Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK TOPİCİ 9HAZİRAN 2010 PROFICIENCY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse olan oldu artık biletimi bile aldım bu gece Eskişehirden trene binip sabah sınava girip geri dönücem Hayırlısı diyorum Kimse de üzülme diyor hazırlık atlayamadığım için ; hatta iyi olmuş diyenler bile var

• arkadaşlar kur belirleme sınavının yerleri belli oldu.

http://www.ydy.itu.edu.tr/Belge.aspx?belgeId=4755

@gökhan
    tabiki iyi oldu hocam 1 yıl istanbula alışırsın işte. hemde çevren genişler hazırlıkta her bölümden insan olucak senin için çok çok iyi oldu bence
  • kimlik kartımızla gitsek yeterli olur mu?
  • itü kartınızı ve nüfus kağıdınızı alın yanınıza ,profda ikisini de istemişlerdi
  • kurları puana göre mi sıralamaya göre mi belirliyorlar a ve b kuru için puan/sıralama nedir acaba :D
  • Kurlar puana göre belirleniyor dostum

0-35 D kuru
    35-55 C kuru
    55-75 B kuru
    75+ A kuru

not:A ve B kurları hazırlığı yarım dönemde bitirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

tabiki iyi oldu hocam 1 yıl istanbula alışırsın işte. hemde çevren genişler hazırlıkta her bölümden insan olucak senin için çok çok iyi oldu bence

O açıdan güzel ben ikinci senemde girdiğim için bu sene hazırlığı atlamak istemiştim ama neyse..Dediğin gibi çevre edinme ve ya istanbula alışma konusunda iyi olcak

Bakalım A kuruna yerleşip ilk dönemde bitirme çabasında olacağım ki irregular olarak devam edeyim okula.

Bu arada senin bölüm neydi ?

• meteorolojideyim hocam senin neydi?

Bende b kuruna girebilirsem ilk dönem bitirip 2.dönemde ders almayıp herhangi bi hobiyle uğraşmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

meteorolojideyim hocam senin neydi?

Bende b kuruna girebilirsem ilk dönem bitirip 2.dönemde ders almayıp herhangi bi hobiyle uğraşmak istiyorum

İnşaat benim

Yani umarım olur ; A veya B kurundan başkasına düşmek istemiyorum en kötü B kuru okurum sanırım inşallah

Bu arada İşletme Fakültesinde giriyomuşum sınava , soyaddan ötürü taa işletme fakültesine kaymış giriş yerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan43 -- 10 Eylül 2009; 18:59:01 >

• aynen bende işletmedeyim
  • İşletme

Ne zorlukta olur acaba bi fikriniz var mı?
  • D202 mi ?
  • D 203
  • ISL D102

Sınavın prof ile uzaktan yakından alakası yokmuş.Bu sınav çok daha kolaymış.Profda hep kelime bilgisiydi bu sınavda boşluk doldurma şeklinde gramer soruları var dediler. İnşallah dedikleri doğrudurB kuruna yerleşirsem herkeze benden milkibar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 10 Eylül 2009; 19:20:41 >
  • İlk 50 soru çok kolay sonra git gide zorlaşıyo dediler bakalım hayırlısı..

Şimdiden girecek tüm arkadaşlara başarılar
  • Herkese başarılar vallaha baya çekiniyorum a veya b kuruna düşerim inşallah:))
  • Sınav süresi ne kadar??
  • sorular kolaydan başlıyor hatta utanmasalar adını falan soracaklar ama giderek zorlaşıyor son 10 soru baba gibi:D benden bir tavsiye size article konusuna çalışın a an the konusuna 5-6 soru çıkıyor ve ayrıntı konu olduğu için zorlanabilirsiniz. sadece okul kimlik kartı yeterli olur. bu arada hazırlık okumak istanbulun yabancı biri için gayet güzeldir şehre alışırsın ama en iyi 1 dönemde okumaktır kendiniz gittiğinizde de göreceksiniz 2. dönem boş olmaktan sıkılacaksınız:D
  • Ee nedir durum?

Benim içimde ufak da olsa b kuruma geçeceğim yönünde bir umut filizlenmekte, tabi itü bu dinlemez söker atar fidanı.
  • Bu sınav profun yanında ilkokul matematik sınavı gibi kalmıyormuydu sizcede bana kolay geldi diğerinden bende B kuruna yerleşeceğim sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.