Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK TOPİCİ 9HAZİRAN 2010 PROFICIENCY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bi kesinleştirmek lazım onu ilk 2 hafta boluya gidicektim ben eğer böyle bişey kesin varsa gitmem boluya falan okula giderim
  • bende b kuruyum b7 :D
  • arkadaşlar o b7 b6 falan noluor 6 sı 7 si falan?
  • A02yim ben var mı A02 li?
  • ARKADAŞLAR KUR ATLAMA SINAVI TARİHİ NEZAMAN BİLEN VARSA BANA NET Bİ CEVAP VERSİN HEMEN RİCA EDİYORUM

Ayrıca kitapların fiyatını gördünüz herhalde bu kitap işini nasıl halletcez onu konuşalım varmı kitapları alıcağımız ucuz biyer yata toptan kitapları satan biyer? geçen sene hazırlık okuyanlarda yazarsa sevinirim kitaplarına talibiz
  • Beyler Kadıköy'de akmar'a uğrayın bir sorun kitapları. İkinci el falan bulabilriseniz alın. Veya çakmasınıda bulabilrisiniz. Olmadı 100tl bayılıcaz başka çaresi yok.
  • beylerr bi banaa cvp verin ben d kruydum bi yıl okuduk şmdi grdik profa hziran 2010da işte rammarden 45.5 aldım writingten12.5 allah kahretsin 58le kaldık itirzlar gçirrlermi acaba kahroldum kasmıştım sona doru bayaa:S
  • Bende 55 de kaldım. Pazartesi gidip itiraz edicem kısmet belki geçirirler.
  • Arkadaşlar itiraz süresini geçirmeden hemen itiraz edin 55-60 aralığnı genelde writing notunu yükselterek geçiriyorlar.Tabi writing notunuz tam puan değilse.
  • writing 11,5 daha yükseltirler mi bilmiyorum.
  • benimde 57de kaldı itiraz işini yaptım, bakalım çarşamba akaşamı açıklanır diyorlar, hayırlısı umarım hepimizi geçirirler
  • Evet arkadaşlar dün ben de bu sınava girdim ve malesef geçemedim kısmetse eylülde geçicem. Bilmediğim kelime sayısı çoktu sizin kelime öğrenme yöntemleriniz nedir ve bu sınavı nasıl geçtiniz biraz bilgi verir misiniz?
  • Konuyu hortlatalım bakalım, çalışan varmı proficiency'e ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Evet arkadaşlar dün ben de bu sınava girdim ve malesef geçemedim kısmetse eylülde geçicem. Bilmediğim kelime sayısı çoktu sizin kelime öğrenme yöntemleriniz nedir ve bu sınavı nasıl geçtiniz biraz bilgi verir misiniz?

Eylülde geçemedim bu temmuz sınavında geçtim. 2 yılıma mal oldu ve beni gerçekten yıprattı. Kelimeyi sürekli tekrar ederek ezberledim. Reading çalışması yaptim geçtim işte bir sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yıllar önce C kuruna düşmüştüm kıvranışlarımı topicte görebilirsiniz Sonra yarı dönemde toefla girip gereken puanı aldım bidahada gitmedim hazırlığa
  • Bu topikte konuşanlar şimdi mezun olmuş olmalılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.