Şimdi Ara

İŞTE BU FOTOĞRAF HERŞEYİ AÇIKLIYOR ( APO , AHMET TÜRK VE TALABANİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İŞTE BU FOTOĞRAF HERŞEYİ AÇIKLIYOR ( APO , AHMET TÜRK VE TALABANİ )

Bu fotoğraf herşeyi anlatıyor

Talabani'nin, "Bölgemizdeki PKK'lı teröristlere destek vermiyoruz" sözleri doğru mu? Peki, DTP'nin terörist başının talimatı ile kurulmadığı açıklamaları ne kadar inandırıcı? İşte size bir fotoğraf... DTP-PKK ve Talabani el ele.

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) terörist başının talimatı ile kurulduğu kamuoyu nezdinde yaygın bir kanaat.. DTP'lilerin bu iddiayı zaman zaman üstü kapalı inkar etmelerini ve Talabani'nin PKK'lı teröristlere destek vermediklerini yalanlayan bu fotoğrafta Talabani, terörist başı Abdullah Öcalan, Leyla Zana'nın eşi Mehdi Zana ve DTP Genel Başkanı Ahmet Türk el ele görülüyor.

Hukukçular, terörist başı ile DTP Genel başkanının el ele olan bu fotoğrafın DTP' nin kapatılması için en büyük delil olabileceğini ileri sürüyor..

HUKUKÇULAR NE DİYOR?

Türkiye şehit aileleri avukatı Av.Şevket Can Özbay, böyle bir birliktelik k görüntüsü sergileyen fotoğrafın DTP hakkında soruşturma açılmasında en önemli delil olabileceği görüşünü savundu. Avukat Erden Er ise böyle bir görüntü sergileyen bu fotoğrafın siyasi partiler kanununun 4.maddesine aykırılık teşkil ettiğini vurgulayarak, Ahmet Türk'ün bu fotoğrafın ne zaman ve ne amaçla çekildiğini açıklaması gerektiğini söyledi

PKK'nın sözcülerinden Abdurrahman Çadırcı küstahlıklarına bir yenisini daha ekleyerek, silahların bırakılabilmesi için Türk devletini bir barış planı sunmaya çağırdı.
    Terörist örgütün sözcüsü Çadırcı, Kürt Halk Önderi diye tanımladığı terörist başı Öcalan'ın da serbest bırakılmasını istedi. Kandil Dağı'nda Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan PKK sözcüsü Abdurrahman Çadırcı, “Türkiye'yi cesarete ve bu sorunu çözmek için bir barış planı sunmaya çağırıyorum” dedi.

İstanbul'da yapılacak Irak konferansı öncesi bu çağrıyı yapmalarına dikkat çeken eşkıya örgütü sözcüsü , “Böylece silah bırakabiliriz” mesajını verdi..Çadırcı, “Türk devletini, Kürtlerin haklarını, ulusal, kültürel, anadil ve siyasi hakları ile ifade özgürlüğü hakkını tanımaya çağırıyoruz” açıklamasında bulundu.

Abdullah Öcalan'ın bırakılmasını da isteyen Çadırcı, şunları dile getirdi; “Türkiye'yi ağır koşullar altında tutulan başkanımız Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmaya çağırıyoruz. Böylece, adım adım bir ilerleme kaydedebilir, sorunlarımıza çözüm bulabilir ve hiçbir zaman çözüm olmayan askeri güce başvurmayabiliriz”

• . (Nokta)
  • Açılıyor biliyoruz. Da ne oldu? Kim ne yaptı? Değişen ne?
  • bu adama soru önergesi vermek isterdim..Tek soracağım soru "Pkk nedir?" sorusu olacaktır.Eğer pkk terör örgütü demezse suç işlemiş olur.Kanıtlanmmış olur bu sayede...

Dün aponun yanındakiler bugün mecliste..DTP yi kapatırsan bir tane daha açılır.Önemli olan bu pkklıları doğruca tek kişilik hücrelere atmaktır.yada kaza kurşunu,trafik kazası filan

Bizim verdiğimiz vergiler bize mermi olarak geri dönüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 2 Kasım 2007; 23:05:18 >
  • Ahmet Türk denen adama 7000 ytl maaş bile veriyoruz ne hale düştük daha doğrusu bu kadar aciz hale nasıl düştük bilmiyorum valla.

Dipnot: Bu adama para versem soy ismini değiştirirmi acaba...
  • bunu koymana hiç gerk yoktu zaten bunun böyle oldugunu bilmeyen yoktur
    bence gereksiz insanları gereksiz mesajlara koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• işte talabanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhan08 -- 3 Kasım 2007; 0:40:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhan08

işte talabanii

tayyip talabaniden daha tehlikeli

• o talabani değil taliban
  • taliban talabaninin bi parçası kısaca
  • Hayatımda bu kadar iğrenç hayvanları tek bir karede hiç görmemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cey-Cey

Ahmet Türk denen adama 7000 ytl maaş bile veriyoruz ne hale düştük daha doğrusu bu kadar aciz hale nasıl düştük bilmiyorum valla.

Evet ya değiştirsin soyadını.O kelimeyi taşımaya layık birisi değil
  • quote:

Ahmet Türk denen adama 7000 ytl maaş bile veriyoruz ne hale düştük daha doğrusu bu kadar aciz hale nasıl düştük bilmiyorum valla.

merak ediyorumda gittigidiyorda ki ceycey misin?
  • bunlar kendi aralarında grupta yapıyolardır,demedi demeyin
  • bizi yönetenlere bakarmısın

hadi ben önceden biliyordum bu videoyu rte nin haber kanalları göstermiyor acaba

cevap soruda gizli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 3 Kasım 2007; 17:31:16 >
  • Bütün i.neler toplanmış toplanmış toplanmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

merak ediyorumda gittigidiyorda ki ceycey misin?

hayır değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.