Şimdi Ara

İPhone 6 Hücresel İnternet Çok Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese günaydın arkadaşlar hattım Turkcell ve kullandığım pakette 4gb turbo, ama BAZEN deli edercesine yavaşlıyor! En basit sayfayı bile bazen 3-4 hatta 5 dakikada anca açıyor! Çok nadiren hızlı oluyor çoğunlukla yavaş! Müşteri hizmetlerini aradım ayarlardan onu sildirdiler bunu sıfırladılar vs vs yine aynı sorun devam ediyor. Acaba cihazdanmı? Neyapacağımı bilemedim. Bu arada evden yada başka biyerden WİFİ'de hiç bir sıkıntı yaşamıyorum ama söz konusu 3g(hücresel) olunca bölge farketmezsızın internet hızım vasatın altında.

Sizce neden olabilir? Cihazmı? Yoksa simkart'dan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çevrenizde başka bir operatör kulanan varmı başka bir hatla denedinizmi. İnternet çok yavaşladığı sırada benim telefonum için söylüyprum 3g yi 2-3 kere açıp kapıyorum kapattığım sırada zaten hat gidip gelmediğinden 3gde gösterse bile 2 gde olduğunu anlıyorum tekrar açınça hat gidip geliypor sonra hızlanıyor ama benim bulunduğum ülkede operatör kötü onun sorunu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Hocam çevrenizde başka bir operatör kulanan varmı başka bir hatla denedinizmi. İnternet çok yavaşladığı sırada benim telefonum için söylüyprum 3g yi 2-3 kere açıp kapıyorum kapattığım sırada zaten hat gidip gelmediğinden 3gde gösterse bile 2 gde olduğunu anlıyorum tekrar açınça hat gidip geliypor sonra hızlanıyor ama benim bulunduğum ülkede operatör kötü onun sorunu bu

Hocam başka operatör kullanan var tabi ama simkart'ları nano olmadığından deneyemiyorum artı o dediğiniz yöntemleri denedim hatta denemediğim birşey kalmadı sanırım, sonuç aynı. Yanlış hatırlamıyorsam 5s'ten 6'ya geçerken simkart'ımı kestirmiştim acaba ondan dolayımı böyle oluyor? Cihazdan olmasını istemediğim içinde böyle düşünüyor olabilirim servis mervis hiç uğraşmak istemiyorum.

• Sim kartınızı kestirdiyseniz bu sorun olabilir. Veya oporötör üzerinden 3G yi aktif etmek için mesaj atmamış olabilirsiniz.

• Aynı sorun bendede var ve benim simkart nano oldugu halde böyle. İşin ilginc yanı annemdede aynı sorun var. Turkcell iyice bozdu. Baska operatore geçmek istiyorum ama cevremdeki herkes turkcell. Bu durum beni deli ediyor.

• 3g aktif mesajını ilkkez duydum, hocam nasıl yapıcam yardımcı olurmusun? @kaan907kaan

Valla hocam okadar reklama yatırıma rağmen Turkcell bozuyorsa sonuç bu oluyorsa hemen kilidi vursunlar. @Mar00N

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    Hocam başka çözüm bilemedim kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam ne kusuru, teşekkür ederim ilginiz için.

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    Kotanız dolmuş olmasın:)

Ayarlar-Genel-Tüm ayarları sıfırlamayı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun iPhone da değil Turkcell de. İşim Gereği çok sık seyahat ediyorum ve bi çok Şehirde aynı sıkıntıyı yaşıyorum sadece iPhone da değil iPad de de aynı sıkıntı var.Bu hafta 8 Yıldır kullandığım numarayı Vodafone a taşıyacağım artık Turkcell in pek bi farkı kalmadı boşuna fazla para vermeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herşeyi denedim sonuç aynı. @imperiOsus

Ben orjinal nanosimkart alıp sorunu çözmeye calışıcam, hat değiştiremem çünkü sözleşmeliyim. Eger sorun halolmazsa mecbur katlanacaz neyaplım. Ah ulan Turkcell nekadarda severdim oysaki @canmania

• Internete türkcell 3G aktif etme yaz zaten çıkar. SMS filan atman gerekiyor.

• telefon veya hat ile ilgil ibir sorun değil

bulunduğunuz bölgedeki 3G kullanım yoğunluğuna göre değişen performans değerleri yüzünden yaşıyorsunuz bu sorunu

ufak bir örnek vereyim;

sabah saat 6'da bağdat caddesi boyner'in önüne gidip speedtest yapın
    cumartesi günü aynı yere saat 17:00-18:00 gibi gidin, milyarlarca kez deneseniz de bir önceki testte yaptığınız değerlere ulaşmanız mümkün değil

hatta bu testin daha etkilisi için; yaz aylarında caddebostan sahilde cumartesi sabahı hız testi yapın, akşam hız testi bile yapamazsınız çünkü o kalabalıkta etrafnızdaki avea'lı arkadaşlarınız çatır çatır internete girerken siz turkcell ile 1 salise bile internete bağlanamazsınız

turkcell kendini bozmuyor

çok fazla abonesi var ve akıllı telefon kullanımı, akabinde çeşitli kampanyalarla 3g kullanımı arttı. bu yoğunluğu sokak başına 3er 4er tane baz istasyonu kurmadan aşmaları mümkün değil. bu şekilde baz istasyonu kurmaları da mümkün değil

wi-fi çözümlerine yönelmeleri lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 22 Mart 2015; 14:03:25 >

• KARDEŞ sorun telefonunda değil Turkcell de.ben Vodafone a geçtim 20 yıl sonra memnunum.hatta Avea nın interneti daha da hızlı . Aynı noktada ( şehir için de ) aynı Tür cihazla ölçtük Turkcell 2mbit , Vodafone 8 mbit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmania

Sorun iPhone da değil Turkcell de. İşim Gereği çok sık seyahat ediyorum ve bi çok Şehirde aynı sıkıntıyı yaşıyorum sadece iPhone da değil iPad de de aynı sıkıntı var.Bu hafta 8 Yıldır kullandığım numarayı Vodafone a taşıyacağım artık Turkcell in pek bi farkı kalmadı boşuna fazla para vermeye gerek yok.

Kesinlikle sorun Turkcell de. Çevremde turkcell kullanan tüm arkadaşlarım şikayetçi internet hızından.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Hocam çevrenizde başka bir operatör kulanan varmı başka bir hatla denedinizmi. İnternet çok yavaşladığı sırada benim telefonum için söylüyprum 3g yi 2-3 kere açıp kapıyorum kapattığım sırada zaten hat gidip gelmediğinden 3gde gösterse bile 2 gde olduğunu anlıyorum tekrar açınça hat gidip geliypor sonra hızlanıyor ama benim bulunduğum ülkede operatör kötü onun sorunu bu

Hocam başka operatör kullanan var tabi ama simkart'ları nano olmadığından deneyemiyorum artı o dediğiniz yöntemleri denedim hatta denemediğim birşey kalmadı sanırım, sonuç aynı. Yanlış hatırlamıyorsam 5s'ten 6'ya geçerken simkart'ımı kestirmiştim acaba ondan dolayımı böyle oluyor? Cihazdan olmasını istemediğim içinde böyle düşünüyor olabilirim servis mervis hiç uğraşmak istemiyorum.

Hocam 5-5s-6 hatları aynı

• arkadaslar nano hat nasil etkiler anlamadim neden oyle dediniz ki bende kendim kesmistim

• Benimde gecen haftalarda 3gde sıkıntı yasamaya basladım iphone 6 kullanıyorum turkceli aradım 4g ye geçiş sürecindeyiz baz istasyonlarında ara ara kopmalar olabilir dedi 4g den dolayı oluyormus suan sıkıntım yok

• Bende de aynı sorun vardı. Hattımı Turkcell'den Vodafone a taşıdım. Sorun düzeldi. 5-6 ay dayandım. Iyice deli etmeye başladı sonunda taşımak zorunda kaldım. Bu arada Telefonum iPhone 6.

• Aynı sorunu ben de 3-4 aydır yaşıyorum. Telefon 5s ve orjinal nano sim kart var. Hattım Turkcell. Her sorun yaşadığımda ya telefona hard reset atıyorum yada 3g kapat aç, uçak modu aç kapat yaparak geçici çözümler üretiyorum. Ama bu durum tabi insanı çileden çıkarıyor. Reklamlarda en hızlı biziz demeyi biliyor Turkcell ama realitede bu durum böyle değil. Tabi abone sayısı fazla baz istasyonlarına yüklenme de çok oluyor. Vodafone ve avea kullanan arkadaşlarımda böyle bir sorun olmaması da garip geliyor. Önceleri telefonda bir sorun olduğunu düşündüm ama daha sonradan bu tarz başlıkları çok görmeye başlayınca sorunun benim telefonumda olmadığını anladım. Kontratım olmasa anında vodafone 'a falan geçiricem 13 yıllık hattımı çok fena bezdirdiler beni. Kontrat insanın elini kolunu bağlıyor resmen..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.