Şimdi Ara

İsmail Yk Çok Zekiymiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu röportajı okuyun da görün. Adam popüler olmak için öyle davranıyormuş. Hatta bir cümlesinde yaptıklarım tutmasaydı çok komik olduklarını biliyorum ama tuttuğuna göre zekiymişim diyor. Biz de milletce oyununa geldik bu adamın. Hatta bir cümlesinde günlerce nasıl bir şekilde davranıp( rol yapıp) da tutturabileceğini düşündüğünü yazıyor.

http://www.sabah.com.tr/Ekler/Pazar/Hobi/2009/11/22/ismail_yk_hl_gaza_basiyor

• Ajdar da böyleymiş gibi geliyor bana..Makine Mühendisi..tabi mühendislerin ülkedeki durumunu görünce..turp gibbiyim turp turp
  • Açıkçası ben zeki olduğuna inanıyorum öyle veya böyle günümüzde en çok albüm satan yerli şarkıcı bu adam(sanatçı demeye dilim varmadı)
  • Adamın amacı reklam zaten. Rol yaptığını tahmin ediyordum ben de. Ajdar için de geçerli bu.
  • o zaman vanlı müslüm oscarlık rol yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 19 Ocak 2010; 14:31:51 >
  • Ajdarin cidden sarkıcı olmak için öyle davrandiğina ,söylediği ben mega starım laflarına inandıgını düşünen varmi hala?

ismail yk kıvırıyo olabilir ama bakti millet dalga geçince ben öyle yapmıstım diyerek
  • Zeki mi bilmiyorum ama Akıllı olmadığı kesin

Böyle bir duruma düşürmesi kendini , insan kendine acır herşeyden önce

Ama Ajdar %100 Rol yapıyor ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 19 Ocak 2010; 14:35:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi zeki adam vergi vermemek için türkiye cumhuriyeti vatandaşlığından ayrıldı almanya ya geçti bizdende para kazanıyor ama
  • En basitinden 3 kuruşluk şarkıcı bu da yetmezmiş gibi düpedüz vergi kaçağı anasını satayım.Ben nasıl 3 kuruşluk kazancımın vergisini seve seve ya da başka türlü devlete veriyorsam ya da alıyorlarsa bu zeki homo sapien de verecek,ya da almasını bilecekler.

Sen gel burdaki cahil sürülerden parayı kazan,sonra kaç!Oh ne iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.