Şimdi Ara

İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler haksızlık ediyoruz adama .tamam sevmiyoruz hepimiz yaptığı müziği.kro müziği yapıyo adam.alakasız şarkılar yapıyo ama sonuçta bir sanatçı o.bence dalga geçmemeliyiz adamla.sonuçta ulu önder M.Kemal Atatürk 'hepiniz milletvekili,bakan,başbakan hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız' demiş.

• işte bu noktada yanılıyorsun...onu aşağılamak bizim hatamız ancak ona sanatçı diyemezsin..Orhan Gencebay,Ajda Pekkan,Mustafa Sandal,Bedri Baykam,adını bilmediğim nice ressamlar,fotoğrafçılar,Muazzez Ersoy gibi uzun seneler bu işe gönül vermek lâzım sanatçı olmak için...

ancak İsmail YK'nın enstrüman çalma yeteneğine saygım çok..çünkü ben ud çalıyorum ve bilirim enstrüman öğrenmenin zorluğunu..

İsmail YK'nın şarkılarını berbat bulurum ama ona saygısızlık etmeye hakkım yok..

fakat şunuda unutma sanatçı olması için bi 15 sene daha devam etmesi lazım..bunu ona da sorsan o da bence öyle söyler çünkü samimi biri..pek havalı olduğunu düşünmüyorum...
  • İsmail YK da olamamamış sanatçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

işte bu noktada yanılıyorsun...onu aşağılamak bizim hatamız ancak ona sanatçı diyemezsin..Orhan Gencebay,Ajda Pekkan,Mustafa Sandal,Bedri Baykam,adını bilmediğim nice ressamlar,fotoğrafçılar,Muazzez Ersoy gibi uzun seneler bu işe gönül vermek lâzım sanatçı olmak için...

ancak İsmail YK'nın enstrüman çalma yeteneğine saygım çok..çünkü ben ud çalıyorum ve bilirim enstrüman öğrenmenin zorluğunu..

İsmail YK'nın şarkılarını berbat bulurum ama ona saygısızlık etmeye hakkım yok..

fakat şunuda unutma sanatçı olması için bi 15 sene daha devam etmesi lazım..bunu ona da sorsan o da bence öyle söyler çünkü samimi biri..pek havalı olduğunu düşünmüyorum...

en azından müzisyen

• onun yaptıgı müzik sanat falan degil. okadar çok müzik aleti çalabildigi için saygı duyuyorum ama ismail yk ya.

ismail e sanatçı diyorsak Sagopa-Hayko Cepkin-Pit10-Şanışer-Sansar Salvo gibi adamlarda sanatçıdır?

Ulu önde Mustafa Kemal Atatürk ün o sözü İsmail Yk için geçerli degil yani
  • Her şarkı söyleyen sanaçtı olsaydı...
  • quote:

işte bu noktada yanılıyorsun...onu aşağılamak bizim hatamız ancak ona sanatçı diyemezsin..Orhan Gencebay,Ajda Pekkan,Mustafa Sandal,Bedri Baykam,adını bilmediğim nice ressamlar,fotoğrafçılar,Muazzez Ersoy gibi uzun seneler bu işe gönül vermek lâzım sanatçı olmak için...

Diğerlerini anladım da açıkçası Mustafa Sandal'ı sanatçı olarak görmüyorum.İlk albüm zamanlarında oldukça vasat bir sesi vardı
    bkz:bu kız beni görmeli
    Sanatçı dediğin Erkan Oğur gibi olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

onun yaptıgı müzik sanat falan degil. okadar çok müzik aleti çalabildigi için saygı duyuyorum ama ismail yk ya.

ismail e sanatçı diyorsak Sagopa-Hayko Cepkin-Pit10-Şanışer-Sansar Salvo gibi adamlarda sanatçıdır?

sagopa zaten sanatçı.. o sözleri yazmak kolay değil tsm mi yapmak lazım snatçı olmak için

tamam ismail yknın yaptığı müzik berbat ama ut vs çalarak albüm çıkarsa bu devirde kaçımız alırız? adam da para kazanmaya bakacak tabi herkes gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylır Dördın -- 21 Haziran 2010; 15:26:21 >

• Adamın hakkında bildiğim iyi olan tek şey çok sayıda müzik aletini çalmayı bilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Diğerlerini anladım da açıkçası Mustafa Sandal'ı sanatçı olarak görmüyorum.İlk albüm zamanlarında oldukça vasat bir sesi vardı

senin benim onu sanatçı görmemiz/görmememiz sonucu değiştirmez,adamın yaptıkları ortada...daha da iyi olabilirdi ama canlı performansını pek geliştiremedi..sanatçı bir aileden geliyor..dedesi Muhabbet konserlerinde ona eşlik ediyordu..aynı zamanda TRT sanatçısıydı yanılmıyorsam..reklam filmindede beraber oynamışlardı...ayrıca Mustafa Sandal şaka maka çok iyi bir oyuncu olabilir,çünkü o potansiyel var..Kasım ayında sanırım New York'ta 3 Minare filminde oynayacak..bayağıda yakışmıştı fragmanda...
    zevklerimizi ve beğenilerimizi NESNEL görmekten vazgeçelim derim :-)

Mustafa Sandal ile Erkan Oğur'u kıyaslamak saçma olur..2 farklı tarz 2 farklı dünya..alakaları yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 21 Haziran 2010; 15:27:47 >

• quote:

onun yaptıgı müzik sanat falan degil. okadar çok müzik aleti çalabildigi için saygı duyuyorum ama ismail yk ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

beyler haksızlık ediyoruz adama .tamam sevmiyoruz hepimiz yaptığı müziği.kro müziği yapıyo adam.alakasız şarkılar yapıyo ama sonuçta bir sanatçı o.bence dalga geçmemeliyiz adamla.sonuçta ulu önder M.Kemal Atatürk 'hepiniz milletvekili,bakan,başbakan hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız' demiş.

Adamın kafasına sıkmadığın kalmış...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

senin benim onu sataçı görmemiz/görmememiz sonucu değiştirmez,adamın yaptıkları ortada...daha da iyi olabilirdi ama canlı performansını pek geliştiremedi..sanatçı bir aileden geliyor..dedesi Muhabbet konserlerinde ona eşlik ediyordu..aynı zamanda TRT sanatçısıydı yanılmıyorsam..reklam filmindede beraber oynamışlardı...ayrıca Mustafa Sandal şaka maka çok iyi bir oyuncu olabilir,çünkü o potansiyel var..Kasım ayında sanırım New York'ta 3 Minare filminde oynayacak..bayağıda yakışmıştı fragmanda...
    zevklerimizi ve beğenilerimizi NESNEL görmekten vazgeçelim derim :-)

Mustafa Sandal ile Erkan Oğur'u kıyaslamak saçma olur..2 farklı tarz 2 farklı dünya..alakaları yok...

tebrikler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu Böyledir

quote:

sagopa zaten sanatçı.. o sözleri yazmak kolay değil tsm mi yapmak lazım snatçı olmak için

tamam ismail yknın yaptığı müzik berbat ama ut vs çalarak albüm çıkarsa bu devirde kaçımız alırız? adam da para kazanmaya bakacak tabi herkes gibi..

Bak ben 2003 den beri Sagopa dinlerim emin ol onun hakkında senden daha çok şey biliyorum hatta şuanda "Bana ninni okumayın" şarkısı çalıyor.

Ama emin ol sanat dedigin şey sadice güzel söz yazarak karşıdakini etkilemek degildir.

Ama burda 1998 Öss Sözel Türkiye 1.sinden bahsediyoruz kolay degil. Sagopa en sevdigim müzisyenlerden biridir ama asla sanatçı degildir

• 0 kilometre yeni bi araba alırım mahallede kızlara bi havamı atarım
    sağ çek, sol çek bir caka atarım..
    gözlüğümü takar birden gaza bassaaarımm....
    hmmm güzelmiş anasını satarım
    kıvrak deli dolu toz dumana katarım..
    basslar kaliteli tizller kaliteli söyle dostum seni kim tutar
    gel bişeyler içelim demezmi bana, elimi tutup götürmezmi bara.. o istedi bi votka ben bir bardak su bardağa baktım içi buz dolu
    napıyorsun dedim barmen aklın başındamı herneyse bizimki votkayı yudumları
    heralde yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma
    sırası geldi hadi söyle ona
    facebook.. facebook. hergün aradım durdum.. facebook facebook. bu kızı orda buldum.
    bu kız bana yaşımı sordu 21 dedim..
    evin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim..
    tam bana göresin dedi nassıl sevindim.. tak biryandan uyandım kendime geldim...
    dablü dablü dablü nokkta bomba bomba nokta kom...

• quote:

Orijinalden alıntı: AteşliBöcük

Her şarkı söyleyen sanaçtı olsaydı...

+ 1299
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

0 kilometre yeni bi araba alırım mahallede kızlara bi havamı atarım
    sağ çek, sol çek bir caka atarım..
    gözlüğümü takar birden gaza bassaaarımm....
    hmmm güzelmiş anasını satarım
    kıvrak deli dolu toz dumana katarım..
    basslar kaliteli tizller kaliteli söyle dostum seni kim tutar
    gel bişeyler içelim demezmi bana, elimi tutup götürmezmi bara.. o istedi bi votka ben bir bardak su bardağa baktım içi buz dolu
    napıyorsun dedim barmen aklın başındamı herneyse bizimki votkayı yudumları
    heralde yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma
    sırası geldi hadi söyle ona
    facebook.. facebook. hergün aradım durdum.. facebook facebook. bu kızı orda buldum.
    bu kız bana yaşımı sordu 21 dedim..
    evin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim..
    tam bana göresin dedi nassıl sevindim.. tak biryandan uyandım kendime geldim...
    dablü dablü dablü nokkta bomba bomba nokta kom...

Bütün şarkıları ipodda galiba

@MİY1988
    Nesnellik konusunda haklısınız ama ben öznel olarak söyleyeyim: Erkan Oğur'un yaptığına sanat derken Mustafa Sandal'ın yaptığına ticaret diyorum.Yaşam tarzını oldukça takdir ederim ama iş sanata gelince olmuyor işte.Ben Mustafa Sandal'ı Orhan Gencebay'ın Ajda Pekkan'ın yanında görünce biraz afalladım.Onun için dile getirmek istedim

• ismail yk ne sanatçıdır nede birşeydir ona saygı duymuyorum bu türkiyedeki gerizekalıların baş çobanlarından biri bu.. enstruman çalmakla iki söz yapıp şarkı söylemekle sanatçı olunmuyor sanatçı kendi ölse bile sanatı ölmeyecek bir kişidir örnek mi istiyorsunuz barış manço bir örnek dahamı fikret kızılok bir tane daha söyleyeyim yeri gelmişken cem karaca tek yurdumuzda değil dünya çapında ün yapmış sadece sanatıyla müziğiyle konuşmuş bir yıldızlar topluluğu var(elvis presley,michael jackson,johnny cash,ray charles gibi) bu yüzden ben onlara yıldız diyorum çünkü onlar hiçbir zaman sönmeyecek yıldızlardır.. bu dünyadada bazı yıldızlar oluyor ama hemencecik kayıveriyor..
  • Adamın kafası çalışıyor, apaçi potansiyelini görmüş Türkiye'deki, dayıyor nabza göre şerbeti.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.