Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captaqon

öyle gençlerin apaçilik yapacagı bir şehir ? kardeş sen yenisin galiba bucaya gelmedin hiç galiba :D

Şirinyer favorimdir. Aslında izmirden kastım hep karşıyaka, güzelyalı ve narlıdere gibi kısımları olmuştur. çiğlinin yarısı konak'ın yarısı, bayraklı, bucanın yarısı filan buralar apaçi kaynıyor ve efendilik, izmire has o elit taban malesef yok denecek kadar az. Ancak karşıyakada güzel bir ev iş araba demek ailesini tanıdğınız güzel bir kız arkadaşının olması ve ileride evlenecek olmanız demek. sadakatta sonsuz dur. işte izmir karşıyakada ben böyle büyüdüm yaşadım. gerisi türkiye ile aynı neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesxoksuz

İzmir de ilk senem fakat hiç alışamadım gidilecek bütün yerlere gittim (ortam olan) fakat cok dandik bi şehir gibi geliyor hala kıramadım bunu hala rahatsiz ediyor bu beni yapılacak bişeyler söyleyin

edit:finansal ve kari kiz ortamindan hiç bahsetmedim nerden çıkardınız anlayamadım
    Bandırmalıyım finansal durumum izmire yeter alaçati çeşme şirince ve selçuk gidilen ilçeler 2 ay dediğime bakmayin gezdim baya ilçelere lafım yok benim problemim merkezde inciraltında kaıyorum üni ege

yok öyle bi dünya İzmir'i sana sevdiremeyiz tek cazibesi denizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

izmirli biri olarak çoğu yorumu üzülerek okudum nedeniyse hala bu megaköyü savunmaya çalışan zavallıların olması, tamam izmir bir istanbul olamaz ama neden bir antalya olmasın? hemen savunmaya geçiyorsunuz, kentin gelişmesi için baskı yapmıyorsunuz, savunmalara bak izmir güzelmiş,çok medeni insanlar varmış,kızları güzelmiş mişli muşlu nedenler ama bundan 20-25 yıl önceye gidilse izmir denilince fuarı,teleferiği v.s gibi onlarca sebeb söylenebilirdi,türk filimlerinin çoğu izmirde çekilirdi,fuara tüm ünlüler gelirmiş ve çok prestijli bir yermiş, şimdi ise geriye giden memur kenti oldu ne yazık kş

Allah razi olsun kardesim bunu diyorum anlamiyorlar yatirim yok sehri cirkinlestiriyor bu duygularima tercuman oldun adamlar bana cephe aliyor ne kizmis ya bebekte gordugun kizlarin ceyregini bornovada gormezsin hala adam ne diyor pmlestikte 700 milyon lira yatirim oluyormus 8 milyar lira vergi toplaniyormus yatirim olmamasi cop yapiyor diyom sana zorla mi sevdircez diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxXarkantosXxx

okul için izmirden istanbula gelen birisi olarak söylüyorum öğrenciysen istanbulda okuyacaksın arkadaş ne izmir ne başka yer
    izmirin biraz overrated olduğu doğrudur insanlar beklentilerini çok yüksek tutuyor neden anlamış değilim
    fakat sen mesajda 2 aydır gitmediğim ortam kalmadı demişsinde bu doğru olaydı bu konuyu açmazdın izmir arkadaşlarla tanıdıklarla güzeldir ortamla güzeldir
    2 ayda kendine güzel bir arkadaş çevresi edinemediysen vay haline...
    sana tavsiyem dediğim gibi güzel bir arkadaş çevresi edin ve kesinlikle çeşmede yazlığı olan bir kanka yap mayıs-hazirana doğru faydasını görmeye başlarsın
    havalar soğukken bende pek sevmem nisandan itibaren izmire bir neşe gelir
    yazlıklı kanka candır unutma

agalar nerden cikariyorsunuz gidip görmesem neden böyle bi konu açayim yurttan bi arkadas var öküzün sahibinin yeğeninin kankasi o elemanda bornovadaki soytariyi acmis yani gidip gordum sinifimdada ortamci izmirliler var beraberiz gidiyoruz ya anlamiyorum ya gormesem neden bu kadar net konusayim lutfen ya

Takıldığın mekanlara dıdısının dıdısı olduğu için gitme keyfin için git zaten bi işine yaramaz o adamlar.Öğlen baktığında birkaç mesajını görmüştüm bandırmadan geldim kyk yurdunda kalıyorum vs şeyler yazmışsın.Bölümünü bilmiyorum fakat 1-2 sene okulda takılsanda olur bölümden kız düşürürsün.Tabi bölümün çöp bölümlerdense bırakman, makine ve elektrik elektronik gibi bayanın az olduğu bölümlerdeysende ortamlardan ortamlar akman gerekiyor.Param var, İzmir neymiş abi sarmadı beni dersen istanbuldaki tüm vakıf üniversiteleri havada kaparlar seni.Tabi bunun içinde hazırlıksan iyi yüklenip en azından yeni gitceğin üniversitede hazırlığı atlaman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxXarkantosXxx

okul için izmirden istanbula gelen birisi olarak söylüyorum öğrenciysen istanbulda okuyacaksın arkadaş ne izmir ne başka yer
    izmirin biraz overrated olduğu doğrudur insanlar beklentilerini çok yüksek tutuyor neden anlamış değilim
    fakat sen mesajda 2 aydır gitmediğim ortam kalmadı demişsinde bu doğru olaydı bu konuyu açmazdın izmir arkadaşlarla tanıdıklarla güzeldir ortamla güzeldir
    2 ayda kendine güzel bir arkadaş çevresi edinemediysen vay haline...
    sana tavsiyem dediğim gibi güzel bir arkadaş çevresi edin ve kesinlikle çeşmede yazlığı olan bir kanka yap mayıs-hazirana doğru faydasını görmeye başlarsın
    havalar soğukken bende pek sevmem nisandan itibaren izmire bir neşe gelir
    yazlıklı kanka candır unutma

agalar nerden cikariyorsunuz gidip görmesem neden böyle bi konu açayim yurttan bi arkadas var öküzün sahibinin yeğeninin kankasi o elemanda bornovadaki soytariyi acmis yani gidip gordum sinifimdada ortamci izmirliler var beraberiz gidiyoruz ya anlamiyorum ya gormesem neden bu kadar net konusayim lutfen ya

Takıldığın mekanlara dıdısının dıdısı olduğu için gitme keyfin için git zaten bi işine yaramaz o adamlar.Öğlen baktığında birkaç mesajını görmüştüm bandırmadan geldim kyk yurdunda kalıyorum vs şeyler yazmışsın.Bölümünü bilmiyorum fakat 1-2 sene okulda takılsanda olur bölümden kız düşürürsün.Tabi bölümün çöp bölümlerdense bırakman, makine ve elektrik elektronik gibi bayanın az olduğu bölümlerdeysende ortamlardan ortamlar akman gerekiyor.Param var, İzmir neymiş abi sarmadı beni dersen istanbuldaki tüm vakıf üniversiteleri havada kaparlar seni.Tabi bunun içinde hazırlıksan iyi yüklenip en azından yeni gitceğin üniversitede hazırlığı atlaman gerekiyor.

bölum reklamcılık hocam iletisim egede edebiyatla ayni binada oldugundan problem olmuyor edebiyat ve iletisim dolu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth -- 31 Ekim 2013; 22:25:15 >

• 10-15 tane boyoz ye,yanında 3-5 bardak çay iç,kordon'da midye ye kendine gelirsin.Her sene yazın Istanbul'a giderim bu kadar moktan yer görmedim.Izmir candir <3

• üzülerek söylüyorum , izmir = çöp
  • İzmir bitmiş.
  • Alcancağa git
  • Beyler üniversiteye izmiri doldurcakdım tercihleri beni izmirden sogguttunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

10-15 tane boyoz ye,yanında 3-5 bardak çay iç,kordon'da midye ye kendine gelirsin.Her sene yazın Istanbul'a giderim bu kadar moktan yer görmedim.Izmir candir <3

bunları bizim köydede yapiyorum hocam sadece bayozun adi orda yagli poğca ve sekil itibari ile biraz değisik

• forumda bazı kisiler hangi tur konulardan prim yapabilcegini biliyor...
  • Gundogdu da bir cafede calisiyorum ki benim gibi biri hayatta calisamaz derdim.Para sikintim yok ama geceleri donem muhabbet ortam insanlar herseye bedel.Sana su kadarini soyleyeyim benim calismam bir insanin hayatindaki en zor seyi gerceklestirmesidir ki suan bana para vermeleri umrumda degil bedavaya bile giderim o derece.Senin cevren olmadigi icin boyle soluk kalmissin hocam alisirsin yakinda.Geceleri isten ciktiktan sonra bar dan bara akip kizli erkekli gruplarla kordon da cimlerde sabahlayabilecegin ve bir allahin kulunun sana laf etmeyecegi tek yerdir izmir.Aynisini istanbul veya baska bir ilde sokakta sabahlasan ya seni soyarlar yada bicaklarlar bu kadar basit.Izmirin zengin kesimide zuppe degildir.Biz bu konuda iddaaya girdik arkadaslar la inanmadilar gece saat 2 de alsancakta evlerin kapisini calip tuvalete girebilirmiyiz diye izin istedik 3-5 aile haric hepsi bizi baslarinin ustunde tuttular ki ogrenci oldugumuzu ogrenince evimize arabasiyla birakmak isteyenler bile oldu.Sen bu rahatligi baska hic bir sehirde bulamazsin.Cik k.sehitleri caddesine yolda hayal bile edemiyecegin kadar guzel bir kiz bul selam ver bir seyler icebilirmiyiz tanisalim mi de sana cevabi eger onunda tipiysen tabi tarzinda olur ha tipi degilsen de insana yakisir bir sekilde soyler.Izmirde kezban yoktur kendini begenmisler yoktur gormus gecirmis insanlar vardir.Bazi yerlerde ve bu saydigim yerde de it kopuk yok mu var tabi ama oyle bir durum da sana gerek kalmadan esnaf bogar halk bogar adami oyle bana dokunmayan yilan bin yil yasasin olayi yoktur.Izmir li olunmaz bu arada izmirli dogulur izmiri sen bu saatten sonra anca seversin yasayamazsin

• İzmir tam bir çöp gidip görmesem gezmesem hani inanıcam bunlara... İzmirli fanboylar sıktı bence...

Türkiyede İstanbuldan başka şehir diyebileceğim bir yer yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

benim 4. senem halen alışamadım
    şaka bir yana izmire çok büyük beklentiyle geldiğimiz için böyle oluyor bence.yoksa fena değil yani.
    ama o eskimişlik havası var beni en çok o şaşırtmıştı.kaldırımlarından yollarına binalara kadar herşeyde bir eskimiş havası var.en azından marmara bölgesine göre bunu söyleyebilirim.
    ben sakaryalıyım , çatalca kocaeli diye tabir edilen bölge izmire 10 basar bence.
    izmirde insanlar kırmızı ışıkta geçiyorlar halen , kamera sistemi bile yok.
    doğal güzellik desen yok , karşıyakadan dağdan 20 km gidip el kadar bir göle gidiyorsun , onun dışında göl yok.dağlar çıplak ağaçlık biryer yok.

sakaryaya kadar iyi gidiyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

izmiri sev

bu adamın yorumları bitiriyo beni

Sorduk mu kardeş neden boş muhabbet yapıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

forumda bazı kisiler hangi tur konulardan prim yapabilcegini biliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

benim 4. senem halen alışamadım
    şaka bir yana izmire çok büyük beklentiyle geldiğimiz için böyle oluyor bence.yoksa fena değil yani.
    ama o eskimişlik havası var beni en çok o şaşırtmıştı.kaldırımlarından yollarına binalara kadar herşeyde bir eskimiş havası var.en azından marmara bölgesine göre bunu söyleyebilirim.
    ben sakaryalıyım , çatalca kocaeli diye tabir edilen bölge izmire 10 basar bence.
    izmirde insanlar kırmızı ışıkta geçiyorlar halen , kamera sistemi bile yok.
    doğal güzellik desen yok , karşıyakadan dağdan 20 km gidip el kadar bir göle gidiyorsun , onun dışında göl yok.dağlar çıplak ağaçlık biryer yok.

sakaryaya kadar iyi gidiyodu

• Izmiri kaldirim bina gorunumden ibaret sanip ona gore degerlendirenler cidden cok sevimliler
    IStanbul la izmiri kiyaslayanlar var o daha bi guzel oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 1 Kasım 2013; 12:03:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sevmediğim şey de böyle konular.Sanki izmir'de üniversiteye girince kızlar otogarda üzerine atlayacak.Sende icraat yoksa amerikaya gitsen hikaye.Çok farklı bir tipin yoksa kızlar sana yakınlaşmaz.Hele asosyalsen ne bekliyorsun ki? İşi gücü bırakıp sanki kızlar peşine düşecek.
    Hele üniversitedeki kızlar zaten çoğu izmirli değil.Memleketinde gördüğün kızlar üniversiteye gelince değişecek mi sanki.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.