Şimdi Ara

İYİ Parti’nin gönderdiği yardım kolisini devlet gönderdi zannetti:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu tiplere göre zaten yapılan her iyi şey tayyip sayesinde, her rezillik kılıçdar yüzünden.
  • 𝓣𝓾𝓻𝓴𝓾𝓪𝔃twitter
    𝓣𝓾𝓻𝓴𝓾𝓪𝔃
    https://twitter.com/MahserinAtsizi_/status/1250478242391187457

boyle bır vıdeosu varmış :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

https://twitter.com/MahserinAtsizi_/status/1250478242391187457

boyle bır vıdeosu varmış :S

Tipik Akp li bir bayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 16 Nisan 2020; 20:43:11 >
  • Neden yüzünü sansürlediler ki görsek ne olacak?
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Haklı. Aç kalmaz bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında bu video,bu olay bazı şeyleri ortaya koymuş ama anlayana tabi..
    Nedir o bazı şeyler ? AKP dışında partiler genel olarak yardım yapma derdinde.AKP gibi sadece kendi seçmenlerine yardım peşinde değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vayy be iyi partinin gönderdiği şeyleri devlet gönderdi zannediyorlar bence olayın kritik nokta burası devletin görevini parti yapıyor yani şimdi
  • İnsan yani düşünen bir insan 'Kapalı gelen bir kolinin içine nasıl İYİ Parti broşürü koyulabilir?'' diye düşünür.Ama yok...İYİ Parti en azından çoluğun çocuğun aç kalmasın diye yardım göndermiş senin fanatik gibi tuttuğun partiden henüz ses seda yok.Daha çok beklersin tuttuğun partiden yardım görmeyi.En son sizlerden (bizlerden de) yardım yapmak için para istiyordu.
  • Buna ders olsun diye bir koli daha göndereceksin.
    Ama içi süprizli.

Süprizi söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Nisan 2020; 23:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu öne çıkarın beyler

• Çıkarıyorum, resmen kadının yaptığı terbiyesizlik ve iki yüzlülüktür, yazıklar olsun gerçekten ihtiyacı olana gitse idi keşke. :(
  • Genelleme yapmıyorum ama bu malum partililerin oy kullanabilmesinin tek nedei oy kullanmak için iq sınırı olmaması.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Yardımı bırak işlerini bile yapmıyorlar ak partiye oy veren köylünün yolunun asfaltını söktüler 40 yıldır asfalt olan yol beş yıldır çamurdan yola döndü. Geri asfalt dökülecek sanıyor köylü ama yıllardır gelen giden yok. Chp li belediye başkanı köylüye resmen ben size niye hizmet edeyim ki hiç de mecbur değilim bana oy vermediniz dedi.

Tabi size göre bunlar video montaj olabilir, birtakım münferit olaylar olabilir. Genelde sizin partinin her ferdi süper insan ahlak kitabı yazmış filozof olabilir. Gözünüz kör kulağınız sağır ise, at gözlüğü kullanıyorsanız, gayet de OLABİLİR

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Yardımı bırak işlerini bile yapmıyorlar ak partiye oy veren köylünün yolunun asfaltını söktüler 40 yıldır asfalt olan yol beş yıldır çamurdan yola döndü. Geri asfalt dökülecek sanıyor köylü ama yıllardır gelen giden yok. Chp li belediye başkanı köylüye resmen ben size niye hizmet edeyim ki hiç de mecbur değilim bana oy vermediniz dedi.

Tabi size göre bunlar video montaj olabilir, birtakım münferit olaylar olabilir. Genelde sizin partinin her ferdi süper insan ahlak kitabı yazmış filozof olabilir. Gözünüz kör kulağınız sağır ise, at gözlüğü kullanıyorsanız, gayet de OLABİLİR
    Anlattığın olayın videosu, haberi var mı?
    Montaj olsa da olur.
    Nerede geçmiş, hangi belediye başkanı, adı soyadı, hangi köy.
    Bilgi verin.

• ratsx kullanıcısına yanıt
    hatay büyükşehir belediye başkanı, ana haber bültenlerine çıktı videosu her yerde. montaj falan da değil. bana oy vermediniz ki size hizmet getirmek zorunda değilim diyor açık açık chpli başkanları.

diğer bir köy de akrabalarımın köyü, yine Hatay. başkan seçim öncesi oraya gelmiş, bu yol size çok demiş. yolun asfaltı söküleli yıllar oluyor çamura döndü ama asfalt dökmüyor Hatay belediyesi. çünkü o köyden de en çok oy ak partiye ve mhp ye çıkıyor.

hemen yanındaki seçim zamanı değilken bile her yerinde hdp bayrakları asılı olan köyün yolları kaymak gibi maşallah. hatay büyükşehir çalışıyor. işine gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Nisan 2020; 17:57:29 >
  • Sizin bu yaptığınız şey aynı marmarayı, 3. köprüyü, avrasya tünelini eleştirip kullananlara benzemiş.
  • Allahım yarabbim bu nasıl bir cehalettir ? Midem bulandı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.