Şimdi Ara

Augmentin ile Arveles’i Aynı Anda İçebilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş apsesi ağrısı çekiyorum, doktor antibiyotik yazdı ve dün akşam kullanmaya başladım. Ancak ağrım çok yüksek olduğundan ağrı kesici almak istiyorum. İkisini aynı anda içersem bir sıkıntı oluşturur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Augmentin ve Arveles Birlikte Kullanılır mı?

Antibiyotik ilacı Augmentin'i ağrı kesici Arveles ile birlikte kullanıp kullanamayacağın konusunda endişelerin varsa, mutlaka bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Arveles, non-steroid antiinflamatuar ilaçlar (NSAİİ) kategorisine girer. NSAİİ'ler genellikle ağrı, iltihap ve ateşi tedavi etmek için kullanılır. Augmentin ise antibiyotik bir ilaçtır ve bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır.

Genel olarak, NSAİİ'leri antibiyotikler ile birlikte kullanmanın herhangi bir zararı yoktur. Ancak, bazı durumlarda NSAİİ'ler antibiyotiklerin etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, Augmentin ve Arveles'i birlikte kullanmayı düşünüyorsan, doktoruna veya eczacına danışmalısın.

Doktorun, söz konusu enfeksiyonun türü ve kişisel sağlık geçmişin gibi çeşitli faktörleri göz önünde bulundurarak, Augmentin ve Arveles'i birlikte kullanıp kullanamayacağına karar verecektir. Kendini tedavi etmeye çalışmamalı ve her zaman doktorunun talimatlarına uymalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olmaz çürük mü var dişte

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    10 dk sonra iç bir sıkıntı olmaz. Ben 4 ilacı aynı anda içiyorum😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet, 1 Ağustos’ta kanal tedavisi randevusu aldım. O zamana kadar antibiyotik tedavisinin acıyı yatıştıracağını söyledi doktor. Acının ancak 3. günde geçebileceğini söyledi bende şu an 1. günümdeydim. Felaket bir ağrı.

• Ben aynı sorunu yaşadım novalgin iyi gelmişti çoğu doktor artık bilip yazmıyor ama novalgin 100 yıldır kullanılan çok etkili bir ağrı kesici

• RitalinDelisi kullanıcısına yanıt

Hocam antibiyotikle birlikte diş apsesine bir zararı olmaz değil mi? Bugün alabilirim diye düşünüyorum.

• Bisi olmaz alabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.