< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konu sahibi, Amerika'nın BOP projesinin eşbaşkanıyım diyen bir kişinin hükümetinin yaptığı paralı yolları övmek için 4 kişi + 1 otomobil hesabı yaparak uçak seferlerinde tarifenin en yüksek dönemini baz alarak baya bir kasmış. Öğretmen burayı sınıf bizi de öğrenci sandı herhalde. Öğrencilere anlattıkları işe yaramaz boş şeyler yetmemiş burada bir BOP eşbaşkanının propagandasını yapmak için kırk takla atmış. |
|
Biz yaptik o yolu.Senin, benim ,dogmamis cocuk odemeye basladi o yolun parasini.Gecsende gecmesende istanbuldaki kiside ardahandaki daha o yolun varligini bilmeyende o parayi vergilerden,tavan yapan,ekmekten alinan ama pirlantadan alinmayan vergi ile 20 yil boyunca odeyecek.
|
|
Konu maaşlı troll tarafından açılmış...Cevap için uğraşmaya değmez...
![]() |
Bu yollar, köprüler, hastaneler, havaalanlari vs ödemeleri yüzünden sürekli vergi artışı ve zam ile uyanıyorum güne. sadece geçen yıl 9 katrilyon (milyar TL) odendi , 2019 da 13.6 katrilyon bunlara ödenecegi tahmin ediliyor. 2020 de 24.7 , 2021 de ise 28.2 katrilyon ödeneceği tahmin ediliyor. Tüm bu ödemeler yüzünden bütçeye para lazım olduğu için sürekli zam zam zam. Eğer bunları konuşmak zoruna gidiyorsan bu zamlarin hepsini halka öde, sonra gel tatava yaptınız de!!!! Boş boş konusuyor senin gibiler. |
|
5 litre lpg den aonrasini okumadim
|
|
Garanti geçiş denen vatana ihanet maddesi nedeniyle her 5 yılda bir o yolun parası hazineden yani bizim cepten çıkacak yani 25 yılda 5er yol köprü tünel yapacak parayı firmalara vereceğiz.
Yazık bu ülkeye vatandaşa Bu arada denildiği gibi radar yok özel yollarda gelenide kaçırmamak için hatta normal yollardaki tüm radarlar aktif milleti özel yola yönlendirmek için |
|
Terbiyeni takin adapli konus.Ne yazacagimi konusacagimi ne ben ne baskasi sormaz sanada, baskasinada.Benim parami vergimi birisi carcur ederse ben,vicdani olan,bu talana katilmayan cikari olmayan bezelye kadar akli olan herkes konusur.
Yeni limanda min taxi suresi 33dak.hemde gece.Ofis kirasi %150 artmis.Kapilar arasi bagdatla,sam gibi.Personel yemeklerin pahaliligindan kokpitten yemek sandvic dileniyor.Genel mudur kitap cikarmis yenisine gerek yok 2030a kadar Ataturk h.l.tum ihtiyaci karsilar 1.5 milyar dolar yatirimla.Oyle iskembeyi kubradan atmak ile olmaz bu. Aksini yapan zaten Arsen lupindir. |
|
aynen, atmosferik araba 100-110 arası 5-5.5 litreden fazla lpg yakar çok rahat, 80-90 hızı geçmemek lazım öylede yol bitmez. arabada yolcu olacak + bagaj olacak yüklü araba 5.5 litre lpg yakacak he.
varsayım kasmış arkadaş |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 8 Ağustos 2019; 15:35:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 8 Ağustos 2019; 15:40:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|