZEL ŞİRKETLERE GİDİYOR AMA KONU ŞU Kİ NEREDEYSE %80 %70 ÖZEL ŞİRKET İLGİSİ VAR AMA DİYANET İZİN VERMİYOR BUNA VE ŞÖYLE BİR SİSTEM KOYDU İNTERNET ÜZERİNDEN KURASI ÇIKMIŞ HACILARIN KİMLİK BİLGİLERİNİ İSTİYOR BUNLAR DOĞRU GİRİLDİKTEN SONRA CEP TELEFONUNA MESAJ GİDİYOR GİTMEK İSTEYEN HACI ADAYININ ÖNCEDEN KURA ÖNCESİ DİYANETE VERİYOR TABİ Kİ DAHA SONRA BUNLARI 10 DAKİKA İÇİNDE SİSTEM ÇÖKMEDEN YAPABİLİRSEN(SİSTEM YOĞUN BELKİDE 100 BİNE VARAN KİŞİ SAYISINI TAM BİLMİYORUM AMA BAYA FAZLA BİR ANDA GİRMEK İSTİYOR SİSTEME ÇÖKÜYOR SÜREKLİ) O ADAM ÖZEL ŞİRKETLE GİDEBİLİYOR YANİ %80 TALEP VARSA %40 I ÖZEL ŞİRKETLE GİDEBİLİYOR VE %40 I DİYANETLE GİTMEK ZORUNDA KALIYOR YANİ BUNU ŞİRKETLERE ORANLARSAK HEPSİ DE AYNI PERFORMANSI GERÇEKLEŞTİRDİĞİNDE SİSTEMİN KARŞISINDA VE ELBETTE HER ŞİRKET İNTERNET KAFE KAPAYIP BİR HACIYI BİR KİŞİYE VERİP ÇOK HIZLI GİRMEYE ÇALIŞIYOR LAKİN ORADA %40 LIK KAYIP OLUYOR HER ŞİRKET AYNI PERFORMANSI GÖSTERSE HEPSİ YARI HACISINI KAYBEDİYOR 80 GÖTÜRECEKKEN 40 GÖTÜREBİLİYORLAR. SİSTEM BENCE SAÇMA BURASINI GEÇELİM OLAYIMIZA DÖNELİM.

    HER SENE ÖZEL ŞİRKETLERİN LİDERLERİ 300-400 GÖTÜRÜRKEN GEÇEN SENE MENZİL CEMAATİ ŞİRKETİ SEMERŞAH TURİZM 5000 KİŞİ HACI KAYDETİP GETİRDİ KOCAMAN BİNALARI KAPATTILAR SIRF KENDİLERİNE ÖZEL SERVİS OLUŞTURDULAR BU DİĞER ÖZEL ŞİRKETLER TARAFINDAN DİKKAT ÇEKTİ VE BU BAŞARIDA BİR İŞ VAR MI Kİ SORUSUYLA HAREKETE GEÇİRDİ.

    BU SENE BİR TURİZMCİ KADIN SEMERŞAH TURİZMİ ARIYOR VE SİSTEM DE BENİ YÜZDE YÜZ KAYDETEBİLECEK MİSİNİZ DİYOR SEMERŞAH TURİZM YETKİLİSİNE (MENZİL CEMAATİNİN ŞİRKETİ GELİRLERİ ORAYA GİDİYOR.) KADIN UZUN UĞRAŞLAR SONUCU YÜZDE YÜZ GARANTİSİNİ TONGAYA DÜŞÜRÜP ADAMDAN ALIYOR TABİ Kİ BUNLARIN TAMAMINI SES KAYDINA ALIYOR BU İNTERNETTE VAR MI ARAŞTIRMADIM BAKMADIM LAKİN TÜRSAB HÜSİAD GİBİ ÖZEL ŞİRKETLER TOPLULUKLARINA ULAŞIYOR VE DİYANETİN DEVELTİN MENZİL CEMAATİNİ KAYIRARAK HAKSIZ YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞ OLUYOR..

    İKİNCİ BİR KANDIRILDIK VAKASI GELMESİN KUL HAKKI YENMESİN FETÖ GİBİ BAŞKA CEMAATLERE DEVLET PEŞKEŞ ÇEKİLMESİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..







  • Ayrıca dava açılacak galiba bu konuda
  • Ben diyanet semersah karşılaştırmasını gördüm. Kimse istemediği şirketle gitmez ki. Burada sıkıntı ne onu anlamadım. Duyduğuma göre semerşah daha ucuzmuş ve daha ilgililermiş. Diyanet eğer semerşahı kayırıyorsa bunu nasıl yapabiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    kardeşim anlamıyorsun galiba semerşah turizm özel bir şirket ve menzil cemaatinin şirketi özel şirketelere %40 kontenjan verilmesine rağmen hacılar özel şirketleri tercih ediyor ayrıca hac fiyatları sabit özel şirketlere az kota veriyorlar bu kotadan kendine pay alması için özel şirketelre sistem veriyorlar ama menzil cemaatine sistem vermeden tüm hacılarını götürme imkanı tanıyor diğer özel şirketler hacı kaybedişyor sistem diyanetten dolayı konuyu okumadın mı acaba ?
  • Dermatovzik kullanıcısına yanıt
    Konuyu okudum da bir şey anlamadım pek. Azarlamak yerine virgül kullanmaya özen göstersen daha iyi anlaşabilirdi. Ben daha önce hacı olmadığım için pek bilgim yok bir de. Bu yüzden sordum. Demek istediğim o %40 kontenjan özele ayrılıyorsa hepsini nasıl semerşah alabiliyor. Atıyorum hacı adayı semerşahla değil de a şirketi ile gitmek istese diyanet onü semersah ile gitmeye mi zorluyor? Bunu anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    özel şirketlerin 80 hacı ön kayıtı varsa seninle gideceğiz diyorlarsa o sistemde matematik yaptıgında 40 ı gidebiliyor semerşahın tamamını götürmesine izin veriyor diyanet
  • Dermatovzik kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FETÖ'den sonra memleketin ikinci belası. Merak etmeyin sıradalar.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    din kurumunun hak yemesi daha da güven düşürücü bir şey... babam bu olaydan sonra hayırı basar umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.