Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK TOPİCİ 9HAZİRAN 2010 PROFICIENCY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda bukadar konudanbihaber olduğum bir sınava girmemiştim yahu. 3 saat sürcek denilen sınavı 5dk da bitirdim çünki hiçbişey yapamadım 1 saat boyunca paragrafları içimden anlamayarak okudum ve şıkları salladım 35 soru işaretledim galiba ve hepsi sallama emin olarak yaptığım 1 soru bile yok bu nedir yahu birde süper liseden dönme anadolu lisesi mezunuyuz ama yok yani proficiency böyleyse Allah toefldan 80alcak olanlara suny programlılara yardım etsin evet sizin sınavlarınız nasıldı birde itünün ingilizce hazırlık kursuna giden varmıydı aranızdan

düzey belirleme sınav sonuçları belli oldu

http://www.ydy.itu.edu.tr/Belge.aspx?belgeId=4819

C kuruna düşmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 14 Haziran 2010; 2:04:44 >

• Yahu birde diploma almak için okula gittiğimizde hocalara sorduk hocalar geçersiniz ya o sınavı dediler. Dalga geçtiler herhalde. Şukadar emin konuşuyorumki benim okulumdan mezun olan HİÇKİMSE(itünün hazırlık kursuna gidenler hariç) ve haftada 4 saat ingilizce veren devlet liselerinden yeni mezun olanların ÇOĞUNUN(itünün hazırlık kursuna gidenler hariç) geçemeyeceği bir sınavdı.
  • merak etme kardeş. ben de girmedim bugünkü sınava.çünkü daha önce görmüştüm soruların ne kadar kazık olduğunu....artık düzey belirleme sınavına girip a veye b kuruna girmeye çalışacam..
  • ya zaten geçmek istemiyordum ama bugunku sınavda istesemde geçemecekmişim bunu anladım şimdide içime kurt düştü düzey belirlemede böyle olursa ben kesin D kuruna yerleşirim çünki bu sınavda resmen kalem oynatamadım B kurunu istiyordum oysaki

edit:yazım hatası+ ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 4 Eylül 2009; 16:07:17 >
  • up
  • benim iyi geçti valla essay konusu da güzeldi iyi oldu.Aslında sınav o kadar kazık değildi eğer hazırlık okuduysanız lisede tabi.Ben eski sınavlardan çözdüm girmeden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Coffey -- 3 Eylül 2009; 18:48:18 >
  • ben de girdim..daha önce çözmüştüm eskileri aynı sorular geldi..okulun kursuna gitmedim..ingilizcem fena değildir elimden geleni yaptım umarım geçebilirim..
    @emure
    merak etme duyduğum kadarıyla düzey belirlemenin prof la alakası yokmuş çok daha kolay ve basitten zora doğru gider sorular büyük kısmı rahatlıkla yapılır diye biliyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben lisede hazırlıkda okumadım birde sınavda kalmak istediğimden hazırlık sorularınada bakmadım ve sonucundada hiçbişey yapamadım adaletli oldu

İnşallah öyledir hocam düzey belirlemede yüklencem soru kitapçığına Bkuruna yerleşmek lazım
  • arkadaşlar beni dövüceksiniz biliyorum ama,çok kolaydı ya..en azından bana çok kolay geldi...
    ama essayden 3 puanım gidicek garanti çünkü ÇOK UZUN oldu :D max 350 kelimelik essayi sonuca bağlamak için kıvrandıkça kıvrandım ve sonunda 530 kelimelik bişey çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulhunter92

arkadaşlar beni dövüceksiniz biliyorum ama,çok kolaydı ya..en azından bana çok kolay geldi...
    ama essayden 3 puanım gidicek garanti çünkü ÇOK UZUN oldu :D max 350 kelimelik essayi sonuca bağlamak için kıvrandıkça kıvrandım ve sonunda 530 kelimelik bişey çıktı :D

ben puan kırıyolar diye fazla uzatmadım detaya felan girmedim hiç
  • niye dövelim kardeşim ingilzceye senin/sizin akdar vakit ayıran herkez sizin gibi yapabilirdi bu sınavı zeka meselesi falan değilki inşallah geçersiniz siz de bende bilmeyenler ile girerim düzey belirleme sınavına B kuruna yerleşirim
  • PROFİCİENCY yazıyorsan zaten boşver.
  • okulun kursu olur geçmek isteyenler için ona girmeden essay yazamazsın, %90 kalırsın.
    eğer seviye belirlemeyi de ciddiye almazsan, cenneten bir yılını c veya d kuruna giderek heba edersin, dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

PROFİCİENCY yazıyorsan zaten boşver.

zaten çoktan boşverildi

edit:Yok hocam düzey belirlemeyi ciddiye alıyorum ama konuştuklarımın hepsi benim gibi zaten proya girmedi bile arkadaşlarım akıllılık ettiler , zaten 1 saat sonra kampüsün çoğu boşaldı. düzey belirlemeye çok kişi gircek yani ingilizcesi 0 olanda gircek orta olanda gircek. inş yerleşirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 4 Eylül 2009; 22:15:35 >

• Sınav cidden zor da barajın 60 olması işi kolaylaştırıyor. Ben de birinci bölümü kulak dolgunluğuyla yaptım Ama ikinci bölüm ve essay iyidi.

NOT: Essayi kurallı yazıp 15 üstü aldığınız zaman test kısmında 2 sorudan birini doğru yapmanız bile yetiyor neredeyse. (ben ona güveniyorum ama belli olmaz tabi.)
  • Geçmeye niyetli değildim, soruları görünce 1 sene bunları kaldıramam dedim. Sınav sonucu iyi gelirse transit 1 deyim direk ;)
  • ITU'de dersler Ingilizce mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

ITU'de dersler Ingilizce mi?

%30

bu arada
    @Kutx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 5 Eylül 2009; 2:25:50 >
  • Ben üşendim girmedim sınava
  • "PROFİCİENCY" yazmandan belli zaten hiçbirşey bilmediğin,açıklama yazmasanda olurdu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.