Şimdi Ara

silinebilir. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otoyoldan,köprüden geçsekte geçmesekte devlet zaten ödemesini yapıyor ya.
    Yollar bedava olsun,bari vatandaş fayalansın.Devlet parasını ödesin yine.
    Böyle boşuna yollar da boş boş duruyor,kullanılmıyor.

Orijinalden alıntı: x2yk

Dostum tabiki ben ya da bu ülke bu nüfusu 40 milyona tabiki düşüremez düşürmesi için katliam yapması lazım suya zehir katıp şehir şehir öldürmesi lazım ki anca 40 milyona düşsün, o yüzden bunu yapamayacağımızı bildiğimiz için üretim kaynağı arttırmak isteyeceğiz, ama nasıl olacak söylesene bana akp den önce bu ülke 70 yıl da çok mu yüksekti çok mu refaha sahipti yooo eee akp geldi o da beceremedi demek ki bunun çözümü partilerin onun bunun gelmesi ile olmuyor nasıl olacak bu olay milletin bilinçlenmesi ile eğitimine eğitim katması ile kendini geliştirmesi ile önündeki interneti ona buna hakaret etme ile değil seçilmişleri şöyle yaptı böyle yaptı ile değil o interneti adam gibi araştıracak adam gibi ben ne yapabilirim diye diye işin ucundan tuta tuta millet olarak aynı şekil organize olarak bu ülke kalkınır, yabancı ülkeler bu işi böyle çözmüş öyle başarılı bir lider eline asasını alıp şak diye Almanya 'yı arşa çıkarmamış ya da mucize bir insanoğlu gelip ülkeye sihirbazlık yaparak olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden de millet olarak birlik olarak birbirimizi yemeyi bir kenara bakarak ne yapabiliriz diyerek güçleneceğiz aksi hal de benim gibi saçma teoriler ile dediklerim olma ihtimali var. Sandıkta anca ahmet gider adı değişir mehmet gelir ama gelen kişi Türk olduğu için bütün kafalar aynı olduğu için değişen bir şey olmaz çünkü değişmesi gereken sistem ve değişmesi gereken biz toplum olarak Türk milleti.

Alıntıları Göster
    Tamam dediklerine katılıyorum ekleme yapıcam, Hocam ülkeler nasıl yönetiliyor? Bizler seçtiğimiz kişileri bizi temsil etsin, ülkeyi yönetsin ileri götürsün diye doğru mu? Doğru ise; bunu başaramamıs yöneticilerin (hükümet) bir an evvel oturdukları koltuğu bir başkasına bırakmaları gerekir ki biz de ne yapılmamıs neler yapılabilir bunu görürüz.Şimdi yukarda yazdıklarının cevabı, Eğitim hocam, eğitim sistemi ile hiç bu kadar oynanmamıstı son zamanlarda. Almanya bi anda yükselmedi çünkü sanayi devrimini tamamladı, çok çalışkan toplum gene Japonların olduğu gibi, eğitim disiplin ahlak bunların hepsi birleşince de yükseldi bu adamlar. Biz de ahlaksız diz boyu ve bu kanıksandı artık. Şİmdi adam seçilmiş iptal ettiler, sebep? saçma sapan gerekçelerdi, sonucu gördük hepimiz. Siz eğer eğitimi ahlağı ön planda tutup disiplinli çalışırsanız hiç bir organ eksik çalışmaz kimsenin tek elinde olmaz. Kararları 1 kişi vermez! Çok yapılı tabi bu konular, sadece çölde kum bu değindiğim olay.

• İnşallah, İstanbullular bayramda yeni yolu kullanırlar. Parasına bakmadan...

Ben de eski yoldan giderim , Bursa-Akhisar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim param çok vaktim az mecburen tercih edilecek gibi duruyor. Kahvemi de alıp kendim yapıyorum daha pahalıya geliyor emin ol ve kendimi de bir şey sanmıyorum hemen ötekileştirmeyin starbucks diye tutturmuşsunuz :)
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    İnsallah eski yolda radar olur adim bası da kurallara uymayı öğrenir Bursalılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hatta emniyet şeritlerine birer ekip otosu koysalar da 34 plakalı bazı araçların canını yaksalar.

İki yıl önce binlerce araç Balıkesir-Susurluk arasında beklerken, bu yamyamlara yol vermediğim için, tartışma yaşadım.

Tüm polis araçları, Festiva Outlet'in orada toplanmış, sohbetteydiler.

Burada açtığım konuda , beni suçlayanlar oldu.
    " Adamın vakti kıymetli. Cezayı göze almış. Sen ne hakla karışırsın!" diye.

Hırsızları savundular.

Ama büyük ihtimal, zamanla eski yoldan gitmeyi zorlaştıracaktır hükümet. Her koy çıkışına trafik ışığı falan koymak gibi , tedbirlerle.

Orijinalden alıntı: en1gma

Oooo ilk müşteriler damlamış hahahahh
    Diğer konuda yukardan aşaya sallıyordu zuhahaha

Alıntıları Göster
    Yooo alakası yok...
    Youtube de kullanan ve süre-fiyat tespiti yapan birinin videosunda vardı.
    Oksijen diye tesisler yapıyorlar da hiçbiri açılmamış kerbela gibi diyor videoyu çeken...
    Otobana girmeden tedarikli gidin , yakıt yiyecek içecek yerleri daha hazır değil demişti...

Kullanan yağlı müşteri varsa yazsın da biz öğrenelim diye sordum...
    Aslında sana sormamız lazım , hele bi anlat nerelere dinlenme tesisi yaptınız , kaç tanesi aktif durumda, kaç tanesinde çalışma devam ediyor , ne zaman bitirip kullanıma açacaksınız....

En net cevabı senden alabiliriz nasıl olsa.... Şu sizin Oksijenler hakkında bi bilgi ver bize....

• quote:

Orijinalden alıntı: ReallyWeNeed

Bu mesaj silindi.
    Hocam

Kasım ayına bilet bakıyorsun , kim öleee kim kalaaaa...

Sen bi baksana hadi bayram da fiyatlar yüksek olur , genel bir karşılaştırma olmaz da
    Bayram sonrasını hesap et , misal 19 Ağustos için bilet kaç para ona göre hesap et...

Bi de yeni yol uçak biletine göre pahalı da , eski yol uçak biletine göre ucuz mu ???

Uçak daha ucuz diyen de algı yönetimi yapıyor bi anlamda.... Uçak ucuz da bir ya da iki kişi olarak bakarsan ucuz ya da başabaş...

19 Ağustos için THY Sabiha Gökçen sabah 06: 15 uçağı 180 TL kişi başı bilet...

Ama 3-4 kişilik bir aile olarak düşünürsen uçak ucuz felan değil...

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Hocam

Kasım ayına bilet bakıyorsun , kim öleee kim kalaaaa...

Sen bi baksana hadi bayram da fiyatlar yüksek olur , genel bir karşılaştırma olmaz da
    Bayram sonrasını hesap et , misal 19 Ağustos için bilet kaç para ona göre hesap et...

Bi de yeni yol uçak biletine göre pahalı da , eski yol uçak biletine göre ucuz mu ???

Uçak daha ucuz diyen de algı yönetimi yapıyor bi anlamda.... Uçak ucuz da bir ya da iki kişi olarak bakarsan ucuz ya da başabaş...

19 Ağustos için THY Sabiha Gökçen sabah 06: 15 uçağı 180 TL kişi başı bilet...

Ama 3-4 kişilik bir aile olarak düşünürsen uçak ucuz felan değil...

Alıntıları Göster
    Yazin ucaklar ve otobusler bir tik pahalidir.

Kasim sembolik olarak resim koydum , istersen eylul ekim kasim aralik istedigin aya bak 105 lira - 130 lira arasi degisir yani kasima ozel bir durum degil.

https://forum.donanimhaber.com/istanbul-izmir-otoyolu-deneyimim-4-kis-300-lira-ucak-1278--139487937

Bu konuda tum aylari resmini koydugum yoruma bakabilirsin.

2 kisilik yolculukta arac yolculugunun daha ucuz olmasi icin aracin su ile calismis olmasi lazim . Ucakla 2 kisi gidis gelis 400 lira yapiyor . Araba ile sadece mazot ve benzin o kadar eder. Kopru otoyol yolda yemek bogaz gecis ucretini vs dahil edince nasil ucuz olabilir ? Aciklayin bilelim hocam.

4 kisilik ailede bile ucak yolculugu eger kafa kafaya geliyorsa arac yolculugundan . Ucak ile gitmek daha hizli ve konforlu bir cok aile ucagi tercih eder bu durumda

Ek olarak bankalarin ucus mili biriktiren kredi kartlarini alarak yilda kullaniminiza bagli olarak bircok ucusu bedavaya getirebilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReallyWeNeed -- 9 Ağustos 2019; 23:38:16 >

• Haydii çevir kazı yandı ahahahahah

Şimdi DH adminleri anca mesajları temizlemişler, bravo..

Türk polisinden sonra Yurdumun en gereksiz meslek grubu DH adminliği..
  • İspanyada otoyollar yap işlet devret ile yapılmış. Gittiğim en pahalısı barcelona-valencia arası 26 euroydu. Figueres- barcelona ise 10 euro. En önemli nokta ise. İşletme süreleri , max on sene oluyor. Süresi dolanı hükümet ücretsiz yol olarak hizmete sunuyor. Bizdeki gibi 20 sene hiç duymadım. Bizdeki geçiş ücretinin dövizle hesaplanması ise evlere şenlik....

Orijinalden alıntı: aydayd

İspanyada otoyollar yap işlet devret ile yapılmış. Gittiğim en pahalısı barcelona-valencia arası 26 euroydu. Figueres- barcelona ise 10 euro. En önemli nokta ise. İşletme süreleri , max on sene oluyor. Süresi dolanı hükümet ücretsiz yol olarak hizmete sunuyor. Bizdeki gibi 20 sene hiç duymadım. Bizdeki geçiş ücretinin dövizle hesaplanması ise evlere şenlik....
    İhale süreci herkese açıktı,ucuza mal olacak birşey olsa ucuz teklif veren olur o yolu yapardı arkadaşım
    Bizde isteriz 20ye geçek 30a geçek ama bu memlekette olmuyor işte
    Onu geçtim ispanya euro kullanıyor paranın değeri bizimkinin 6kati
    İhaleyi sende tl ile yapacak firma olmayınca işler de ona göre pahalıya mal oluyor
    Bak ist havalimanı 23 milyon yolcu ağırlamış koca alman devleti berlin havalimanını bitiremiyor
    Devlet işin içine girince sorun çıkıyor,iş bitmiyor
    Bolu tünelinde ve nicelerinde ne rezillikler oldu gördük

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

İhale süreci herkese açıktı,ucuza mal olacak birşey olsa ucuz teklif veren olur o yolu yapardı arkadaşım
    Bizde isteriz 20ye geçek 30a geçek ama bu memlekette olmuyor işte
    Onu geçtim ispanya euro kullanıyor paranın değeri bizimkinin 6kati
    İhaleyi sende tl ile yapacak firma olmayınca işler de ona göre pahalıya mal oluyor
    Bak ist havalimanı 23 milyon yolcu ağırlamış koca alman devleti berlin havalimanını bitiremiyor
    Devlet işin içine girince sorun çıkıyor,iş bitmiyor
    Bolu tünelinde ve nicelerinde ne rezillikler oldu gördük

Alıntıları Göster
    Ucuza teklif veren de olsa bir şekilde aradan çıkartılıp o ihale yandaşın birine verilirdi. Zaten, AKP'den bu halkın yararına bir şey bekleyende hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Temennize katılırım.

Hatta emniyet şeritlerine birer ekip otosu koysalar da 34 plakalı bazı araçların canını yaksalar.

İki yıl önce binlerce araç Balıkesir-Susurluk arasında beklerken, bu yamyamlara yol vermediğim için, tartışma yaşadım.

Tüm polis araçları, Festiva Outlet'in orada toplanmış, sohbetteydiler.

Burada açtığım konuda , beni suçlayanlar oldu.
    " Adamın vakti kıymetli. Cezayı göze almış. Sen ne hakla karışırsın!" diye.

Hırsızları savundular.

Ama büyük ihtimal, zamanla eski yoldan gitmeyi zorlaştıracaktır hükümet. Her koy çıkışına trafik ışığı falan koymak gibi , tedbirlerle.
    Afedersiniz de gösterilen tepkilere çüşş diyesim geldi!..

Ne demek adamın vakti kıymetli?!?

Ben de o kuyruktaydım Akçay'dan Ankara'ya gidişimi yaklaşık 4 saat geciktirmişti; bebekli aileler, aracı hararet yapanlar, berbat bir vaziyetti, hele ki arızalı araçtaki bebekli ailelerin durumu.. Hiçbir iş bu ailelerden öncelikli olamaz.

• Tamam işte memlekette manzara buyken yolu devlet yapsın demek de saçmalık oluyor gardaşım yapamıyor işte

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.