Şimdi Ara

silinebilir. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ş.Urfa-Mersin arası 440km otoyol 18.5 lira, 404km İstanbul-İzmir arası otoyol

256 lira , başka sorum yok hakim bey,
  • Fiyat konusunda eleştirenleri anlarım, eyvallah.

Ama bazıları şunu kafasına soksun.

Kılıçdaroğlu ve avanesinin heykel açılışlarını çılgınca alkışlayıp tek kelime etmeyenler gelip burada devasa projelerde ahkam kesmesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Biraz tarih oku, kitap okuda o beynini geliştir. O zaman o tüp kuyruklarının yağ kuyruklarının sebebini öğrenirsin. Eben dedende sana anlatmamış belliki. Aynı rengin lacivertisiniz sonuçta.
  • Memur zihniyetli para vermeden lüks ve hizmet bekleyenler artık büyuyun ,anna babanizin orta sinif zihniyetinden kurtulun.

Dünyanin romantik bir yer olmadığıni yediğiniz kaxiklara rağmen hala öğrenemediniz mi?

Devletin bütun istanbul ege arası zenginlerin parasini hortumlayacak bu projesini ayakta alkişliyorum.

Parası olmayandan kimse zorla para almuyor benim gibi surekli foçaya gidenler bedava duble yollari kullanabilir.

Saçma sapan argumanlarla zirlamayi kesin.

Istanbul çeşme bodrum arasi mekik dokuyacak ozalin zengin çocuklari şikayet etmezken bir gün kullanmayacak siz orta siniflara ne oluyor?

He sen kullaniyorsan demekki hali yerinde bir orta sinif memursun demektir o zamanda seve seve bu parayi rahatin için vereceksin.

Bizim vergilerimizle yapiliyor yas diye saçma sapan argümanlarla çocukça ağlamayi kesin ozalin veletleri...

Yillarca desteklediginiz liberal,kapitalist düzene hoş geldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 5 Ağustos 2019; 14:8:13 >

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Evet devasa milleti sömürme projesi. Allahım sen bunlara akıl fikir ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBaba

Ş.Urfa-Mersin arası 440km otoyol 18.5 lira, 404km İstanbul-İzmir arası otoyol

256 lira , başka sorum yok hakim bey,
    AYDIN-İZMİR 5 TL

ama anlamaz bunlar kardeş.
  • Dunyanın hiç bir yerinde bizimki gibi orta sınıf düşmanlığı yoktur her halde.

Devletleri orta sınıf kalkındırır, onlar üretir, onlar çalışır , şehirler bile orta sınıf çiftçilerin üretimiyle doyar. Küçük çiftçi anca kendi karnini doyurur. Aklı olan devlet orta sınıfı genişletmeye, orta sınıfın hayatinı kolaylaştırmaya çalışır.

Bi bizim gibi yerlerde var bu

• Yol yabıdı emme benana..

• Amerika parayi kesmese ,ekonomi bozulmasa hepiniz bu otobanlara sesinizi çikarmayacak 6 ayda bir passat değiştirenlerin konularini mesaja bogucaktiniz burada , çikarci akillilar sizi.Aynen yunan halki gibi yerken yaşasin amerika batarken gelsin kurtarsin çipras sosyalizm.

Yok ya siz ne akillisiniz oyle?

Yillarca rüzgârı ektiniz simdi firtaniyi biçin.

Dua edinde asya sizi alsin birde hala burunlarindan kil aldirmiyor borclu veletler asya kim diye..

Ben asyanin yetinde olsam bu çikarci simariklara çoktan çekmistimde neyse...
  • Bu otoyolların nasıl bir yağlı kalın bir kazık olduğunu Uğur Gürses, zeka özürlülerin

anlayacağı bir şekilde anlatmış,
    Yeni Çağ Gazetesi
    Uğur Gürses: "Gelecek kuşakları borç altına sokuyorlar"
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ugur-gurses-gelecek-kusaklari-borc-altina-sokuyorlar-244507h.htm

• bayramda izmire gidicem kara kara düşünüyorum
    mis gibi otobanımız hizmetimize açılmış diyerek kullanamıyorum..
    Feribot fiyatlarını araştırıyorum..

Biz kullanamadıktan sonra ne anlamı kaldı o paraya 5 kişilik ailemle İzmire gidiyorum ben (yakıt masrafı)
  • ordan normal vatandas gecemez net! 256 lira nedir arkadas ordan vatandas gececek arap seyhi degil. boyle bir fiyat koyup sonra biz yol yaptik kopru yaptik diye ovunemezsin ovunursen vatandasla dalga gecmektir.
    o yola ben sahsen en fazla 50 lira cikaririm ustunu veremem vermem yoksa o yol boyunca o verdigim parayi hazmedemem onu dusunmekten kaza yaparim. kime yapildiysa hayirlisi olsun vatandasin cebine hortumu sokmuslar bu paralar belliki birilerinin cebine giriyor.
  • Uğur Gürses Mahfi eğilmez memduh Bayraktar,YouTube blomberg ekonomistleri vb yıllarca bu liberal kapitalist düzeni destekleyip simdi millete sizlanmalari şaka gibi.

Adamlar 400 km 4 şerit gidiş geliş yol yapmış sana 5 tlyemi kullandiracak?

Bu yazlık sitelerinizde keyif yapıp 5 TL zam için ortalığı ayağa kaldırdığımız yönetim toplantılarına benzemez,devlet başar geçer,ortalığı velveleye vermenizi takmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 km yolda maksimum 25 lt mazot yakarsın 170-180 TL. Mazottan çok geçiş ücreti

• acaba yol kenarlarinda ucretsiz acik bufe atistirmalik falan veriyolar mi oyle bi hizmet varsa arabada 5 kisi varsa ozaman ucret kabul edilebilir bence.
  • Yazıldı mı bilmiyorum ama, İstanbul İzmir arası hangi hesaba göre 3.5 saat. Navigasyon en az 5 saat gösteriyor o da eskihisardan açarsam. Hangi güzergah 3.5 saat sürüyor bilen varsa aydınlatsın lutfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

450 km yolda maksimum 25 lt mazot yakarsın 170-180 TL. Mazottan çok geçiş ücreti
    Zaten hesapları da bu yönde yapıyorlar. 180 yaksa araç 250 versin daha hızlı daha rahat daha çbuk gitsin kafasında. Gidiş geliş 360 tl yerine 500 tl versin daha rahat olsun. Mantık doğru mu derseniz de değil tabi ki. Ben burada vatandaşa bir kolaylık görmüyorum, daha çok cebinden para alma yolu görüyorum. Hepsi bir yana verdiğimiz vergi ne halta yaradı? Hani yol su elektrik olarak dönecekti?

Düşünsenize, yakıt ve bu tarz ulaşım giderleri düşük olsa insanlar ne kadar rahat olur. Yoldan illaki para alınmalı, bakımı vs var bunun ama toplanan para resmen devletin kasasına giren ek gelir kapısı ben ce. Onlar kendilerine de oradan pay alıyorlardır. Bilmediğimiz tonla bilgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 5 Ağustos 2019; 15:2:46 >

• Saçmalamayın yahu benim param ile yapılıyor sizin paralarla heykel yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasını pulunu geçtim de nasıl 3.5 saatte gidilecek ? Yeni otobanın karacabey'e kadar olan kısmı bile 2-2.5 saatte gidiliyor. Geri kalan yolun 1 saatte gidilmesinin imkanı yok.

bari yalan söylenmesin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.