|
Biliyorum belli bir yaştan sonra kişiliğin ve davranışların değişmesi çok çok zor oluyor (22), fakat bu halim hayat kalitemi çok düşürüyor, sosyalleşemiyorum çünkü insanlar benden kaçıyor gibi hissediyorum. Şöyle örnek vereyim mesela ben veya X ile buluşma şansın var, Ben enerjisi düşük, pessimist, özgüveni düşük az konuşan biriyim, muhabbetimde o kadar sarmaz fakat iyi ve güvenilir biriyimdir, içki sigara kullanmam o yüzden benleyken içip kafayı bulamaz veya benden bi dal alıp karşılıklı sigara içerken muhabbet edemezsin X ise konuşkan biridir, muhabbeti sarar her konudan fazla bilgisi olmasa bile konuşabilir, enerjisi düşük olsa bile bunu sana yansıtmaz iyi maske takar, özgüveni yüksektir, sana kendini iyi hissettirebilir sigarada içer içkide içer sana uyum sağlar, beraber gidip içer sıçar eğlenebilirsiniz Şimdi beni kim niye seçsin bu durumda. Hiç arkadaşım kalmadı nerdeyse, herkes kendi arkadaş grubunu kurup takılırken ben dışarda kaldım. Şu an baya bi yalnız hissediyorum bu yüzden. Kız konusuda aynı şekil çevre 0 olunca o da olmadı tabi. Kendim gibi kimseye de denk gelmedim, geldim aslında fakat onlarında uzun süreli arkadaş grupları falan vardı beni almaları pek mümkün değildi. Varmı benim gibi ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt