Yüzbaşı
01 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme
Toplam: 83 (Bu ay: 7)
Gönderileri
06.03.2020 tarihinde Paribu hesabımdan izinsiz olarak tüm Bitcoin miktarım benim onayım alınmadan başka bir Bitcoin hesabına aktarılmıştır. Ve bu işlem sadece Bitcoin miktarım aktarıldıktan sonra mesaj olarak Paribu tarafından bana bildirildi! Ne bir SMS onayı ne bir mail onayı ne de Google Authenticator gibi güvenlik programı onayım alınmadan yapılmıştır. İlgililere mail attığımda ise Hesabınızdan bitcoin çekme işlemleri onay işlemlerini gerçekleştirmeden yapılması teknik olarak mümkün değildir yanıtıyla karşılaştım.

Ve bunlarla beraber dolandırıldıysanız lütfen hiç vakit kaybetmeden adli mercilere (Savcılık, Emniyet) başvurunuz ve geçmiş olsun mesajı iletiyorlar hiçbir şekilde iznim ve onayım alınmadan yapılan bu işlemin iptal edilmesini çekilen bitcoin miktarının hesabıma geri iletilmesini Paribu yetkililerinden rica ediyorum! Sizin güvenlik anlayışınız bu mudur? Google Authenticator kullanın diyorsunuz onaylıyorum gönderdiğiniz SMS'i ekrana girdiğimde defalarca yanlış mesajı veriyor üstüne bir de 2 saat sonra bütün hesabımdaki BTC izinsiz çekiliyor. İnsanlar sizlere güvenip oraya milyon liralarını yatırıyorlar.

Aşağıda hesabımdaki paranın benden izinsiz ve onay alınmaksızın 2 ayrı adrese gittiğinin kanıtı bir görüntü koydum. Üstüne benden onay mesajı alınmadan paranın direk aktarıldığına dair gelen mesajı da koymuş bulunmaktayım. Ayrıca siber suçlara bilişim suçlarına ve savcılığa konu hakkında suç duyurusu yapacağım. Müşteri hizmetleri geçmiş olsun diyerek hiçbirşey yapmıyor.

Arkadaşlar paribuya para yatırırken tekrar düşünün derim..PARİBU (Paribu.com) HESABIMDAN İZİNSİZ ve HABERSİZ BİTCOİN TRANSFERİ YAPILDI !!!PARİBU (Paribu.com) HESABIMDAN İZİNSİZ ve HABERSİZ BİTCOİN TRANSFERİ YAPILDI !!!
Arkadaşlar kusura bakmayın araştırmadan açtım ama acil navigasyon programına ihtiyacım var bundan dolayı acaba SIII için en iyi navigasyon uygulaması hangisidir acaba ?
Merhaba Peugeot 206 Feeline 1.4 benzinli aracım var. Aracı çalıştırmamla birlikte çok kısa mesafe yapmama rağmen bu soğuk havada hararet göstergem 90 'a çıkıyor bu normal bir durummudur ? Aracın su ve yağ kontrolleri yapıldı sorun yok .Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Samsung Galaxy S III ön kapak değişiyormu arkadaşlar bilen varmı ?
silinebilir.
Arkadaşlar face'de şu sağda gördüğümüz bildirim barındaki güncellemeleri nasıl kapatabiliriz.Örneğin bir yorum yazıyoruz veya bir beğeni yapıyoruz bu arkadaşlarımızın bildirim barında gözüküyor yani hareketlerimizin gizli kalması burda gözükmemesi için ne yapmamız lazım bilen varmı ben baktım ama bulamadım.

Facebook Sorunu ???
yarın ptt şubeleri açıkmı _?
Joomlaya uygun ücretsiz hosting hizmeti veren bir site biliyormusunuz arkadaşlar , Yardım lütfen.
Hakkında
Meslek: CİVİL SERVANT
İlgi Alanları: Teknoloji
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
PEUGEOT
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.009
İkinci El Bölümü Mesajları: 196
Konularının görüntülenme sayısı: 37.599 (Bu ay: 686)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.