Yüzbaşı
14 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar dun oyundayken bi anda oyundan atti ondan sonra bidaha baglanamadim. Ps4 kabloluda wifidede modemi giriyor ama baglanti olmuyor. Baglantiyi test et dedigimde basarisiz oluyor. Googleye bazen giriyor mesela sitelere giriyor ama arayuzde baglanti yok gorunuyor. Oyunlarda baglanmiyor. Suan oynayan arkadaslar gosterilmiyor gunun ozeti vs. Ps4u sifirladim olmadi modemi resetledim olmadi neyapacagim arkadaslar? 😒
Herkese iyi forumlar.

Arkadaslar suanki kullandigim cihaz 4s ve cogu konuda yetersiz gelmeye basladi. Kullandigim operatorun kampanyasi var ilk iki ay taksidiniz bizden diye. Sadece ip6 icin gecerli bu kampanya. 2 ay sonra 100tlden basliyor takistleri 36ay icin.
Suan operator disinda taksitle telefon alma sansim yok.

Siz ne dersiniz? İphone6 hala alinabilir bir cihazmidir? Kasmalar falan varmi? Yada yakin zamanda olurmu? Bu sekilde almaya degermi?

Kac gundur dusunuyorum kafam karisti yardimci olursaniz cok sevinirim.
Herkese merhabalar.
70.80bin arasi butceye sahibiz, bu fiyat aralığında açıkçası 1.8tfsi a4lere baya bir baktık.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yarimca-dan.2008-a4-multitronic-160bg-kazasiz-hatasiz-mukemmel-371634084/detay
Bu a4lerde kronik sorun varmıdır? Budenli km yapmış audilerde skinti yasarmiyiz? Performans konfor ve yakit olayi nasildir acaba? Bu arada ilan temsilidir.

Buna alternatif olarak bmw 3.20d lerede baktik ama acikcasi aralarinda 500tllik vergi farki var 2.0 motordan dolayi. 3.20d ler hakkinda ne dusunuyorsunuz? Tavsiye edermisiniz?

Yada bu butce araliginda baska tavsiye edebileceginiz eski model premium arac varmidir?

Gonlumuz almandan yana tabi mantikli tavsiyelerede acigiz :)

Simdiden tesekkurler herkese.
Herkese merhabalar. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında araba almayı düşünüyoruz.
4 kişilik bir aileyiz. Araçtan beklentilerimiz malum sorunsuz olsun yakıt konusunda uzmesin(lpg uygulamayı düşünüyoruz) performanslı olsun konforlu olsun vs vs.
Dün Hyundai i30a baktık biraz fena bir araba değil ama gönlümüz WV'den yana tabi.
Bu fiyat aralığında siz hangi modelleri önerirsiniz acaba?
Mümkünde benzinli olacak.
Herkese şimdiden Teşekkürler.
İyi foumlar herkese. Direk sorunumu yazayim.
Arkadaslar az once cihazi sarja taktim 1 saat sonra cektigimde cok garip bir olayla karsilastim.
Mesajlar bolumune girdigimde tanimadigim biriyle bikac imessage seklinde sohbet baloncugu gordum. Hem karsidaki yazmis hemde ben yazmisim. Ama bu imkansiz cunku imessagem kapali. Karsi tarafi aradim bir bayan cikti oda hic bisey anlamadi onunda i messagesi kapali oldugunu soyledi. Farkli sehirlerdeyiz ve birbirimizi tanimiyoruz gelen giden mesajlardanda haberimiz yok.
Bu nasil olur basina gelen oldumu yada varmi bir bilgisi olan?
Galatasaray, Blerim Dzemaili'nin, Serie A ekiplerinden Genoa'ya kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
Sarı kırmızılı kulüpten borsaya yapılan açıklama şu şekilde:
"Profesyonel futbolcularımızdan Blerim Dzemaili'nin 2015-2016 sezonu için Cricket and Football CLUB S.p.A. (Genoa)'ya geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Genoa Şirketimize geçici tansfer bedeli ödemeyecektir. Ayrıca kiralama dönemi içerisinde oyuncunun 2.100.000 EUR olan sabit transfer ücretinin 1.300.000 EUR'luk kısmı Şirketimizce ödenecektir."

Kanyak. Ntvspor.

Yol yemek ev kirasini falanda biz verelim, ayiptir.
Arkadaşlar dün başladım oyuna, hikaye modunda idare ediyorum ama onlinede hiçbirşey yapamıyorum. Paraşüt hangi tuşla açılır, bıçak nasıl kullanılır, nasıl hızlı koşacağım?

Lutfen onlinede hangi tuş ne işe yarar yardım edin.
13.07.2015 11:26
"Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı vardı"
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transfer planları ve yeni sezon hedeflerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
Avusturya kampında gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştiren Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı oyuncuları değerlendirdi. Hamza Hamzaoğlu, rakiplerinin geçen sene transfere bütçe ayırmadığını ancak bu sezon ihtiyaç nedeniyle sarı-lacivertli ekibin transfer yaptığı değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'nin kadrosunu güçlendirmesi nedeniyle kendilerinin de transfer yapmak zorunda olmadıklarını dile getiren Hamza Hamzaoğlu, "Taraftarın transfer beklemesi normal. İhtiyacımız olanı zaten alacağız, eksiklerimizi tamamlayacağız. Sahaya 11 kişi çıkıyorsunuz. Her an tedirgin olan oyuncudan verim alamazsınız. Oyuncunun oynayacağını bilmesi lazım" açıklamasında bulundu.

MELO’NUN YERİNE HAKAN BALTA
Felıpe Melo'nun takımdan ayrılması halinde ön liberoda Hakan Balta'yı da kullanabileceğini belirten Galatasaray teknik direktörü, Hamit Altıntop ve Wesley Sneijder'in bu bölge için alternatif olabileceğini ifade etti. Hamza Hamzaoğlu, forvet transferi için adı geçen Mario Gomez’e ilgilerinin sürdüğünü ancak şu an için Alman golcünün maliyetinin yüksek olduğunu dile getirdi.

SNEIJDER’E YENİ SÖZLEŞME
Yeni sezonda Lukas Podolskı ile Yasin Öztekin'i değişmeli oynatmayı planladığını belirten Hamzaoğlu, Wesley Sneıjder ile de sözleşme uzatmak istediklerini söyledi. Hamzaoğlu, “Sneijder için oturulup konuşulacak. Kontratını uzatmayı düşünüyoruz ancak henüz görüşülmedi. Futbolu çok seven bir oyuncu, antrenmanda, sahada her zaman yüzde yüzünü veriyor" ifadelerini kullandı.
Fernando Muslera için kendilerine ulaşan resmi bir teklif olmadığını ifade eden Hamzaoğlu, Alex Telles'in transfer piyasası olan bir oyuncu olması nedeniyle Lionel Carole’ü renklerine bağladıklarını açıkladı.

Arda Turan'ın Barcelona'ya transferini de değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, "Arda hak ettiği yerde. 11'de oynayacağını düşünüyorum. Arda'nın transferi gözleri bize çevirdi. Bizde de Barcelona'da oynayacak oyuncu var. Onların çabuk oyununa uygun bizde de Yasin Öztekin var" ifadelerini kullandı.

bu istifa edene kadar kimbilir kaç Galatasaraylı taraftarlığından istifa edecek!
Haftalardır 1-0'a yatıyor, Muslera'ya dua etsin. Seneye olurda gidersek ŞL'ye bırakın başarayı maç bile alamayız.
Şimdiye kadar dünyanın birçok bölgesinde birçok insan uzaylıları gördüğünü iddia etseler de hala uzaylıların varlığı ispatlanmış bir şey değil. Aslında dünyanın büyük bir çoğunluğu da uzaylıların varlığına inanmıyor. Ancak görünüşe göre NASA uzaylıların varlığına inanıyor.

NASA'nın önde gelen bilim insanlarından Ellen Stofan, gelecek 10 yıl içinde Dünya dışında yaşam olduğuna dair güçlü verilere ulaşacaklarına ve 10 ila 20 yıl içinde de kesin kanıtı elde edeceklerine inandıklarını söyledi.

Bunun yanında nereye bakacaklarını ve nasıl bakacaklarını bildiklerini söyleyen Stofan, bunun için de gerekli teknolojiye sahip olduklarını söylüyor.
Öte yandan NASA'dan başka bilim insanları da, artık uzayda yaşamın olup olmadığını değil, bu yaşamı ne zaman bulacaklarını merak ettiklerini söylüyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Hakkında
Forum İmzası:
ฬђคt ๔เ๔ เ ฬคlк คฬคץ t๏ Ŧเภ๔
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
PlayStation
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.800
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 65.736 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.274 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.