Şimdi Ara

işte o savunduğunuz metin akpınar ın gerçek yüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yapımcı Murat Yıldırım, Metin Akpınar’ı anlattı: Siz bilmezsiniz onun gerçek yüzünü
    https://www.sabah.com.tr/magazin/2018/12/26/siz-bilmezsiniz-onun-gercek-yuzunu

işte o savunduğunuz metin akpınar ın gerçek yüzü

Yapımcı Murat Yıldırım, Metin Akpınar’ı anlattı: Siz bilmezsiniz onun gerçek yüzünü
    Yapımcı Murat Yıldırım, 2012 yılında Metin Akpınar-Zeki Alasya ikilisini 20 yıl sonra tekrar sahneye çıkarmak için Devekuşu Kabare projesini hayata geçirmek istedi. Yıldırım, o dönem iş yaptığı Metin Akpınar’la yaşadıklarını ve sahibi olduğu On Yapım adlı şirketin nasıl battığını anlattı
    Giriş Tarihi: 26.12.2018
    ALAVERE DALAVERE
    Yapımcı ve organizatör Murat Yıldırım, Metin Akpınar'la 2012 yılında efsanevi Devekuşu Kabare'yi yeniden sahnelemek için çalıştıklarını söyledi. Yıldırım, o dönem Akpınar'ın alavere dalavereleri nedeniyle sıkıntılı dönemler yaşadığını belirtti.

SÖZDE ATATÜRKÇÜ
    Yapımcı Yıldırım, Akpınar'ın sözde Atatürkçü olduğunu, en yakın dostu Zeki Alasya'nın bile arkasından iş çevirdiğini ve nihayetinde de kendisini dolandırarak iflasa süreklediğini iddia etti. İşte Yıldırım'dan Akpınar'a yönelik şok sözler...

1- 'KİMSE TRİBÜNE OYNAMASIN! ATATÜRK'ÜN MANEVİ KIZI ÜLKÜ ADATEPE'NİN ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR PROJESİ İÇİN AKPINAR'IN KAPISINI ÇALDIK. "BEN YER ALMAM" DEDİ. ÜLKÜ HANIM ÇOK ÜZÜLDÜ'

2- 'ORTAĞININ ARKASINDAN İŞ ÇEVİRDİ. "BANA EKSTRADAN 20 BİN LİRA VERİN, ZEKİ ALASYA'NIN HABERİ OLMASIN" DEDİ'

3- 'METİN AKPINAR BENİ DOLANDIRDI. ONA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'

Murat Yıldırım, "Yapacağımız proje öncesi, Metin Akpınar'ın söylediği 'Zeki'den habersiz bana 20 bin lira ver' sözünü unutamıyorum. Keşke o dönem Zeki Alasya'ya bunu söyleseydim de ortağının nasıl biri olduğunu o da bilseydi" dedi.

• Zeki Alasya şu an yaşıyor olsaydı bu karalamaya karşı çıkardı. Zaten her karalamada mutlaka böyle birşey yapılıyor. Ya öldükten sonra karalayabiliyorlar ya da hayatta olmayan birini karıştırıp bunu denemeye çalışıyorlar.

Neden yalan bu konu? Çünkü hiçbir yapımcı bunu söylemek için 2018in sonunu beklemez. Gerçek olsaydı bunu Zeki Alasya ölmeden önce açıklardı zaten.

Gerçek olsa bile Zeki Alasya - Metin Akpınar arasındaki bir konu olabilir bunlar. İnsanların kişisel sorunlarını anlatarak halkın sorunlarını örtemezsiniz. Zeki Alasya hayatta olsa o da tutuklanmıştı eminim %100.

Bir de utanmadan "sözde Atatürkçü" diyor. Sanki Atatürk'e hakaret edenler hapisteymiş gibi. Dışarda serbestler:
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ataturke-hakaret-eden-polis-adayi-serbest-birakildi-2778532/
    https://www.egehaber.com/gundem/ataturk-e-hakaret-eden-o-kadin-serbest-birakildi-h251672.html
    https://www.haberturk.com/ataturk-e-hakaret-davasinda-tahliye-2221885
  • Kendisi Fetö üyesiymiş ya la...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. kisilerden duydugunuza hemen inananmayin . ben konuyu acani tsniyorum soyledir boyledir desem inanacak misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'tan onaylı mı? Ona göre inanalım.
  • Reis talimat yollamış demekki havuza
  • Ülkü Adatepe kim ya?Atatürk'ün manevi kızıymış.Bana ne?Ne önemi var?Ne hikmeti var?Bir Sabiha Gökçen mi?Bir Afet İnan mı?Sanki önemli bir kişiymiş gibi anlatıyorlar şu kadını.

Kesin seni dolandırmıştır Murat Yıldırım denen ne idiği belirsiz adam.
  • Size bir soru sorayım.

10 puanlık uzman sorusu falan da değil.

Basit, az biraz zeka ile yanıtlanabilecek bir soru.

Siz iktidar partisinin bir mensubu olsanız, Gezen ve Akpınar’ın ve kimi benzerlerinin yaptığı eleştiri tarzından memnun mu olursunuz yoksa rahatsız mı?

Düşünsenize seçime gidiyorsunuz.

Son 6 aydır ekonomide işler çok da iyi gitmemiş.

Suriyeli göçmenlerden kaynaklanan sosyal sorunlar, geçmiş ekonomi politikalarından kaynaklanan ekonomik sorunlar var.

Kentlerde betonlaşma, trafik, işsizlik gibi mevzular konuşuluyor.

Kızacağınız bir medya, suçlayacağınız bir dış güç falan da yok ortalıkta.

Safları sıklaştırmanız, seçmeninizi bir ortak tehlike karşısında konsolide etmenizi sağlayacak bir tehdit de yok.

Sadece “reel” durum konuşulacak.

Tam bu sırada birisi imdadınıza yetişiyor.

Birkaç cümle ile karşınızda zayıf bir cephe açıyor.

Cephe bile sayılmaz.

Tahkim edilmemiş bir siperden atılmış bir maytap.

Hemen o sipere doğru bir saldırı düzenliyorsunuz.

Gücün orantısızlığı karşısında, oluşan tepki birdenbire sanki karşınızda güçlü bir cephe varmış izlenimi yaratıyor.

Ve “cepheleşme siyaseti” bir anda yeniden güç kazanıyor.

Bence seçime beş kala atılan bu maytaba AK Parti cenahı müteşekkirdir.

TÜSİAD’ın, muhalifimsi medyanın olmadığı ve hedefe konamadığı bir ortamda, atılmış bir can simididir o sözler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortak mı? Zeki-Metin limited şirketleri mi varmış (!)

zeki Alasya son 20 yıl beraber pek çalışmadı sadece güle güle'yi biliyorum( yapım yılı 2000)... propaganda da m.akpınar vardı akasya durağında zeki alasya

Herkes bir Atatürk projesinde oynamak zorunda mı? Can Dündar Atatürk filmi yaptı da çok mu iyi oldu?

• Adamın anlattıklarına bir şey diyemem de, Zeki Alasya eli açık biriymiş.Hatta bu yüzden kazandığı paraları değerlendirememiş falan...Metin Akpınar'ın, "Ben öyle değilim, (Zeki) etrafına yardım etmekten kendine bakamadı" gibi bir cümlesi vardı...Ticarete kafası basan biri, Kipa'nın kurucu ortaklarından!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 26 Aralık 2018; 11:35:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak Sabah mış.. AKP yalakası. Lağım medyası..
    Geçin bunları geçin..

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Size bir soru sorayım.

10 puanlık uzman sorusu falan da değil.

Basit, az biraz zeka ile yanıtlanabilecek bir soru.

Siz iktidar partisinin bir mensubu olsanız, Gezen ve Akpınar’ın ve kimi benzerlerinin yaptığı eleştiri tarzından memnun mu olursunuz yoksa rahatsız mı?

Düşünsenize seçime gidiyorsunuz.

Son 6 aydır ekonomide işler çok da iyi gitmemiş.

Suriyeli göçmenlerden kaynaklanan sosyal sorunlar, geçmiş ekonomi politikalarından kaynaklanan ekonomik sorunlar var.

Kentlerde betonlaşma, trafik, işsizlik gibi mevzular konuşuluyor.

Kızacağınız bir medya, suçlayacağınız bir dış güç falan da yok ortalıkta.

Safları sıklaştırmanız, seçmeninizi bir ortak tehlike karşısında konsolide etmenizi sağlayacak bir tehdit de yok.

Sadece “reel” durum konuşulacak.

Tam bu sırada birisi imdadınıza yetişiyor.

Birkaç cümle ile karşınızda zayıf bir cephe açıyor.

Cephe bile sayılmaz.

Tahkim edilmemiş bir siperden atılmış bir maytap.

Hemen o sipere doğru bir saldırı düzenliyorsunuz.

Gücün orantısızlığı karşısında, oluşan tepki birdenbire sanki karşınızda güçlü bir cephe varmış izlenimi yaratıyor.

Ve “cepheleşme siyaseti” bir anda yeniden güç kazanıyor.

Bence seçime beş kala atılan bu maytaba AK Parti cenahı müteşekkirdir.

TÜSİAD’ın, muhalifimsi medyanın olmadığı ve hedefe konamadığı bir ortamda, atılmış bir can simididir o sözler.
    Ben rahatsız oldum açıkçası. Çünkü iktidar son dönemde mağduru oynayamadı. Oynamak adına geziyi tekrar gündeme getirdiler, iş bankası hisselerini getirdiler, yine muhalefet kesimini ayağa kaldırmak adına birkaç olayı daha gündeme getirdiler bunları tam hatırlayamadım. Ama istedikleri gibi bir tepki ortamı oluşmadı mağdur olmak adına.

Tam bu zamanda her ne kadar söylenenler ile görünenler ayrı olsa bile bu iki isim imdada yetişti. Konuşmalar çarpıtılsa bile körü körüne savunanlar pek bu ikilinin söylediklerini dinlemediklerinden iktidar kesimi yine bir mağduriyet yarattı. Ortada tehdit, hakaret vs vs gibi durumlar mevcut değil ama durum oraya getirildi. Savcılık ile ilgili hiçbir konu yokken bu iki ismi adliyeye getirerek yine karşıt görüş, cepheleşme oluşturuldu.

Şuan gerçekten ciddi bir kaosa ihtiyaç var. Çünkü ekonomik sebepler başta olmak üzere iktidarın eli kolu bağlı. Dış mihraklarda sürekli terse işliyor. Suriye politikası, ABD politikası şuan karşıt olunamıyor, eee o zaman ülke içerisinden mağduriyet yaratmak lazım.

• Zeki Alasya şu an yaşıyor olsaydı bu karalamaya karşı çıkardı. Zaten her karalamada mutlaka böyle birşey yapılıyor. Ya öldükten sonra karalayabiliyorlar ya da hayatta olmayan birini karıştırıp bunu denemeye çalışıyorlar.

Neden yalan bu konu? Çünkü hiçbir yapımcı bunu söylemek için 2018in sonunu beklemez. Gerçek olsaydı bunu Zeki Alasya ölmeden önce açıklardı zaten.

Gerçek olsa bile Zeki Alasya - Metin Akpınar arasındaki bir konu olabilir bunlar. İnsanların kişisel sorunlarını anlatarak halkın sorunlarını örtemezsiniz. Zeki Alasya hayatta olsa o da tutuklanmıştı eminim %100.

Bir de utanmadan "sözde Atatürkçü" diyor. Sanki Atatürk'e hakaret edenler hapisteymiş gibi. Dışarda serbestler:
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ataturke-hakaret-eden-polis-adayi-serbest-birakildi-2778532/
    EGE HABER - Son Dakika Haberleri ve İzmir Haberler
    Atatürk'e hakaret eden o kadın serbest bırakıldı - Haberi
    https://www.egehaber.com/gundem/ataturk-e-hakaret-eden-o-kadin-serbest-birakildi-h251672.html

Habertürkwww.haberturk.com
    10 Kasım'da sosyal medyadan hakarette bulunmuştu
    https://www.haberturk.com/ataturk-e-hakaret-davasinda-tahliye-2221885

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 26 Aralık 2018; 13:25:3 >

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Zeki Alasya, Akpınar gibi sonradan muhalif değildi zaten...Hissettiklerini çat çat söylüyordu...

• tam da bu gercek yuzler akp ile sorunlari olunca akillarina geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Yılduırım da hemen kankamız oldu :)

Bir gazeteye böyle konuşulmaz. Bence ayıp. Metin Akpınar böyle konuşmazdı mesela. Bir zaman önce şeyh maturtiyi öğrenin diye anlatırdı, fikirlerine pek katılmam hatta bazen hiç katılmam ama en azından hitabeti biliyor.

Neyse bunlar gündem dışı ve önemsiz şeyler. Şimdi önemli olan vize sorununu temizlemek. Avrupa vizelerinin karşılıklı olması. Suriyeli'leri de aldık... Sonuç ve takvim nedir en azından bilgilendirilmeyi hak ediyoruz herhalde.
  • Artık bu aktrollerin gerçek sanatçılara karşı yürüttüğü çamur atma çırpınışları mide bulandırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.