Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK TOPİCİ 9HAZİRAN 2010 PROFICIENCY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada 11indeki sınav maçkadaymış yine ydy de herkez orda gircekmiş
    edit:sınav yerini birinin yanlış söylemesi üzerine yanlış yazmışım şimdi düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 10 Eylül 2009; 18:21:56 >
  • 44 ile kaldım
  • Çalışssamda geçemem die hiç bişeye bakmadan girdim 80 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

Çalışssamda geçemem die hiç bişeye bakmadan girdim 80 aldım

İyiki çalışmamışsın zaten çalışılcak bi sınav değildiki Lisede adam gibi ingilizce eğitim gördünmü görmedinmi sınavıydıFull kelimeydi

Geçemem demişsin nerdeyse full yapıcakmışsın oda ayrı mesele

• Hocam bi örnek yazabilir misiniz aklinizda kaldiysa nesi kazikmis merak ettim..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

bu arada 11indeki sınav maslaktaymış herkez orda gircekmiş prof gibi bi ciddiyetlik yokmuş numara-sıra no gibi fln

hocam nerden baktın maslak olduğuna?saati belli mi?
    bize gönderdikleri postada ydy sayfasında maçkada yazıyo da bi yanlışlk olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forrest_gump90

quote:

bu arada 11indeki sınav maslaktaymış herkez orda gircekmiş prof gibi bi ciddiyetlik yokmuş numara-sıra no gibi fln

hocam nerden baktın maslak olduğuna?saati belli mi?
    bize gönderdikleri postada ydy sayfasında maçkada yazıyo da bi yanlışlk olmasın..

evet evet. arkadaşım öğrenci işlerini arayıp sordu bana dedi ydy de yani maslakta diye ama ydy maçkada tabiki yanlış söyledi bende yanlış yazdım şimdi düzelttim. maçkada olcak

• benim de 88, bayağı iyi olmuş
  • nasıl alıyonuz kardeşim o sınavdan 88 yha hayret bişey bende 48 aldım test sorularının %80 ini salladım b daha mantıklı bu daha kulağa hoş geliyo dedim 48 aldım
  • alınır hocam ne var kuantum fiziği sormadılar ya

bu sınavdan kalmanın tek kötü yani

ayın 11inde o yağmurda dışarı çıkmak.
  • quote:

alınır hocam ne var kuantum fiziği sormadılar ya

bu sınavdan kalmanın tek kötü yani

ayın 11inde o yağmurda dışarı çıkmak.

sorma yhaaa çok kötü olcak işte o umarım maçkayı da sel basmaz...
  • 64+14=78 geçtim..tüm geçenlere tebrikler..geçemeyenlere de 11eylül kurda başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16abc16 -- 10 Eylül 2009; 3:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

benim de 88, bayağı iyi olmuş

89

tüm geçen arkadaşları tebrik ediyorum
  • tebrikler, kompozisyon düşük gelmiş yoksa affetmezdim

quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

benim de 88, bayağı iyi olmuş

89

tüm geçen arkadaşları tebrik ediyorum
  • yarınki düzey belirleme sınavına istanbul dışından özelliklede trakyadan gelecek arkadaşlar ne düşünüyorsunuz.gelicekmisiniz sınava.gelsem mi gelmesem mi diye kararsızım.zaten 4 eylüldeki sınavdan 27 puan almış biri olarak ve de D kuru garanti diyen birisi olarak istanbula gelmelimiyim bu yağmurda.
  • Use of English ve Reading kısmından 40 ; Essay kısmından 15 alarak 55'le kalmışım Tüküreyim bu işe
  • Lisede sadece almanca gördüm bahanesiyle 30 aldıgımı forum ahalisine bildirmek isterim..

Maçkadaki arkadaşlar görüşmek dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Use of English ve Reading kısmından 40 ; Essay kısmından 15 alarak 55'le kalmışım Tüküreyim bu işe

arkadaşım 40 aldığın kısımdan 42 alsaydın itirazla geçerdin. 55 ve üstüne itiraz edersen ve essayinda 13 puanın üstündeyse itirazla essay notunu yükseltip geçiriyorlar sende dene istersen itirazı ama tam puana tamamlayabilme olasılığı çok düşük ama yinede dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozy

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Use of English ve Reading kısmından 40 ; Essay kısmından 15 alarak 55'le kalmışım Tüküreyim bu işe

arkadaşım 40 aldığın kısımdan 42 alsaydın itirazla geçerdin. 55 ve üstüne itiraz edersen ve essayinda 13 puanın üstündeyse itirazla essay notunu yükseltip geçiriyorlar sende dene istersen itirazı ama tam puana tamamlayabilme olasılığı çok düşük ama yinede dene derim.

Şimdi baktım 40.50 + 14.50 = 55 puan. Hocam itirazı düşündüm ama geçmem için Essay'i 19-20 puan yapmaları gerek ki çoook çooook uçuk bi ihtimal.O yüzden gerek duymadım bi de itirazı kur sınavına girmeden önce yapmak gerekiyomuş sanırım..Eee daha dün açıklandı ve yarın sınav var ki ben ne ara itiraz edeyim ve nereye nasıl itiraz edeyim ?

• evet bende söylicektim ama essayı 20yapmazlar diye geçtim. İtiraz edebilirsin ama prof ile kur sınavının aralığını düşük tutmuşlar dün akşam açıklandı yarın sabahta sınav var dediğin gibi nereye nasıl itiraz ediceksin araştırmak lazım.

@köpük
    görüşürüz illaki 1 sene ordayız artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.