Şimdi Ara

Turkcell mobil internet aşırı yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
13.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 saattir turkcelin mobil interneti aşırı yavaş. 3g 4.5 g deniyorum ikiside aşırı yavaş bu sayfayı açana kadar 3 dk bekletti. Sıkıntı nedir. İlk defa turkcelde böyle bir yavaşlık görüyorum.
    Tel A5 2016
    Paket süper avantaj 4gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Mobil İnternet Yavaşlığı

Turkcell internet yavaş problemi, yaygın olarak yaşanan ve kullanıcıların canını sıkan bir durumdur. Turkcell mobil veri yavaş olması, günlük hayatı etkileyebilmekte ve iletişimi güçleştirebilmektedir. İnternet hızının yavaşlamasının çeşitli nedenleri olabilir ve kullanıcıların bu nedenleri bilmesi, çözüm bulmasına yardımcı olabilir.

Turkcell internet neden yavaş?

• Ağ sıkışıklığı veya aşırı kullanım
    • Cihazın bağlantı kalitesi
    • Sinyal gücü
    • Bulunduğunuz konum
    • Kullanılan uygulamaların veri tüketimi

Turkcell internet çok yavaş:

Yukarıda belirtilen nedenler, Turkcell internet çok yavaş olmasına neden olabilir. Ağ sıkışıklığı genellikle yoğun saatlerde, örneğin akşamları veya hafta sonları meydana gelir. Cihazın bağlantı kalitesi de hız üzerinde etkilidir. Cihazın sinyal gücü zayıfsa, bu da internet hızını yavaşlatabilir.

Turkcell mobil internet çok yavaş:

Turkcell mobil internet çok yavaş bir diğer yaygın sorundur. Mobil cihazların ağa kablosuz olarak bağlanması, kablolu bağlantılara göre daha yavaş olabilir. Ayrıca, cihazınızın 4G veya 5G gibi yüksek hızlı bir ağa bağlı olduğundan emin olun.

Turkcell mobil internet hızı düştü:

Eğer Turkcell mobil internet hızı düştüyse, cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin. Bu, bağlantı sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Ayrıca, ağ ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Turkcell 4.5g çok yavaş:

Turkcell'in 4.5G ağı teorik olarak daha yüksek hızlar sunar. Ancak, gerçek hızlar cihazınıza, konumunuza ve ağ kullanımına bağlı olarak değişebilir. Turkcell 4.5g çok yavaş ise, yukarıda belirtilen nedenleri kontrol edin.

İnternet hızınızdaki yavaşlık devam ediyorsa, Turkcell müşteri hizmetlerine başvurarak destek alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun, belki bölgede bir çalışma vs. yapılıyor olabilir.

• a serisi 2016 telefolar cöpluk bende iphone 8 le a3 2016 var 8 heryerde cekerken a3 te internet hep egdeye dusuyor 2 side ayni hat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde de veri kendiliğinden kapanıp açılıyor tek bende değil bir kaç arkadaşımda da aynı sorun başladı sizde de varmı acaba böyle bir sorun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil

Bizde de veri kendiliğinden kapanıp açılıyor tek bende değil bir kaç arkadaşımda da aynı sorun başladı sizde de varmı acaba böyle bir sorun ?
    Zaten sistemleri sorunlu şebeke arası geçiş yaparken kopma yaşanıyor görüşme sonlanıyor bu ayrı

bide memlekete gidince 4g de bildirim gelirse şebeke sapıtıyor 4g 3 g ye geçiyor sonra komple İnternet gidiyor uçak moduna alınca düzeliyor

kaliteli temsilcilerine anlattım durumu anlamadılar 2 gün kaldığım için sonra uğraşmadım
  • Geçen ay superavantaj 4 gb paketi almıştım bende, hakkaten çok aşırı yavaş, sanırım paketlerle alakalı bir durum. Bu ay yaşadım bende bu sıkıntıyı.
  • Aman yavaş demeyin süperbox kalkmasın. Ben turkcell kullanmıyorum ama kalksın istemem. Belki diğer operatörler de benzerini yapar diye dua ediyorum. TT 30 mbps hızı 100 liraya verse hiç durmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arayıp tekrar internet ayarlarını alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.