|
Bildirim
|
Bu tiplere göre zaten yapılan her iyi şey tayyip sayesinde, her rezillik kılıçdar yüzünden.
|
Tipik Akp li bir bayan. |
Aslında bu video,bu olay bazı şeyleri ortaya koymuş ama anlayana tabi..
Nedir o bazı şeyler ? AKP dışında partiler genel olarak yardım yapma derdinde.AKP gibi sadece kendi seçmenlerine yardım peşinde değil. |
Genelleme yapmıyorum ama bu malum partililerin oy kullanabilmesinin tek nedei oy kullanmak için iq sınırı olmaması.
|
Sözde kapalı ama daracık kıyafetler göğüsler ve kalçalar kabak gibi belli günümüz süslümanlarına güzel bir örnek
Haberin videosunu izlerken ilk olarak kadının oynaklığını farkettim nitekim yorumlara bi baktım şov videosunu koymuşlar ![]() |
Çıkarıyorum, resmen kadının yaptığı terbiyesizlik ve iki yüzlülüktür, yazıklar olsun gerçekten ihtiyacı olana gitse idi keşke. :(
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 16 Nisan 2020; 20:43:11 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Nisan 2020; 23:33:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Nisan 2020; 17:57:29 > |
|