Şimdi Ara

Boğazdan Et Parçası Kusmak [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
43.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 14 Kasım 2011; 18:26:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boğazdan Et Parçası Kusmak

Boğazdan et parçası gelmesi, çeşitli nedenlere bağlı olabilecek ciddi bir tıbbi durumdur. Bu durumun oluşması, endişeye neden olabilir ve uygun tıbbi müdahale gerektirir.

Boğazdan Et Parçası Gelmesi Neden Olur?

Boğazdan et parçası gelmesinin olası nedenleri şunlardır:

• Öksürük: Öksürük, boğazı tahriş ederek doku hasarına neden olabilir ve bu da et parçalarının çıkarılmasına yol açabilir.
    • Kusma: Kusma sırasında mide içeriği, boğazdan yukarı çıkarak et parçalarına yol açabilir.
    • Bağırsak Obstrüksiyonu: Bağırsaklarda bir tıkanıklık, kusmaya ve boğazdan et parçalarının gelmesine neden olabilir.
    • Travmatik Yaralanmalar: Boğaz veya yemek borusunda travmatik yaralanmalar, doku hasarına ve et parçalarının çıkarılmasına yol açabilir.
    • Kanser: Boğaz veya yemek borusu kanseri, tümör büyümesi nedeniyle boğazdan et parçalarının gelmesine neden olabilir.

Ne Yapmalısın?

Boğazdan et parçası gelmesi yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

• Acile başvurun: Boğazdan et parçası gelmesi, tıbbi müdahale gerektiren ciddi bir durumdur. Acil servise başvurarak, altta yatan nedenin teşhis edilmesi ve uygun tedavi sağlanması önemlidir.
    • Durumunuzu açıklayın: Doktorunuza boğazdan et parçası gelmesiyle ilgili ayrıntıları, ne zaman başladığını, ne sıklıkla meydana geldiğini ve herhangi bir eşlik eden semptomu açıklamanız gerekir.
    • Tıbbi geçmişinizi verin: Doktorunuz tıbbi geçmişinizi, mevcut ilaçlarınızı ve alerjilerinizi bilmek isteyecektir.

Önleme

Boğazdan et parçası gelmesini önlemek için şu önlemleri alabilirsiniz:

• Öksürükten kaçının: Öksürük, boğazı tahriş edebilir, bu nedenle öksürük tetikleyicilerinden uzak durmanız önemlidir.
    • Yavaşça yiyin ve için: Yemekleri ve içecekleri yavaşça tüketmek, boğazı tahriş etmeyi önlemeye yardımcı olur.
    • Bol sıvı tüketin: Bol su içmek, boğazınızı nemli tutar ve tahrişi azaltır.
    • Sigara içmekten kaçının: Sigara dumanı, boğazı tahriş ederek et parçalarının çıkmasına yol açabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gecmis olsun.
  • Geçmiş olsun kardeşim umarım önemli birşey değildir gelince sonucu bize de bildir de bizde öğrenelim neymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Geçmiş olsun kardeşim umarım önemli birşey değildir gelince sonucu bize de bildir de bizde öğrenelim neymiş.
    bilgilendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

bilgilendir.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim. Önemli birşey değildir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Geçmiş olsun kardeşim. Önemli birşey değildir inşallah.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Ben o kadar büyük değilde küçük parça atıyordum ağzımdan iğrenç kokuyordu. Bademcik çıksa kanamada olurdu hem. Yemek artığıdır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Android

Beyler ablam 25 yaşında.3-4 gündür soğuk algınlığı geçiriyordu.öksürük, nezle...
    az önce bi su şişesi kapağı kadar bi et parçası kustu.baktık boğazından biraz.sağ taraftaki bağdemciği gözükmüyordu.
    Neyse hemen acile gittiler.Ben kaldım.Var mı böyle bişey yaşayan ?

Geçmiş olsun umarım iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

bilgilendir.

Alıntıları Göster
    fake değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

fake değil dimi

house'a sorsana panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelmusti

quote:

Beyler ablam 25 yaşında.3-4 gündür soğuk algınlığı geçiriyordu.öksürük, nezle...
    az önce bi su şişesi kapağı kadar bi et parçası kustu.baktık boğazından biraz.sağ taraftaki bağdemciği gözükmüyordu.
    Neyse hemen acile gittiler.Ben kaldım.Var mı böyle bişey yaşayan ?

Geçmiş olsun umarım iyi olur.
    @berke1235: uyku zamanın gelmiş senin.

@Renkli Sohbet: yemek artığı değil yahu.onu anlayabiliriz heralde.zaten biraz kanlı gelmiş.
    o dediğin beyaz parça da mikrop gibi küçücük bir şey.herkeste oluyor.

ekleme: acımamış.culp diye kaymış gitmiş.hatta boğaz ağrısı geçmiş biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

@berke1235: uyku zamanın gelmiş senin.

@Renkli Sohbet: yemek artığı değil yahu.onu anlayabiliriz heralde.zaten biraz kanlı gelmiş.
    o dediğin beyaz parça da mikrop gibi küçücük bir şey.herkeste oluyor.

ekleme: acımamış.culp diye kaymış gitmiş.hatta boğaz ağrısı geçmiş biraz.

Alıntıları Göster
    Kanlı balgamdır. Beyin gibi tren yolu gibi şekilli falansa bademciktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

• quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

fake değil dimi

house'a sorsana panpa

Alıntıları Göster
    Bağdemciğinin çıkmış olması imkansız bence.

• quote:

quote:

O zaman büyük ihtimallle bademciktir. Ama yuh yani ameliyatla zor alıyorlar onu. Şaşırtıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir insan bademciğini nasıl öksürerek çıkartır ya? Hocam kızma ama boğmaca olsa böbreğini felanda çıkarır heralde? Kızacak olursan silerim mesajımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Bir insan bademciğini nasıl öksürerek çıkartır ya? Hocam kızma ama boğmaca olsa böbreğini felanda çıkarır heralde? Kızacak olursan silerim mesajımı.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 14 Kasım 2011; 18:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

.

Alıntıları Göster
    Hadi geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hadi geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar dilerim.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Geçmiş olsun. Ben o kadar büyük değilde küçük parça atıyordum ağzımdan iğrenç kokuyordu. Bademcik çıksa kanamada olurdu hem. Yemek artığıdır o.

O parça çok iğrenç kokuyor ya
  • evet arkadaşlar şimdi bana da oldu 3 gündür boğaz - kulak enfeksiyonum var . Bu ete benzer şeyden 3 tane çıkarttım serçe parmak tırnağı kadardı vallahi iyi hoştu rahatladım.

Bi sıkıntı arz etmez bu ancak hasta değilken çıkarsa yine bi ciğerci doktora gözükün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.