Şimdi Ara

İzmir'in Merkezinde Neden Denize Girilmez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani konak, alsancak, göztepe, inciraltı, karşıyaka gibi denize çok rahat girilebilecek yerler var.

Eskiden deniz pisti ve lağım suları vs vardı fakat artık atıklar uzun senelerdir arıtma tesisine gidiyor.

Hatta millet balık tutup yiyorken neden denize girilmiyor ?

Belediye şimdi güzelyalı şeridine 5 tane iskele yapmakta birde kum dökseler tadından yenmez diye düşünüyorum :)

Deniz hâla girilemeyecek kadar pismi değilmi internette hiç bir bilgi bulamadım yanlız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cehapeli belediye yüzünden ;)
  • Görünürde temiz görünse de denize alttan işletmeler tarafından kanallar açılabiliyor, Çeşme gibi cennet sahiller varken üstelik çok yakın insanların merkezde risk almalarına gerek zaten yok diye düşünüyorum, başka sebepleri de olabilir tabi, ama hala yağmurlar ile şehrin pisliği denize doluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toplum Dusmani

cehapeli belediye yüzünden ;)

Yok artık dedik üstüne çikolatasını kabarttık

• Gemi vs var, ayrica halk var millet ailesiyle takilirken kekolar veya yollular yuzse nasi olur? Olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Görünürde temiz görünse de denize alttan işletmeler tarafından kanallar açılabiliyor, Çeşme gibi cennet sahiller varken üstelik çok yakın insanların merkezde risk almalarına gerek zaten yok diye düşünüyorum, başka sebepleri de olabilir tabi, ama hala yağmurlar ile şehrin pisliği denize doluyor.

Acaba girilir - girilemez testleri yapan bir kuruluş varmı ? Koli basili testi gibi. Yani evimin yakınından havlumu alıp denize gitmek süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Gemi vs var, ayrica halk var millet ailesiyle takilirken kekolar veya yollular yuzse nasi olur? Olmaz.

Öyle düşünmeyin canım Antalya ve Kuşadasında da aynı şekilde denizde halkın olduğu yerlerden giriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu yerin merkezindeki denize girmez insanlar.Bazı kanal boruları denize bağlı orada zaten kokusundan anlayabilir insan.Foça falan varken Merkez neymiş.
  • bu yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

Çoğu yerin merkezindeki denize girmez insanlar.Bazı kanal boruları denize bağlı orada zaten kokusundan anlayabilir insan.Foça falan varken Merkez neymiş.

İstanbulda durum nasıl bak onu hiç bilmiyorum ?

Millet giriyormu.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Haber ne kadar tarafsız bilmiyorum ama 3 gün önce yapıldı.

http://www.haber35.com.tr/yerel/kokan-sehir-izmir-h357823.html

Yağmurda sokak pislikleri olduğu denize gidiyor alt yapı eksikliğinden, ayrıca deniz altı temizliği de yapılmalı, denizin altı bu şekilde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı körfez ne yazık ki girebilecek kadar iyi seviyede değil. Çeşme, kuşadası ve gümüldür gibi tatil beldeleri varken kendini riske atmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hacı körfez ne yazık ki girebilecek kadar iyi seviyede değil. Çeşme, kuşadası ve gümüldür gibi tatil beldeleri varken kendini riske atmaya değmez.

Wow nick name süper

Ama millet balık tutup yiyor ? Yada yemiyormu :)

• quote:

Yağmurda sokak pislikleri olduğu denize gidiyor alt yapı eksikliğinden, ayrıca deniz altı temizliği de yapılmalı, denizin altı bu şekilde...

Doğru bazı yerler kokuyor ama biraz taraflıca yapmışlar haberi.

• parklarda havuzlara giren çingenelerden bıkan bi ben miyim? bırakın girilmesin. Huzur kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hacı körfez ne yazık ki girebilecek kadar iyi seviyede değil. Çeşme, kuşadası ve gümüldür gibi tatil beldeleri varken kendini riske atmaya değmez.

Wow nick name süper

Ama millet balık tutup yiyor ? Yada yemiyormu :)

Hocam tutan var mesela benim babam da balık tutmayı sever ama körfezden tuttuğu balığı yemez asla.

• quote:

Haber doğru hocam her hafta zorunlu olarak ordan 2-3 kere geçerim inanın bir daha geçmek istemezsin. Daha geçen sene haberde bahsedilen çayın altına beton attılar sonuç yine hüsran, şimdi de kepçelerle çaydaki balçıkları kamyona yükleyip başka yere götürüyorlar giderken kamyonlarda ki pislik asfalta yayılıyor düşünün artık nasıl koktuğunu. Ayrıca bu kokuların yoğun olduğu yer Halkapınar metro, İzmir banliyö ve otobüslerin aktarma noktası günlük en az 500 bin kişi geçiyor bu noktadan.

• Bildiğin moklar yüzüyor denizde. Allah korusun aids bile kapabilirsin. Ben şahsen ağzımı yüzümü kapatıp geçiyorum ki ben de isterdim (istiyorum da) körfezde gemi trafiği olmasın, temizlenip halk plajı olsun.

• biz denize giriyoruz ama şehir merkezinde. Dün Bornova da yağmur yüzünden kayıklarla gezinti yaptık. Şehir içini düzeltemeyen sayın büyüklerimizin denizi nasıl temizleyeceği merak konusu. Sadece tek yaptıkları lağım sularının denize akmasını engellemek oldu. Diğer geri kalan projeler 6 yıldır yerinde sayıyor halkapınarın ordaki atık su hattının bitmeye niyeti yok kafalarına göre çalışıyorlar. Denize atık su atmayınca temizlenmiş olmuyor hiçbir yatırım yok hala körfeze
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam en son ne zaman geçtiniz halkapınardan ?
    Taraflıca yapmışlar diyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.