Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK TOPİCİ 9HAZİRAN 2010 PROFICIENCY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sınav biraz fazla kolaydı Daha doğrusu anadolu çıkışlı öğrenci seviyesinde bir sınavdı
  • Yarım dönemde hazırlığı atlayın bence A ve B kurlarına girenler
  • İstediğim o ama bakalım atlayabilirsem süper olur Tabi herşeyden önce B kuruna düşmem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed2005

İstediğim o ama bakalım atlayabilirsem süper olur Tabi herşeyden önce B kuruna düşmem gerekiyor

Tamamen katılıyorum
  • yapmayım etmeyin irregular 3 arkadaşımda nalet okuyorrr 2. dönem çoğu adam akıllı hoca ders açmaz düzensiz olursunuz en iyisi ya 1 yıl okuyun ya atlayınn

illede irregular olcaksan A kuru daha iyi olur b de 80 ortalama isteniyor tutturmak çok kolay değil

kur belirleme dediğin son kısımdaki sorulara bakar 10 a yakın var onları yaparsan a yapamazsan b çok kolay zaten temel ingilizce bilgisi olan adam rahat b ye girer bence

bu arada A kuru 21 saat mii ben b deydim 15 saat bu sene işiniz bitti denenize
  • Yahu neden böyle yaptılar a kuru 20 saat olurmu Anlaşılan lise gibi hergün 4 saat ders görecezOzaman devam zorunluluğu koymasınlar.Eğer A-B kurundan birine düşersem ilk dönem bitirmek için kasıcam bu işi yoksa 2 dönemde günde 4 saat ingilizce çekilmez/çekilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 12 Eylül 2009; 9:39:27 >
  • Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
  • yav ben gözetmen kıza uydum. bilmediimi sallamadan boş bıraktım. dedi bilmiosanız sallamayınki seviyenize göre bi sınıfa düşün die.(çok güzeldide kendisi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

yav ben gözetmen kıza uydum. bilmediimi sallamadan boş bıraktım. dedi bilmiosanız sallamayınki seviyenize göre bi sınıfa düşün die.(çok güzeldide kendisi)

• valla ben salladım bence o aldatmaca psikolojk olarak kötü hissetmeyin diye söyledi bence sonucta yanlıs dogruyu götrmücek ne kadar doğru o kadar puan anlamına gelmiyor mu boş bıraksanda sallasan belki doğru olcak yani :D boş bırakmayla yanlış aynı anlama geliyor :D
  • sınav ne zaman açıklanacak bilen var mı?
  • bizde okul açılmadan önceki haftasonu açıklanmıştı.
  • sınav sonuçları belli oldu arkadaşlar ben c kuruna düşmüşüm malesef

http://www.ydy.itu.edu.tr/Belge.aspx?belgeId=4819

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 26 Eylül 2009; 11:56:34 >
  • Ben A kurundayım
  • ben de c kuru . kurlara göre kaç doğru yapmak gerekiyor bilen war mı
  • B kuru nıhaaa
    D201 sınıfında olanlar varsa yazıversin.
  • ben üzüldüm ya c kuru olduğuma geçen sene 55-75 doğru arası b 35-55 arası c idi ama bence bu sene değiştirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

yav ben gözetmen kıza uydum. bilmediimi sallamadan boş bıraktım. dedi bilmiosanız sallamayınki seviyenize göre bi sınıfa düşün die.(çok güzeldide kendisi)

aynen ben de sallamadm boş bıraktım baya ama kendisinin güzel olmasıyla alakası yoq

@ emure
    nie değiştirdilerki daha iyi mi bekliyordun? bu arada kurların ders saatleri artacak yazmış biri doğru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wyzchuk -- 26 Eylül 2009; 12:53:13 >

• ya iyi bekliyodum bid bişey dicem 2 hafta sonar kur yükseltme sıanvı gibi bişey olcak diyolar doğrumu?
  • ben de öyle bir şeyler duydum yurda yerleşen arkadaştan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.