|
Arkadaşlar herkese selam. Bu forumdonanımhaber hesabını 2007 senesinde, 15 yaşındayken açmışım. Şu an eskide mesajlarıma dönüp bakıyordum da, ergenlik yıllarımda her ne kadar saçma sapan şeyler yazmışsam da en azından cesaret edip bir şeyler yazabilmişim/fikir beyan edebilmişim. Ben şuan 32 yaşındayım. Son on senede noldu bilmiyorum ama baya özgüvensiz biri hale geldim. İnternetteki çeşitli platformlarda insanlardan yardım istemek/derdini anlatmak için bir başlık açma veya bir konuya mesaj vermek için cesaretimi toplamadan önce mönitor ekranına 2 3 saat bakıyorum. Evdeki yakınlarıma bunu söylediğimde, git mesaj at insanlar sana diyecek ki, kafamda kuruntu kuruyorsun diyorlar. Bu özgüvensizliğimi nasıl kırabilirim? Bu arada sanırım yazdıklarım baya muğlak oldu sanırım ama demek istediğim şey mesela bir derdim varsa bunu kimseye anlatmıyorum, bunun dışında bir şey hakkında fikir beyan etmede kendimi yetersiz görüyorum. Ayrıca insanlara özel mesaj atmaya falan da çekiniyorum. Kendimi bu durumdan nasıl kurtarabilirim, bir fikri olan varmı? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt