Şimdi Ara

silinebilir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 68 dolar neden sikayet gibi konu açıyorsunuz ki ? Jetimi yenilememiş olsam kullanırdım çok ucuz bence. Hatta konu sıcak fırsata taşınmalı

(ironi içerir)
  • o yolu asla kullanmam. çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Otoyolu kullansınlar diye kasıtlı olarak diğer yollarda yavaşlatma yapmazlarsa bir şey bilmiyorum.
    yaparlar
  • Parasına takılmıyorum da kuş uçuşu izmir-istanbul arası 326 km... Zamanında 8 saatte gidilen yerle şimdi 3,5 saat olduğu iddia edilen yer aynı yer mi? Neden yalan söylüyorlar, insanları kandırıyorlar?

silinebilir.

Yeni Yol...
    silinebilir.

Bu yolu nasıl 3,5 saatte gideceksiniz arkadaş?

Parasına takılmıyorum derken o farklı bir konu... Gitsek de gitmesek de o para bizden çıkacak her türlü... Araç garantisi de var para garantisi de var... Dese ki devlet ben sana yılda bu geçişlerden 1.000.000 TL alacaksın dese, baktı az araç geçti fiyatı düşürür sürümden 1.000.000 TL toplar... Hem fiyatı düşüremiyor hem de geçmeyen aracın parasını ödüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 5 Ağustos 2019; 10:6:47 >

• bunu hizmet diye önümüze sunuyorlar biz de yiyoruz.
  • En azından açtığın konuyu düzenle. Köprü masrafı içinde 256tl. 250tl'lik yakıt masrafı olsa 450kmlik yol için aşağı yukarı 500tl gidiş masrafı var. 3.5 saatte gidiyorsun. Uçakla 4 kişi İzmire gitmek istesen 350x4 den 1400tl ödersin. Bileti aldığın zamandan 2.5 saat önce yola çıkmam gerekse, uçuş ve bavulunu alman da 1.5 saat sürse 4 saatlik bir yolculuk var. Yani süre olarak da kafa kafaya denilebilir. 4 kişi bir araca bindiğinde ise 500tl ile işin içinden çıkabiliyorsun. Evet fiyatlar yüksek ancak işin bir de bu yönü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemezukcular toplanmış yine. Bunlar zamanında 2.köpruyede gerek yok diyenlerin torunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 5 Ağustos 2019; 10:22:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- istanbul'da ev ile havalimanı arası mesafeyi ışınlanarak mı geçtin? +2 saat ilave edelim en az.
    2- izmir'de havalimanı ile ev arası mesafeyi ışınlanarak mı geçtin? +1 saat ilave edelim.
    3- uçak bileti fiyatı değişkendir. sezonda yükselir. son saniye alırsan 400-500 tl civarıdır. araba ile ulaşım maliyeti standarttır.
    4- istediğin her tarih için, her saat için uçak bileti bulabilme garantin yok.
    5- aile olarak araba ile gidilecekse, kişi başı maliyet azalır. maliye, arabadaki kişi sayısına bölünür.
    6- hesaplamalar'da izmir çıkışı ile osmangazi köprüsü arası mesafe alındı. bu mesafe 420 km'dir. 120 km/h hız ile seyrederseniz (420/120) üç buçuk saatte ulaşırsınız. fakat tekrarlıyorum, üç buçuk saatte osmangazi köprüsüne ulaşırsınız.
    7- araba ile devlet yolundan (d565-d200-d575-d130-d100 istikameti) ücretsiz olarak gidebilirsiniz. yol yaklaşık 100 km yani yaklaşık 1 saat uzar.

yani; kime göre, neye göre? geniş bakalım, teknik düşünelim.

• Fiyatı düzeltin lütfen. 256 liranın içine Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enflasyon da %16 ya düştü...
    Maşallah akıyor

2023te kesin dünya lideriyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ağustos 2019; 10:43:34 >
  • Dün akşam açıldı denen yola gireyim dedim gişelerden tüm araçlarla beraber geri çevrildim sebep yer yer göçmeler meydana gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 5 Ağustos 2019; 10:53:2 >
  • En başından beri bu böyle idi ama bir şeylerin anlaşılması için insanların mutlaka bizzat yaşamaları gerekiyor.
  • 256 lira otoban mi olur.
    Yazıklar olsun.

Uçakla giderim. Lakin Çarşamba günü öyle yapacağım.
    150 ye aldım.

• Evimden Izmir merkez 450 km. Köprü ve otoyol ücreti ile tek yön 256tl ücret ödeyeceğim. Bu yolda yakacağım benzin ort 6 lt den en fazla200tl benzin yakarım, dizel ve lpg li araçlarda ort 120 tl yakar. Yapılan yatırıma karşı değiliz ama bu fahiş fiyatlara karşıyız. Bu yolun maliyeti 100 tl olsa kimse eski yola bulaşmaz. Verilen geçiş garantileride gerçekleşme noktasına gelir.

silinebilir.

• Yazık 72 yılında o yoklukta kendi imkanları ile boğazköprüsünğ ve yollar yapan ülke ne hale geldi birde kendileri yapmış gibi övünüyorlar

• arkadaşlar şimdi otoyolu sonuna kadar kullandık 256.3 lira mı? yoksa 256.3 + 103 = 359.3 lira mı?
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt
    256.3 tl

• Benim vergimle yol yapacağına, kendine saray yaptır, yolu da yandaş müteahhite

paralı yaptır, vatandaşı da kucağına ver, güzel iş böyle giderse
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.