Yüzbaşı
09 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 397 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Golf 6 kullanıyorum, araçta anlam veremediğim bir sağa çekme problemi var.

Sorunumla ilgili yaşadıklarımı şöyle özetleyeyim;

İlk aldığımda çekme problemi yoktu. Balans vardı. Nerde ve nasıl oldu bilmiyorum, sağa çekmeye başladı. Belli aralıklarla 3-4 kez rot ve balans yaptırdım, birşey değişmedi. Bu arada balansta düzelmiyordu. En fazla azaltıyorlardı. (sanırım bu bilezikten) Bunlardan sonuncusunda 2 jantımın yamuk olduğunu söylediler, tamam dedim düzelttirdim. Bunlar jantları düzeltince balans felaket arttı, çekmede değişmedi. Döndüm, tekrar yaptılar yine aynı, hadi çekmeyi düzeltemediniz, balansı nasıl bu kadar bozdunuz deyip paramı aldım. Bir süre ilgilenmedim.

Bir gün lastikçinin önünden geçerken girdim içeri sağı sola solu sağa aldırdım ve araba sola çekmeye başladı. Tamam dedik lastikten bu, geçen hafta kışlık lastik taktırdım. Lastikler yeni Michelin. Aracı aldım, çıktım yola ve araç sağa çekmeye başladı :) taktırdığım usta bayağı uğraştı, rotil ve salıncak burcu bozuk dedi. Takozlarada baktır dedi. Salıncakları komple ve amortisör takozlarını da değiştirdim. Alt takımda hiç bir problem gözükmüyor ama çekme hala devam. Direksiyon rotasyonu mu bozuk dedik kontrol ettirdik, sorun yok dendi. şase hasar almış olabilir dedik ölçtürdük biçtirdik hiç bir problem yok, en son rotcu abi ya çok detaylı incelicez müsait olduğumuzda ya da şasecide sağ tekeri öne alıcaz dedi. Dedim hayır, sorun varsa tekeri niye öne alıyoruz.

Tabi bunlar olurken ben hala ön tekerlerin yerini değiştirdiğimizde çekme yönünün değişmesine anlam veremiyorum. Benim tahminim jant kaldı. Rotcu jant çekme yaptırmaz dedi, peki yer değiştirdiğimde niye çekme yönü değişti deyince pek cevap bulamıyorlar. Tekrar değiştirelim dediğimde lastikler yönlü dediler kısaca üşendier.

Janttan böyle bir problem yaşanır mı? veya başka ne gibi sebebi olabilir?

Golf 6 kullanıyorum, lastiklerim 3 senelik Goodyear 225/45 R17 94Y Eagle F1 Asymmetric 3. Çok fazla uğultu alıyorum, yüksek hızlarda rahatsız edici bir ses. Sebebi ne olabilir?

Hell Let Loose oynayanlar var mı? 2 kişi oynuyoruz, var mıdır oynamak isteyen?

Selamlar,
Son 2 aydır araç bakıyorum. Auris 2011-2012 ile C4 2011-2012 arasında kaldım. 60 bin tl üzerine pek çıkmak istemiyorum bu fiyatta Auris maalesef yok. Son 1 haftaya kadar kesin Auris düşünüyordum, ama c4ü çok beğendim. Ayrıca Auris sahipleri akıl almaz fiyatlar istiyor genelde.
60 bin e kadar temiz c4 bulunuyor ama temiz Auris yok.
53bin ₺ ye Lpgli 1.6 vti confort buldum bu araç alınır mı?
Farklı önerilere de açığım, bagajı küçük olmayan hb araç bakıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Gerçekten durum böyle mi? Bunu verilerle açıklayacak biri var mı?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Erzincan'da din mensuplarıyla bir araya geldiği konferansta, "Dünyada ve ülkemizde yıllarca 'haram' denilmediği için dikkate alınmayan sigara bağımlılığından insanlığı kurtarmamız lazım. Sigara haramdır ve her birimiz sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız" dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Erbaş, Erzincan Müftülüğü Konferans Salonu'nda din görevlileriyle basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirdi.

Erbaş, burada yaptığı konuşmada, İslam'dan önce dünyanın çeşitli yerlerinde var olan yanlış anlayışların benzerlerinin günümüzde de bulunduğuna yer vererek, çocukların, gençlerin çeşitli bağımlılıklarla adeta zihinlerinin yok edilmesine engel olacaklarını belirtti.

Sigara kullanımı nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğine işaret eden Erbaş, "Dünyada ve ülkemizde yıllarca 'haram' denilmediği için dikkate alınmayan sigara bağımlılığından insanlığı kurtarmamız lazım. Sigara haramdır ve her birimiz sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız. Çünkü sadece bizim ülkemizde bir yılda 115 bin kişi hayatını kaybediyor. Bu ne büyük bir faciadır." ifadelerini kulandı.

https://tr.euronews.com/amp/2019/02/16/diyanet-isleri-baskani-sigaranin-haram-oldugunu-milletimize-anlatmaliyiz?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle
Selamlar,
Televizyon almak istiyorum, ancak 2 aydır karar veremedim. Çok fazla TV izleyen bi insan değilim. Daha çok ailem kullanıcak. Bende arada netflix vs(biraz android tvye yatkın olmamın nedeni bu). Mağazada inceledim, 2 aydırda internetten inceliyorum şu modeller arasında kaldım;
Samsung 43NU7100
LG 43UK6470PLC

Philips düşünmüyordum ancak mağazada gördükten sonra görüntüsünü bayağı beğendim. O yüzden;
Philips 49PUS7503
Philips 50PUS7303
Philips 49PUS6503


LG'den pek hoşlanmıyorum, eski tv samsung ve panel ışıkları bozuldu. Philips mi denesem diyorum, özellikle 50PUS7303'e bayağı yakınım.
Merhaba,
Superonline'ın hg658v2 modemini kullanıyorum. Yapmak istediğim misafirlere özel bir ağ kurup hızını 5 veya 8mbps'e sabitlemek. Böylece bişey indirmelerinim önüne geçmek ve benim internetimi darlamalarını önlemek istiyorum.

Bunun için access point mi router mı gerekiyor tam anlam veremedim. Tecrübeli birilerinden yardım bekliyorum.
2018 Haziran ayında superonline bayiisinden arandım ve "sistem güncellemesi yapıyoruz müşteri numaranız değişecek bunun için imza gerekiyor" deyip eve geldiler.
Neyse buraya kadar bi sıkıntı yok bu olaydan bi kaç ay sonra paket yükseltmek için superonline müşteri hizmetlerini aradım. Bana "geçebileceğiniz bi paket yok siz kurumsal üyelikle bireyse arasında kalmışsınız. Nasıl oldu bu?" dedi. Tabii olaydan hiç haberi olmayan ben "bilgim yok kurumsal üye değilim" dedim. Yapan bayii, kişiyi buldular belge istiyoruz diyerek 3 ay beklettiler daha sonra tekrar bireysele geçirdiler. Bu sırada BTK, onlarca şikayet vs. geçti zar zor düzeltildi durum.
Bireysele geçeli 1 hafta olmadan bugün tekrar arandım ve yine aynı bayii "sistem güncellemesi yapıyoruz müşteri numaranız değişecek" dedi. Bende neden değişeceğini, müşteri numaramla bayii sisteminin ne alakası olduğunu, ne değişeceğini sordum. Buraya kadar hiç bir şekilde kurumsal üye yapacağız denilmiyor tabii. "Sorununuz olduğunda bizzat biz gelip halledicez" dediler. İyide superonline zaten ekip gönderiyor siz ne alaka diyorum. Biz daha iyi hizmet verebiliriz diyor. Artık bitirdim oyunu ve yaşadıklarımı anlattım, cevap olarak "kurumsal üye olmanızın bi sakıncası yok, bi değişiklik olmuyor" dedi. Aradım mh'yı onlarda vergi numarasız kurumsal olamazsınız, eğer iptal başvurusu yaparsanız vergi numarası istenir dedi. Biri öyle diyor biri böyle.
Herneyse, kapattım telefonu arkadaşla karşılaştım aynı kişiler aramış ve gelin tamam demiş. Dedim ara söyle gelmesinler. Superonline mh çevrenizi uyarın ve bayii'yi bize mail olarak gönderin dedi.

Benim öğrenmek istediğim şu;
Superonline bu olayın üstüne çok gitmiyor 3-4 ayda bunu tecrübe ettim. Nereye şikayet etmem bu bayii'yi akıllandırır. Bunlar kaç kişiyi kandırdılar kim bilir.
Yav kaç senelik site bugbugbug kafayı yiyicem. Mobilde bir sürü bug var yeter la
Hakkında
Konum: Sakarya
Meslek: Front-end Developer
Forum İmzası:
DonanımHaber Koyu Tema -https://userstyles.org/styles/153466/forum-donan-mhaber-koyu-tema

01000100 01110101 01101110 01111001 01100001 00100000 01000100 01110101 01111010 01100100 01110101 01110010 00100000 01000001 01100100 01100001 01101100 01100101 01110100 01101001 00100000 01011001 01101111 01101011 01110100 01110101 01110010
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
volkswagen
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Notebook
Apple
Fotoğraf Ekipmanları
FujiFilm
Dünyadan Futbol
Chelsea FC
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
MSI
Beyaz Eşya
Beko
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
Mercedes
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Mesaj Sayısı: 614
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.923
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 20.896 (Bu ay: 561)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.592 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.