Şimdi Ara

silinebilir. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutx

evet ücretsiz.
    Gişelerde üzümlü kek ile meyve suyu da vereceklermiş.

Alıntıları Göster
    Hocam tam bir dede esprisi oldu bu . Yola tepkili olduğunuzu sanıyorum. Bende tepkiliyim ve para vererek kullanmayı düşünmüyorum. Ancak elimizle para vermesek de aslında kesilen vergilerle bu yola hepimizden para gidiyor. Dolayısıyla ücretsiz ise denemek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün hakaretlerin ekran görüntüsünü aldım cimer üzerinden şikayet edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa -İzmir kaç acaba 50-60 sa denerim yok 100 falan sa benden uzak dursun klima açık 90-100 tl yakıyorum zaten
  • Miting alanına gidenlerin bir çoğu bu paraları verip kullanamaz ama gidip alkışlıyor. Yapılan şeyin kendileri ile hiç alakası yok.

• Bence bir süre bedava olmalıydı. Mesela 1-2 ay. İnsanlar bedel ödemeden farkı görmeli ve ona göre ücretli otobanı mı yoksa bedava olan devletin yolunu mu kullanması gerektiğini, aradaki farka değip değmeyeceğini görmeliydi. Pahalılık meselesi ise haklı ve yerinde bir şikayet fakat ucuz yada bedava olacak hali de yok, dünyanın pek çok ülkesinde şehirlerarası otobanlardan ücret alınıyor. İstanbul'daki Kuzey Marmara otoyolu da inanılmaz derecede pahalı, 20-30 km için 15 lira para ödedim.
  • Hirsizliktan baska bir sey degil. Yine cebini doldurdu.

• Sosyal Devlet budur ...

Sehir Vergisi nerede kaldi ...

Iran'a mudahele edilecek simdiden asiri konut sektoru neden destekleniyor? Turkiye'ye gocler olacak Iran lilar satilacak diye Konut Sektoru destekleniyor...

O yollar Iran Suriyeliler vs icin ...

Iran ile tekrardan acilan tren yolu da goc dalgasinda destekleyici bir tasima unsuru olacaktir...

Vatandas parasi eritilmek isteniyor ...
  • dallass kullanıcısına yanıt
    "Bu durumda ya hayalini kurduğun işe veda edersin yada bu işe sahip olup çok daha büyümek için bu krediyi çekersin... "

....ve yandaşlarını ihya eder, ihya ettiğin yandaşlarının parasını da vatandaşına ödetirsin.
  • Herkesin nasıl olsa uzun yolun da kısa yolun da ücreti aynı olacak deyip zaman için burayı seçeceğini bilenlerin bizden alabildikleri kadar para alma taktiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrunMonster -- 5 Ağustos 2019; 13:11:19 >
  • Ekşi sozlukten alintidir ...

bir yolcu otomobille istanbuldan izmire gidip 256 lirayı verse bile devletin cevinden 120 lira daha o şirkete para çıkacak. bunun sebebi anlaşmalarda olan osmangazi köprüsünün fiyatının net olarak vatandaşa yansıtılmaması. köprü için yapılan anlaşma günlük 40 bin araçtan 35 dolar artı kdv geçiş ücretidir. doları bugün 5,5 dan baz alırsak 40 dolar x 5,5 = 220 lira yapar. bu ücret çok olduğundan devlet geçiş ücreti 103 lira olsun, geri kalanını ben ödeyeyim bari geçiş sayısı artsın diyor. yani daha basitçe osmangazi köprüsünden bugün 40 bin araç geçse bile devlet 40 bin x 120 lira para daha şirkete öder ödüyor. *
    özet geç lan piç diyenlere,
    istanbuldan izmire şu anda tartışılan geçiş ücreti 256 lira değil. 375 lira. bir kişi istanbuldan izmire 256 lirayı göze alıp otobandan gitse bile devlet o şirkete 120 lira daha osmangazi köprüsü yüzünden para ödeyecek. bu anlaşma 25 yıl. kaldı 21 yıl. otobanın da geçiş garantisi 75 bin ancak garanti ücreti nasıl, nerden nereye geçerli bilmiyorum.

• O parayı vereceğine uzun yoldan gidersin, yol üstünde de ziyafet çekersin.

• O parayla yurtdışına git gel yaparsın daha iyi.
  • Git gel 512tl. Düşünsenize amerikada avrupada böyle fiyatlı bir yol yapmaya kalksalar (512$ veya 512€) hükümetler düşer. Herkes istifa eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: termomuk

"Bu durumda ya hayalini kurduğun işe veda edersin yada bu işe sahip olup çok daha büyümek için bu krediyi çekersin... "

....ve yandaşlarını ihya eder, ihya ettiğin yandaşlarının parasını da vatandaşına ödetirsin.
    Yani yapılan tüm bu devasa projeler sadece yandaşa para yedirtilmek için yapıldı öylemi

Vay arkadaş bakış açısına bak
    Hep merak ederim
    Bu ülke, tüm bu negatif bakış açısına ve saçma sapan düşüncelere rağmen hala nasıl ayakta duruyor ve inadına gelişiyor.

• Oy verenlerin et alamayıp izmir otoyolunun asfaltını yemeleri dileklerimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Yani yapılan tüm bu devasa projeler sadece yandaşa para yedirtilmek için yapıldı öylemi

Vay arkadaş bakış açısına bak
    Hep merak ederim
    Bu ülke, tüm bu negatif bakış açısına ve saçma sapan düşüncelere rağmen hala nasıl ayakta duruyor ve inadına gelişiyor.

Alıntıları Göster
    gelişme anlayışınız birkaç kat fazla dikilen binalar ve teker çevirmenin soygun olduğu yollar olduğu sürece merak etmeye devam edersiniz. iyi uykular

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

pahalı diyorum kardeşim zaten ucuz mu demişim ? özel sektör yapınca pahalı bu 2+ 2 daha 4

benim yolu falan savunduğum yok ama sizin gibi kör değilim. ne çok mevzu çıkardınız ya sanki eski yol kapandı. git kardeşim eski yoluna
    ben senede 1 kullanacağım için yeni yoldan gideceğim

Alıntıları Göster
    Asıl sen körsün la. Ne çıkarın var AKP den böyle körü körüne savunuyorsun ? Söyle bilelim bizde.

Bu otobanın fiyatı aşırı pahalı. Özel sektör devlet garantili yol yapmış. Banane diyor geçselerde alacağım o parayı geçmeselerde. Ama sizin zihniyet halkı yolmak için olduğu için vergileri ile bunları göremiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 5 Ağustos 2019; 13:46:29 >

• Batı,Türkiyedeki yüzde 5 dışında kimseye mutluluk ve refah getirmedi.
    Borç,harç sarmalinda ayni yerde debelenip durulan hayatlar yaşadık.
    Bati kendi adamlarini bizim hakkimizi yiyerek bir yerlere getirip onların çocuklarinin yol almasini sağladı.

ONUN İÇİN YENİDEN ASYA ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 5 Ağustos 2019; 14:4:32 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.