Şimdi Ara

Ağzım laf yapmıyor ve özgüvenim düşük (Bunun bugını bulmam lazım artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşılıklı konuşmalarda sözü genelde karşı taraf açıyor ben dinliyorum falan. ama onun dışında sessiz kalıyorum adam telefona yöneliyor. diğer arkadaşlarımlada böyle. ağzım laf yapmıyor aga aklıma o an hiç bişey gelmiyor beynim boş oluyor. ama karakter olarak falan çok severler sırf bu yüzden artık bu kaliteli insanlar pek yanaşmamaya başladı. moralim bozuluyor. diğer taraftan da özgüvenim düşük. nedir bunun çaresi.

• Havadan sudan ac konu zaten gerisi gelir.Kiz sa karsi taraf soyleyecek bir sey bulamadiginda konu bittiginde iltifat et.Mesela saci salik sa sana cok yakisiyor toplu durmasindan sa boyle daha iyi gibi.Yada basina gelen komik anilarini anlat yakin zamanda olan.Hic birini yapamiyorsan usturuplu bir sekilde salla gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol kitap oku.Araştır kendini bilgi yönünden zenginleştir.

Işık seninle olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Havadan sudan ac konu zaten gerisi gelir.Kiz sa karsi taraf soyleyecek bir sey bulamadiginda konu bittiginde iltifat et.Mesela saci salik sa sana cok yakisiyor toplu durmasindan sa boyle daha iyi gibi.Yada basina gelen komik anilarini anlat yakin zamanda olan.Hic birini yapamiyorsan usturuplu bir sekilde salla gitsin.

kızlarda biraz daha rahatım. sevgilim veya o evreye gelmiş biriyse benden romantiği benden konuşkanı yoktur. ama hani arkadaşlar arasında böyle bişey var. ortamcıl gençlerle takılırım ama işte suskunum genelde aralarında. tavsiyelerin için sağol deniyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Bol bol kitap oku.Araştır kendini bilgi yönünden zenginleştir.

Işık seninle olsun.

teşekkür ederim :) kelimelerimde düzensiz zaten kelime dağarcığım az
  • O kotu iste sacma da olsa duzgun cumle kurmak cok onemli.Ki bu sallama kismi aklina yattiysa cumlelere ekstra ozen gostermen lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcarzer44 kullanıcısına yanıt
    tavsiyelerini deniyicem. olmadı psikoloğa giderim artık yaş ilerleyince sorun oluşturuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol bol kitap oku
    Genelkültürünü geliştir
    Vücudunu geliştir
    Sonra facebook sohbetten birileriyle sohbet et
    Özgüvenin artsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.