Şimdi Ara

silinebilir. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

İnsan psikolojisi ne değişik birşey adamı yerin dibine sokacak şekilde cevapladım resmen tokadı yapıştırdım verdiği cevaba bak
    Olm ne içiyon la sen

Alıntıları Göster
    ne alakası var, sen 2 kere ödemiş oluyorsun işte. hem senin geçmen, benim geçmemem neyi değiştirecek burda, hepimizin cebinden çıkmıyor mu para bir şekilde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VincentCorleone kullanıcısına yanıt
    toplam fiyat osmangazi kopru dahil izmire kadar olan fiyat ha birde şunu hatırlatayım bu fiyat 1.sınıf araçlar için 5.sınıf yani tırlar 800 küsur yuhhh bu ne
  • Mümkün olduğunca vergisiz yasamaya çalışan biri olarak şunu söyleyeyim: sıkmayın canınızı be ya, çalışır ödersiniz. hahahaha

Şaka bir yana, çok sinir bozucu bu "mega" projeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 dediğimiz 4 saati rahat bulur onun yerine körfezi bile dolanırım, 5 buçuk saatte giderim yine vermem o parayı. Bir gidiş parası git gel mazot parası zaten.
    O yolu kullanmak ekonomik olarak Mantıksız.

• ya onu fiyatını koyarken insan şundan utanır asgari ücretlinin maaşının yüzde onundan fazlası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bora35 kullanıcısına yanıt
    Onu da biz ödeyeceğiz. Şimdi tırlara bu yolu zorunlu tutacaklar, tırlar bu parayı nakliye ücretlerine ekleyecek. Artan nakliye ücretleri taşınan ürünlerin fiyatlarına yansıyacak. Yani yine bizim cebimizden çıkacak.
  • İzmir Aydın otoyolunu kullandım birkaç gün önce. 100km.'si 5TL.
    Yeni otoyol vatandaşın ödeyebileceği gibi makul rakamlar değil. Çok çok pahalı, daha doğrusu vatandaşın alım gücü kalmadı! Ver mehteri...

• Otoyollarda yabancı plakalardan alsalar da yerli plakalardan sembolik 3-5 TL alsalar.
    Dünya para verince insan yeni otoyola köprüye sevinemiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

firmada bedavaya yol yaptı zaten. lise mezunu ön büro mubasebeden anlayan adam bu yolun ne kadara mal olacağını hesaplar

ben geçen hafta geçtim seneyede geçerim. sen de git tıngır mımgır yolda

Alıntıları Göster
    Neyle geçtin, otobüsle mi?

Ağzının kokusu buraya geliyor, önce karnını doyurmalısın

• otobüsle çok tutuyorsa jet kiralayın
  • Benim arkadaşta aynı hesabı yapmıştı buna daha yakıt parasını ilave ediyorsun sonra bakıyorsun ki uçak bileti den daha pahalıya Doblo ile yolculuk yapıyorsun

Olsun reis kulağımın arkasını bile zikti ama reis müslüman namaz kılıyor oruç tutuyor sanki reisden başka müslüman yok bu ülkede ve sanki müslüman olmayan ülke yönetemiyor yarın ateist adam olsun gidip ona oy vericem bu İslamcılardan yıllarca ne çektik

• hala yolu ozel sektor yaptirdi diyen var,yolu ozel sektor yaptirmadi kardesim.adamlar devlet tarafindan garantili olarak bankanin birinden kredi cektiler,kisaca adam odemese bile bizim devlet oduycek.Adamlarin cebinden bes kurus cikmadi,cikanda bizim devlet bankalarinin cebinden yani senden benden cikti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

yanlış hesaplamışsın toplam 256 tl. avrasyayı saymaya gerek yok herkesin işine yaramıyor

tutar pahalı kabul ama vergilerinle olmadı. yap işlet devret yöntemiyle oldu

ÖNCE BİRAZ ARAŞTIRALIM SONRA KONU AÇALIM
    Yazık...
    Sana değil yanlış anlama..
    Bize..

• Bla Bla Bla

• silinebilir.
  • 2023 de esameleri okunmayacağını bildikleri için koparabildiğimiz kadar koparalım kafasındalar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.