|
Merhaba 27 yaşında iş arayan işsizlerden biriyim, 2017 yılında Ekonomi Finans lisans bölümünden 3.20/4.00 ortalamayla mezun oldum. Maddi sıkıntılardan dolayı 2 yıl kadar vasıfsız eleman gerektiren işlerde para kazanmam gerekti, sonrasında tecilim bitti ve 6 ay askerlik hizmetini yaptım. Döndüğümden beri iş arayışındayım. Kariyerimde finans uzmanı yada muhasebeci olarak ilerlemek istesem de daha yolun başındayım lisans programı bitirmek dışında cv'ye ekleyebildiğim pek bir şey olmadı. İş ilanlarına baktığımda yetiştirilmek üzere bile olsa SMMM büroları, bankaların müfettiş yardımcılıkları; 2-3+ yıl tecrübe, bir ton sertifika (SPL, CIA, CFA, SMMM, IELTS, MBA vb.), ileri düzey ingilizce, 27-30 yaş sınırı ve karşılayamadığım nice şart sunuyorlar. Bir tarafta KPSS kafamı kurcalıyor. Sertifika almak eğitimini gerektiriyor hem zaman hem para demek bu yüzden yanlış adım atmak istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, yol gösteren kimse de yok etrafımda. Çaresiz ve işe yaramaz hissediyorum. Sizce ne yapmalı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 27 Şubat 2021; 15:9:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt