Şimdi Ara

İstanbul İzmir Otoyolu Deneyimim 4 kiş 300 lira uçak 1278

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
14.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 kişi uçak bileti Pegasus ile 313*4 1278 TL

+Ulaşım(Taksi ücreti vs. var.)

LPG'li/Dizel giriş seviye ucuz,az yakan,güncel araç :

Egea uzun yolda 5.5 litre LPG 3.5-4 litre motorin yakıyor.

Mesafe 426 kilometre,4 şerit yol,viraj desen çok az 250+ km/h yapan BMW'ler görebilirsiniz.

Genellikle 100-110 ile sabit gittiniz,yol dümdüz.

100 kilometrede tüplü Egea'nın yaktığı 5 litre LPG,LPG'de 3.50 diyelim.

70-80 lira yakacak,hadi 100 lira yaksın.

256+100 = 356 lira.

4 kişi uçak = 1278 lira.

Tatile gidecen gezecen herkes arabayla gider en aşağı ailelerde 2 çocuklu.

Türk halkı için çok iyi olmuş,yapan firmadan da 2010'da ihaleyi yapanlardan da Allah Razı olsun derim Öğretmenim her haftasonu İzmir e geri dönüyorun özellikle refujdan uçup dağa taşa dağılan tırları görmemek çok hoşuma gitti otoyol Alman otobanı gibi olmuş yol yorgunluğum bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Flypgs'de bayram harici diger günler 120-200TL arasında değişiyor. Tek kişi istanbul - izmir arası gidecekse 150TL öder, haydi 200 olsun.

Konu sahibi, Amerika'nın BOP projesinin eşbaşkanıyım diyen bir kişinin hükümetinin yaptığı paralı yolları övmek için 4 kişi + 1 otomobil hesabı yaparak uçak seferlerinde tarifenin en yüksek dönemini baz alarak baya bir kasmış. Öğretmen burayı sınıf bizi de öğrenci sandı herhalde. Öğrencilere anlattıkları işe yaramaz boş şeyler yetmemiş burada bir BOP eşbaşkanının propagandasını yapmak için kırk takla atmış.
    quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Bu mesaj silindi.
    Bir kere söylendi diye olay bitti mi? Çoğu 25 yıllık odenecek. 25 yıl devam edecek bu durum. Bu durumda hala devam eden bir durum var ki yolun da , köprünün de, Hastaneninde, havaalanının da parasını halk ödüyor. O sebeple parasını ödüyorsam konuşurum. Senin gibiler bitmedi gitti.

Bu yollar, köprüler, hastaneler, havaalanlari vs ödemeleri yüzünden sürekli vergi artışı ve zam ile uyanıyorum güne. sadece geçen yıl 9 katrilyon (milyar TL) odendi , 2019 da 13.6 katrilyon bunlara ödenecegi tahmin ediliyor. 2020 de 24.7 , 2021 de ise 28.2 katrilyon ödeneceği tahmin ediliyor. Tüm bu ödemeler yüzünden bütçeye para lazım olduğu için sürekli zam zam zam. Eğer bunları konuşmak zoruna gidiyorsan bu zamlarin hepsini halka öde, sonra gel tatava yaptınız de!!!! Boş boş konusuyor senin gibiler.
    Garanti geçiş denen vatana ihanet maddesi nedeniyle her 5 yılda bir o yolun parası hazineden yani bizim cepten çıkacak yani 25 yılda 5er yol köprü tünel yapacak parayı firmalara vereceğiz.
    Yazık bu ülkeye vatandaşa

Bu arada denildiği gibi radar yok özel yollarda gelenide kaçırmamak için hatta normal yollardaki tüm radarlar aktif milleti özel yola yönlendirmek için
    quote:

Orijinalden alıntı: esttentien

Bu mesaj silindi.
    Bir insana cahil ve ergen demek icin fazla iddaalisin.

Yasim 26 . Yaklasik 8-9 yildir ucarim . Yanlis anlama seni kucumsemiyorum ama fazla ucmadigin icin hakim degilsin fiyatlara.

Ucak biletleri zamaninda otobuslerden pahali iken artik sonbahar ,ilkbahar ve kis aylarinda otobuslerden bile daha ucuz

Istanbul yeni havalimani ve sabihadan olan ucuslarin fiyatlari asagida buyur izmire varisli.

Terbiyeni takin adapli konus.Ne yazacagimi konusacagimi ne ben ne baskasi sormaz sanada, baskasinada.Benim parami vergimi birisi carcur ederse ben,vicdani olan,bu talana katilmayan cikari olmayan bezelye kadar akli olan herkes konusur.
    Yeni limanda min taxi suresi 33dak.hemde gece.Ofis kirasi %150 artmis.Kapilar arasi bagdatla,sam gibi.Personel yemeklerin pahaliligindan kokpitten yemek sandvic dileniyor.Genel mudur kitap cikarmis yenisine gerek yok 2030a kadar Ataturk h.l.tum ihtiyaci karsilar 1.5 milyar dolar yatirimla.Oyle iskembeyi kubradan atmak ile olmaz bu.

Aksini yapan zaten Arsen lupindir.
  • İstanbul izmir net ne kadar sürüyor? 100-110 ile 4 saatten aşağı mümkün değil gibi... Bir de ihtiyaç molası versen 4,5- 5 saat...
  • Biz yaptik o yolu.Senin, benim ,dogmamis cocuk odemeye basladi o yolun parasini.Gecsende gecmesende istanbuldaki kiside ardahandaki daha o yolun varligini bilmeyende o parayi vergilerden,tavan yapan,ekmekten alinan ama pirlantadan alinmayan vergi ile 20 yil boyunca odeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

İstanbul izmir net ne kadar sürüyor? 100-110 ile 4 saatten aşağı mümkün değil gibi... Bir de ihtiyaç molası versen 4,5- 5 saat...
    O yolun hakkı ortalama 180-200 km/h hız. Kimse yok zaten. bomboş yol.

2.5 - 3 saate rahat varılır.
  • beton asfalt mi bilmiyorum ama hayatimda gordugum en iyi asfaltlardan biriydi virajlara asfalt yaris pistlerindeki gibi dokulmus el frenini de ceksen araba zar zor savruluyordu soyle bi golf gti olacak allah ne ferdiyse basacan

Konu sahibi, Amerika'nın BOP projesinin eşbaşkanıyım diyen bir kişinin hükümetinin yaptığı paralı yolları övmek için 4 kişi + 1 otomobil hesabı yaparak uçak seferlerinde tarifenin en yüksek dönemini baz alarak baya bir kasmış. Öğretmen burayı sınıf bizi de öğrenci sandı herhalde. Öğrencilere anlattıkları işe yaramaz boş şeyler yetmemiş burada bir BOP eşbaşkanının propagandasını yapmak için kırk takla atmış.
  • İroni mi gerçek mi anlayamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Radar TÜRKİYEDE* can güvenliğidir. İster kabul et, ister etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 8 Ağustos 2019; 15:35:17 >

Orijinalden alıntı: kerotobil

Bu mesaj silindi.
    Bir kere söylendi diye olay bitti mi? Çoğu 25 yıllık odenecek. 25 yıl devam edecek bu durum. Bu durumda hala devam eden bir durum var ki yolun da , köprünün de, Hastaneninde, havaalanının da parasını halk ödüyor. O sebeple parasını ödüyorsam konuşurum. Senin gibiler bitmedi gitti.

Bu yollar, köprüler, hastaneler, havaalanlari vs ödemeleri yüzünden sürekli vergi artışı ve zam ile uyanıyorum güne. sadece geçen yıl 9 katrilyon (milyar TL) odendi , 2019 da 13.6 katrilyon bunlara ödenecegi tahmin ediliyor. 2020 de 24.7 , 2021 de ise 28.2 katrilyon ödeneceği tahmin ediliyor. Tüm bu ödemeler yüzünden bütçeye para lazım olduğu için sürekli zam zam zam. Eğer bunları konuşmak zoruna gidiyorsan bu zamlarin hepsini halka öde, sonra gel tatava yaptınız de!!!! Boş boş konusuyor senin gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 8 Ağustos 2019; 15:40:42 >

• 2 saat fazla giderim kullanmam yine. kim 2 saatte 300 kazaniyor. ayrica 3.5 saatte gidilmiyor 4.5 saatte gidiliyor

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Terbiyeni takin adapli konus.Ne yazacagimi konusacagimi ne ben ne baskasi sormaz sanada, baskasinada.Benim parami vergimi birisi carcur ederse ben,vicdani olan,bu talana katilmayan cikari olmayan bezelye kadar akli olan herkes konusur.
    Yeni limanda min taxi suresi 33dak.hemde gece.Ofis kirasi %150 artmis.Kapilar arasi bagdatla,sam gibi.Personel yemeklerin pahaliligindan kokpitten yemek sandvic dileniyor.Genel mudur kitap cikarmis yenisine gerek yok 2030a kadar Ataturk h.l.tum ihtiyaci karsilar 1.5 milyar dolar yatirimla.Oyle iskembeyi kubradan atmak ile olmaz bu.

Aksini yapan zaten Arsen lupindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: esttentien

Bu mesaj silindi.
    Bir insana cahil ve ergen demek icin fazla iddaalisin.

Yasim 26 . Yaklasik 8-9 yildir ucarim . Yanlis anlama seni kucumsemiyorum ama fazla ucmadigin icin hakim degilsin fiyatlara.

Ucak biletleri zamaninda otobuslerden pahali iken artik sonbahar ,ilkbahar ve kis aylarinda otobuslerden bile daha ucuz

Istanbul yeni havalimani ve sabihadan olan ucuslarin fiyatlari asagida buyur izmire varisli.

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Ben 400 bastım hocam. Alayımızın altında 1.4-1.5-1.6 dizel motorlar. 500 basan gördüm.

En baba giden orada 160-170 ile gider.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.