Şimdi Ara

Lanet Olsun Bioxcin! Minoxidil Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
27.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bioxcin bir kutu şampuan bitirdim...Başlarken ne kadar dökülüyorsa, şuan da o kadar dökülüyor..Forumda bir zaman gözüme "Minoxidil" ismi çarpmıştı.Bu nasıl bir ilaçtır?Kullanan var mı?



  • Ne zamandan beri kullanıyorsunki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaperrr

    Ne zamandan beri kullanıyorsunki ?


    1 Kutu şampunaı 2 günde bir kullanarak bitirdim.Ama hiç etki etmedi.Hala aynı..
  • Bioxcin 8 aylık düzenli kullanımda fayda verdiğini iddia ediyor sen 1 kutudan bahsediyorsun?
  • Valla zamanında kullanmıştım üç ay civarı dökülmeyi durdurmuştu maliyetli olduğu için ve ben her gün kullanamayacak kadar üşengeç bi adam olduğu için bırakmıştım ama ben şampuanını deil solüsyonunu kullanmıştım aynı ilacın
  • Minoxidil öneririm 3 ay içinde gözle görülür fark oluyor Bende dökülme çok az vardı kullanıyorum ancak babamda dökülmüş ve ölmemiş olan saç köklerini hareketlendirip saçlarını tekrar canlandırdı.Şuan eskisine oranla %70 artış var 2 ayda ara verdi kullanıma
  • En azından birkaç ay kullanmanı öneririm evet ilk kullanımlarda gerçekten baya bi saç dökme durumu oluyor,yağlı saçlarda genelde günde bir gibi kullanmak gerek.Sonuç olarak ben kullandığım sürede etkisini gördüm ama bıraktığımdan 2 ay sonra yine eski dökülmeler başladı.Tabi bu kullandığım dediğim sürece 2 aydı,normali 6 aymış..Şuanda deneme aşamasındayım
  • 2yıl oldu anca durdu dökülmesi 1 kutu ne ki
  • Hocam 2 yıl dedinde senin saç durumu nedir birde bunu kullanmanın dışında saçını kestirme gibi diğer faktörler nerelerdir?Bunlardan bahsedermisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaperrr

    Hocam 2 yıl dedinde senin saç durumu nedir birde bunu kullanmanın dışında saçını kestirme gibi diğer faktörler nerelerdir?Bunlardan bahsedermisin.


    2yıldır normaldi saçım hiç durmadı 1e vurdum 2aydır böyleyim şuan durdu bende şaşırdım.ama anormal dökülme vardı yanlarım biraz açıldı.eskidende 1e vurmuştum durmamıştı demkki etkisini göstermeye başladı
  • Bugün doktora gidip tahlil yaptırıcam..Bakalım doktor ne diyecek?
  • ya bendede başladı 3 ay da tepe iyice açıldı artık dayanamadım usturayla kazıttım şimdi ise 2 tane ilacım var tavsiye üzeerine kullanıyorum


    1- redoxon 500 mg c vitamini

    2- bepanthen 500 mg dekspantenol ;

    bunlar küçük ampuller arkadaşlar ben 3 tane sarmısagı ezip sonrada saf zeytin yagını bu ilaclarla karıştırıp saç diplerime sürüyorum ve 1-2 saat kadar bekletip ılık sıu ile durulayıp hafif nemli bırakıp yatıyorum ,, bende farkını gördüm kafamı usturaya kazıttıgım için gelen saçlar kalın geliyor ve dökülme şimdiye kadar hiç olmadı bu dediğim işlemi haftada sadece 1 kere uygulanıcak,,, yardımcı olduysam ne mutlu bana ,,,,
  • Saçım şuan için pek kısa değil hatta uzun diyebilirim ama eğerki bu 4-5 ayki kullanımdan sonra biraz daha hissedilir şekilde etkisini görmezsem bende saçımı kestiririm herhalde.Zaten köklere etki etmesi için kısa saç olması daha uygundur.Bilgilendirme için saol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: * Deniz *

    Minoxidil öneririm 3 ay içinde gözle görülür fark oluyor Bende dökülme çok az vardı kullanıyorum ancak babamda dökülmüş ve ölmemiş olan saç köklerini hareketlendirip saçlarını tekrar canlandırdı.Şuan eskisine oranla %70 artış var 2 ayda ara verdi kullanıma



    arkadaşlar minoxidil saç çıkması için tek alternatif. birçok firma minoxidil etken maddesine sahip saç ilacı üretiyor dünyada (bioxcin, biomeer falan değil), İlk olarak upjohn pharmacautical firması üretmiştir. Ben de İran'dan Pak-Darou firmasının ilacını getiriyorum. kullanan arkadaşlar memnun kaldılar. Şu anda kapsamlı, akademik bir web sitesi hazırlığı içerisindeyim. Site hazırlanana kadar satış yapmıyorum. İnşallah web sitesi kanalıyla bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlarla bağlantıya geçip, yazışıp soruna çözüm getirmeyi planlıyorum.

    yakında geliyor, bekleyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem2602

    Bioxcin bir kutu şampuan bitirdim...Başlarken ne kadar dökülüyorsa, şuan da o kadar dökülüyor..Forumda bir zaman gözüme "Minoxidil" ismi çarpmıştı.Bu nasıl bir ilaçtır?Kullanan var mı?


    slm,

    bioxcin, biomeer, bioblas gibi birçok firma türedi. bunlar saçı güçlendirmeyi amaçlayan serum ve şampuan üretiyorlar. Saç dökülmesinin en önemli etkeni genetik faktörler, daha sonra stres geliyor, en sonda dengesiz beslenme. Bu serumlar saçlara direkt etki yapıp saç tellerini kuvvetlendiriyorlar. bir miktar da kökleri. ancak saç çıkarma gibi etkileri çok zayıf, yok denebilir hatta. Bu konuda tüm dünyada yıllardır minoxidil etken maddesi saç çıkarmak için kullanılıyor. Ve oldukça başarılı. Bende bir süredir İran'dan %5 minoxidil getirip satıyorum. Kullananlar memnun. İNşallah yakında kapsamlı bir web sitesi hazırlayıp, bu ilacı yakın çevrem yerine daha uzaklara da satmayı planlıyorum. Web sitesinde tüm bilgiler ve kullanıcı görüşleri de yer alacak. Ben Pak_darou İran 'dan getiriyorum ancak minoxidil etken maddeli başka firmalar da üretim yapıyor. Ama kesinlikle minoxidil etken maddesi olmalı. bioxcin vs ödediğiniz paralar boşa gidiyor demiyorum mutlaka saçınızı besliyor ama siz dengeli beslenir (çinko takviyeli), stresten uzak durursanız dökülme zaten azalacaktır.

    Web sitem yakında hizmetinizde. selamlar.




  • minoxidil tavsiye edip duruyorsunuz iyi güzel hoş da nereden bulunur nerede satılır bu zıkkım hala anlamadım ben.internet üzerinde görüyorum bazen yok şu kadar fiyata şu kadar falan feşmekan.nasıl güvenip alacak insan mağazada ezcanede satılanı yokmu meretin?
  • Isırgan otu şampuanı tavsiye ediyorlar
  • "ikerinanç" bencede kimse net bir bilgi vermiyor herkes kullandım ettim diyor ama nerden buldun diye sorulunca başka yerlere kayıyor konu.

    Soru açık Minoxidil nereden satın alınabilir. ?
  • minoxidil kesinlikle öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    minoxidil tavsiye edip duruyorsunuz iyi güzel hoş da nereden bulunur nerede satılır bu zıkkım hala anlamadım ben.internet üzerinde görüyorum bazen yok şu kadar fiyata şu kadar falan feşmekan.nasıl güvenip alacak insan mağazada ezcanede satılanı yokmu meretin?



    www.superalsat.com sitesine gir. saç ürünleri bölümünde satıcılar var. Oradaki ilanlara ve satıcılar hakkındaki yorumlara bakarak kendine uygun bir ürünü satın al.

    4 kutu %5 minoxidil pak-doru veya arak marka, şampuan hediyesiyle birlikte 57-60 lira arası fiyatlara satılıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 13 Ekim 2009; 12:58:19 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.