2013 520i Comfort vs A6 2.0 Tdi
2013 520i ile A6 2.0 arasında kaldım ,
Öncelikle 520 ler 200.xxx km de temiz bulunurken a6 genelde 250-300 bin kmlerde.
A6 model yılı yeni km fazla , 520i ye göre genelde 300 bin tl daha pahalı
biri arkadan diğeri önden çekişli , boyutları neredeyse aynı
Benzinli bakımı kolay dizel az yakar ama neredeyse 10 yıllık dizellerde masraf çok çıkabilir.
A6 süspansiyonları daha yumuşak daha konforlu geldi bana sizce hangisi daha iyi.
2.elde satışta önemli hangisi daha hızlı gider ?
Türk Telekom 4G Çekmiyor
Bu sabah telefonda 3G yazısı gördüm geçici sandım fakat yaklaşık 4 saattir sadece 3G var mobil veri seçeneklerine girdimde 5G açık , 5G otomatik , LTE , 3G var kendi kendine 5G otomatik seçmiş LTE yapmama rağmen hala 3G ile bağlanıyor
F10 start-stop hatası
yaklaşık 2 aydır f10 kullanıyorum fakat start-stop u daha önceki araçlarıma göre çok farklı çalışıyor , trafikte duruyor tekrar hareket etmek istediğimde vites p de oluyor d ye almam gerekiyor bunu yaparkende şanzumana dikkat uyarısı çıkıyor , 1-2 defa tekrarlandığında sarı motor uyarı işığı yanıyor gün boyu sabah yeniden çalıştırdığımda uyarı gitmiş oluyor. her defasında kapatmayı unutuyorum bunun çözümü yok mu ?
Türk Telekom Mobil Whatsapp Sorunu
Dün akşam telefonum hücresel verideyken whatsapp bildirimleri önce bilgisayara yaklaşık 1-2 dakika sonra toplu olarak telefona geliyordu ardından , 3-4 farklı kişiyle sesli görüşme yapmaya çalıştım ben karşı tarafı net duymamama rağmen karşı taraf beni duymuyordu ilginç olan kısmı wifi ya da diğer operatörde görüşme yapabiliyordum. bugün sorun düzelmiş gibi benzer sorunu 3-4 yıl önce samsung note 9 kullanırken yaşamıştım uzun yıllardır tt kullanmıyorum geçeli henüz 1 hafta oldu ilginç şekilde yine aynı sorunu yaşadım şu an 13 pro max kullanıyorum sorun neden kaynaklı olabir aynısını yaşayan var mı?
şu anki aracımın üstünde 4 mevsim lastik ölçüleri 225/55/17 geçen sene eski arabama aldığım kış lastikleri neredeyse hiç kullanılmadı onların ölçüleri 215/55/17 bunları taksam sorun olur mu ?
1.500 - 1.600 bandında hangisi ?
3 yıla yakındır 2019 passat kullanıyorum artık değiştirme vakti geldi fakat yine büyük bir kararsızlıktayım. Sizin tercihiniz neden hangisi olurdu ?
2021 Superb Premium - Prestige : 2 yıllık Passat tan sonra en rahat edebileceğim sedan . Passat 'a göre en büyük artısı liftbag olması , passat ın bagajı büyük olsa da tek parça yüksek eşyaları sığdırmak zor oluryordu.
2017 A4 Design : Listede olmasının en önemli nedeni Audi olması , bagajı ve arka koltuk mesafesi passattan küçük olsa da ön tarafı kesinlikle passattan iyi hissettiriyor.
2020 Kodiaq Premium : D sınıfı en ideal suv. bagaj ve arka koltuk mesafesi başarılı ama çok kaba duruyor alışması biraz zaman alabilir.
Plase : 2017 X1 , 2018 DS 7
Yabancıdan yabancıya araba alım satımı kolay mıdır ? Satarken zorluk yaşanır mı ?
Yaklaşık 2 yıldır AMD Ryzen 7 5700U Dell insprinon kullanıyorum fakat özellikle 11 sonrası windowstan iyice soğudum mac'e geri dönmek istiyorum.
M2 macbook air ile 2020 m1 Macbook pro arasında kaldım. İşim gereği çok fazla seyahat ediyorum ağrılık , şarj aleti, şarj süresinin uzun olması önemli faktör.
Bilgiyarda %60 office programı-mail-zoom , %25 illustrator , %15 final cut , photoshop kullanıyorum
O kadar para vermişken arada FM 'de atsak iyi olur.
Neden hangisini tavsiye edersiniz ?
Passat aracım için 215/55/17 yaz lastiği alacağım 2 model arasında kaldım . Şu an hala contipremium5 kullanıyorum ama onlar ömrünü tamamladı , contipremium 7 almayı düşünürken turanza nın da sesiz ve ıslak zemin konusunda iyi olduğunu okudum. Arabamı genellikle otobanda yüksek hızlarda kullanıyorum onun için hem yol tutuşunun iyi olması hem de lastik gürültüsünün az olması benim için çok önemli çünkü gürültülü lastikler 2-3 saat sonra baş ağrısı yapıyor. İki lastikte daha çok yeni kullananlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
2016-17 X1 18i tavsiyesi
İkinci araç olarak 2016-2017 benzinli X1 almayı düşünüyorum. Bmw ve X1 kullanan dostlar , bmw ve X1 in kronik sorunlarını , hatalarını , şikayetlerini ve memnun olduğu konularda yardımcı olurlarsa sevinirim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.397
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 32.833 (Bu ay: 616)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.470 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar